€ 31,50
€ 26,78
Bespaar 15% (€ 4,72)
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!

Omschrijving van Biocure Long Action Megatone Energy Boost

Biocure® LA Megatone Energy boost helpt je doorheen lastige of vermoeiende dagen. Het ijzer en magnesium in Biocure® LA Megatone Energy boost helpen je vermoeidheid verminderen. Ook Panax Ginseng helpt je lichaam hierbij. Het Ginkgo biloba extract stimuleert dan weer jouw cognitieve prestaties, zoals jouw concentratievermogen en geheugen.

IJzer en magnesium dragen bij tot de vermindering van vermoeidheid.

Eigenschappen
Biocure® Long Action Megatone® Energy boostbevat een hoge dosis van de belangrijkste onontbeerlijke vitamines en mineralen, aangevuld met 2 gestandaardiseerde plantenextracten.De combinatie van vitaminen en mineralen is bestemd als aanvulling op de voeding. Het Ginseng extract ondersteunt het lichaam bij fysieke inspanningenen helpt vermoeidheid tegen te gaan. Daarnaast draagt Ginseng bij tot een optimale mentale en geestelijke activiteit en verbetert het de concentratie en coördinatie. Het helpt tevens bij het bevorderen van de vitaliteit en alertheid. Ginkgo biloba versterkt de cognitieve prestaties en heeft een gunstige invloed op de bloedcirculatie wat zorgt voor een optimale zuurstofdoorvoer naar de hersenen. Hierdoor worden geheugen, concentratie-en reactievermogen gestimuleerd. Magnesium draagt bij tot een normale psychologische functie zoals stressbestendigheid. Magnesium draagt daarenboven samen met ijzer bij tot de vermindering van vermoeidheid.Biocure® Long Action Megatone® Energy boostis een Long Action formule. Dit wil zeggen dat alle actieve stoffen geleidelijk in het lichaam terechtkomen waar deze langzaam opgenomen worden. Deze unieke formule zorgt tegelijk voor een onmiddellijke werking. Biocure® Long Action Megatone® Energy boostwerkt daarom snel, krachtig en langdurig.

Indicatie

Biocure® Long Action Megatone® Energy boostis een langdurig werkend tonicum, aangewezen bij:
- kortstondige geestelijke en lichamelijke vermoeidheid
- ter bevordering van vitaliteit en alertheid
- kortstondige stress

Vanaf 12 jaar.

Gebruik van Biocure Long Action Megatone Energy Boost

Vanaf 12 jaar: 1 tablet per dag in de voormiddag innemen met een beetje water.

Ingrediënten Biocure Long Action Megatone Energy Boost

Vitamines
Mineralen
Panax ginseng
Ginkgo biloba

Waarschuwing

Raadpleeg uw arts of apotheker bij het gelijktijdig gebruik van antistollingsmiddelen of bij gelijktijdig gebruik van antidiabetische behandeling. Niet gebruiken tijdens de zwangerschap of borstvoeding. De dagelijkse aanbevolen portie niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl worden gebruikt.
Buiten het bereik van kinderen bewaren.
€ 31,50
€ 26,78

Laatste reviews en ervaringen met Biocure Long Action Megatone Energy Boost

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  5/5
  2 van 2 klanten vonden de beoordeling nuttig.

  Echt in TOP form

  Ik ben sinds enkelen maanden in behandeling voor een vormvan kanker aan één van mijn longen. Idereen weet dat chemokuren uitputtend enextreem erg vermoeiend zijn voorzl als je zoals ik drie dagen na elkaar behandeld word en dan dit elke drie weken. een van mijn artsen beveelde me aan om extra vitamines te slikken , ik heb er dus enkelen uitgeprobeerd die niet voldeden aan wat ik er van verwachte tot dat ik weer veranderde van merk en bij Biocure terechtkwam. Wat een verschil met al die andere ,dit is echt een aanrader want dit zijn vitamines en minéralen alsook ginseng die de vermoeidheid erg snel onderdrukken. Je moet het zlf uitproberen om het resultaat te merken. Zeker doen en dus ook spéciaal aan hun die zoals ik uitgeput raken door de verschilende behandelijngen.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  1 klant vond deze beoordeling nuttig.

  Compleet product

  Behandeling zeer goed verdragen! Het voordeel van deze formule is dat het compleet is (in vitaminen en mineralen) zodat u geen andere producten hoeft te kopen om uw lichaam te stimuleren in de winterperiode. De actie ervan is al na enkele dagen merkbaar ! Betaalbare prijs dankzij de kortingen van Farmaline.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Examen ondersteung

  Vooral door mijn dochter genomen tijdens de stressvolle examenperiode. Zij neemt dit samen met tonixx en voelt zich daar zeer goed bij. Tot nu toe de examens altijd al een succes geweest en haar gezondheid ook.

  Was deze beoordeling nuttig?

Biocure Long Action Megatone Energy Boost kopen

Je kan Biocure Long Action Megatone Energy Boost van het merk Biocure , geproduceerd door QUALIPHAR , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Energieboost of via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Sport > Energie > Supplementen
Welzijn & Gezondheid > Vermoeidheid & Energie