€ 26,50
€ 19,88
Bespaar 25% (€ 6,62)
Promotie -25% korting geldig t.e.m. 31/10/2018
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!
Bijsluiter van Biocure Intellect Long Action 40 dragees

Omschrijving van Biocure Intellect Long Action

Soms worden je concentratie en geheugen flink op de proef gesteld. Biocure® Intellect LA bevat een evenwichtige combinatie van twee gestandaardiseerde extracten met vitamines en IJzer. Guarana helpt je beter te focussen en door de Siberische ginseng kan je ook beter met tijdelijke stress omgaan.

Eigenschappen
Biocure® Intellect LA bevat ijzer, twee belangrijke B-vitamines (B3 en B6), Siberische ginseng (Eleutherococcus senticosus) en guarana (Paulinia cupana). Een combinatie voor doorzetters.
IJzer helpt bij het verminderen van vermoeidheid en ondersteunt een normale verstandelijke (cognitieve) functie, zoals geheugen en concentratie. Guarana is een plant die reeds bij de Indianen gekend was. Siberische ginseng is een adaptogeen. Adaptogenen zijn stoffen die het lichaam in evenwicht houden, zelfs onder stressvolle omstandigheden. Siberische ginseng werkt daarom als stressbuffer bij kortstondige stress. Vitamine B3 en B6 dragen bij tot het normaal functioneren van het zenuwstelsel.
Biocure® Intellect LA is een Long Action formule. Dit wil zeggen dat alle actieve stoffen geleidelijk in het lichaam terechtkomen waar deze langzaam opgenomen worden. Deze unieke formule zorgt tegelijk voor een onmiddellijke werking. Biocure® Intellect LA werkt daarom snel, krachtig en langdurig. Biocure® Intellect LA bevat twee gestandaardiseerde planten: Siberische ginseng en guarana. Door standaardisering van planten wordt per dosering steeds dezelfde hoeveelheid plantenmateriaal toegediend. Dit ondersteunt de goede werking van Biocure® Intellect LA.

Long action
De voedingssupplementen van Biocure® hebben een heel bijzondere samenstelling. Door de speciale structuur van de tablet komen de stoffen geleidelijk in je lichaam vrij. Zo hebben de voedingssupplementen minstens acht uur effect. Dit is het Long Action principe.

Indicatie

- ondersteunt de normale verstandelijke ontwikkeling
- helpt bij kortstondige stress
- draagt bij tot het behoud van een goede concentratie en alertheid

Gebruik van Biocure Intellect Long Action

Jongeren vanaf 12 jaar: 1 tablet per dag.
Studenten vanaf 18 jaar: 2 tabletten per dag.
Bij voorkeur in de voormiddag innemen met een beetje water.

Ingrediënten Biocure Intellect Long Action

Download de Farmaline bijsluiter voor een volledig overzicht van de nutritionele waarden.

Waarschuwing

 • De dagelijkse aanbevolen portie niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl worden gebruikt
 • Buiten bereik van kinderen bewaren. Onder 25°C bewaren. Dit product is houdbaar tot de datum aangeduid op de verpakking.
Biocure Intellect Long Action 40 dragees
€ 26,50
€ 19,88

Laatste reviews en ervaringen met Biocure intellect long action

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Mijn oudste zoon van 20 neemt dit product bij ieder examen en merkt het direct als hij eens vergeten is die in te nemen. Hij kan zich merkelijk beter concentreren met inname van 2 capsules Biocure Intellect per dag.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Biocure intellect wordt door mijn beide studerende zonen ingenomen tijdens de examenperiode. Ze houden hun studies gemakkelijker vol en behouden hun energie. We zijn tevreden over het produkt.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  JE SUIS EN EXAM ET JE PRENDS BIOCURE. CA ME DETENT ET JE SUIS PLUS SUR DE MOI CAR J AI UN SOUTIEN. IL FAUT FAIRE DEUX CURE AVANT LES EXAMENS CAR LE CORPS DOIT S HABITUER.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Mijn zoon neemt deze tabletten in tijdens de onderzoeksperiode en hij voelt zich veel minder moe. De effectiviteit is snel merkbaar en de effecten zijn langdurig.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Nog niet gebruikt maar ik geloof wel dat ik er wat aan zal hebben. Ik heb van dit merk al een andere vitaminen preparaat gebruikt en merkte heel duidelijk het verschil tussen een dag met en een dag zonder het vitaminen preparaat.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  3 examens zijn al prima gegaan, mijn zoon is niet meer zo nerveus en minder moe, dit product koop ik gegarandeerd nog voor volgend schooljaar, een beetje ondersteuning mag wel in de universiteit

Biocure Intellect Long Action kopen

Je kan Biocure Intellect Long Action van het merk Biocure, geproduceerd door QUALIPHAR , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Biocure Intellect of via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Geheugen
Vitamines & Voedingssupplementen > Tonica
Vitamines & Voedingssupplementen > Tonica > Intellectuele Prestaties
50+ > Geheugen