Biocondil 360 tabletten

€ 98,90
€ 74,18
Bespaar 25% (€ 24,72)
Promotie -25% korting geldig t.e.m. 28/02/2018
Dit product wordt gratis geleverd!Dit product wordt gratis geleverd!
Dit product wordt gratis geleverd!
Dit product wordt gratis geleverd!
Dit product wordt gratis geleverd!
Bijsluiter van Biocondil 360 tabletten

Omschrijving van Biocondil

Biocondil chondroitine glucosamine vitamine C

Samenstelling per dagdosering van 2 tabletten
D-glucosaminehydrochloride: 1500 mg (1250 mg glucosamine),
chondroïtinesulfaat: 1200 mg,
40 mg vitamine C (L-natriumascorbaat, 50% RI**). 
RI = Referentie-inname

Ingredienten
D-glucosaminehydrochloride (uit schaaldieren), Chondroitinesulfaat, Vitamine C.

Alllergeneninformatie
Bevat product afkomstig uit schaaldieren.

Gebruik
Dagelijkse inname: 2 tabletten in één inname met een glas water.

Bewaren bij kamertemperatuur, op een droge en verluchte plaats, in zijn oorspronkelijke verpakking.

Fabrikant:
Pharmaceutische Laboratoria Trenker N.V.
Dolezlaan 480-482 
1180 Brussel 
Belgie

Dit product is een voedingssupplement.

Aanbevolen dosering niet overschrijden.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.

Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

09-2015

Indicatie

Biocondil voor soepele gewrichten.

Gebruik van Biocondil

2 tabletten in één inname per dag met een glas water. Bij stoornissen van de spijsvertering wordt aangeraden om de tabletten in te nemen tijdens de maaltijd.

Ingrediënten Biocondil

Per 2 tablets:
D-glucosamina: 1500 mg (1250 mg di glucosamina),
Condroitinsolfato: 1.200 mg
la vitamina C 40 mg

Agenti di riempimento: cellulosa microcristallina, idrossipropilcellulosa, povidone. Antiagglomeranti: magnesio stearato, silice colloidale. Agenti di rivestimento: alcool polivinilico, glicole polietilene, talco, cera carnauba. Colorante: E171.

Waarschuwing

Allergenen
Biocondil bevat substanties afkomstig van schaaldieren. Biocondil bevatten glucosamine, raadpleeg uw arts bij gelijktijdig gebruik van antistollingsmiddelen.
Biocondil 360 tabletten
€ 98,90
€ 74,18

Laatste reviews en ervaringen met Biocondil

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik neem het maar pas, nog geen resultaten. het was voorgeschreven door de specialist van het ziekenhuis, maar de resultaten zijn maar na 3 maanden merkbaar, dus nog 2 maanden afwachten.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Biocondil werd me meer dan 10 jaar geleden aangeraden ivm mijn knie. Sinds 2014 neem ik er NC2 bij en Flexofytol. Mijn knie moest uiteindelijk niet geopereerd worden. Biocondil "vergat" ik een tijdje doordat ik het 's middags neem, maar ik probeer het terug regelmatig te nemen omdat ik het wel denk dat het effectief helpt.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  bestelling verlopen zoals verwacht. ook het product voldoet aan de vereisten. mooie reclame, die anders nergens werd gegeven. Ik hoop in de toekomst zo'n prijs te kunnen betalen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Biocondil werd me aangeraden door mijn orthopedist om mijn kraakbeen te verstevigen, de eerste bestelling gebeurde in mijn apotheek thuis maar al snel zag ik dat dit product veel goedkoper was via farmaline en het werd bovendien stipt aan huis geleverd, ik moest dus niet twijfelen
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik neem dit product al heel lang ( meer dan 10 jaar, op aanraden van mijn huisarts) en heb sindsdien geen last meer van welk gewricht dan ook. Twee per dag, 's morgens bij het ontbijt, zo simpel is dat!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Mijn echtgenoot neemt dit nu meer dan een jaar daar hij pijnlijke knieën heeft. Hij heeft dit eens enkele maanden niet meer genomen maar dan heeft hij toch meer last. Is gemakkelijk voor mee op reis te nemen dan de flessen siroop (die hij door het jaar neemtà
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik heb veel minder pijn sinds ik Biocondil neem. Vooral de ochtendstijfheid is veel beter. Ik geloofde er niet echt in maar ik heb mijn ongelijk moeten toegeven.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Biocondil neem ik al ruim negen jaar als hulp voor het aanmaken van kraakbeen na mijn eerste knieoperatie. Heel eenvoudig twee tabletten bij het begin van de dag.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Veel beter koop als bij de apotheker als je bedenkt dat we met twee personen nemen dan is de rekeningsaldo gemaakt ik zal het zeker nog heel dikwijls bij u firma bestellen
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  goed product ; prijs kwaliteit en na de gebruikelijke duur van inname toch stilaan het verwachte resultaat zeker voor de klachten die bij mij van toepassing zijn en waarvoor er eigenlijk weinig hoop was
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Perfect, snelle levering en toch goedkoper dan bij d apotheek naast de deur! Waarom zou ik dan nog ergens anders bestellen, ik ben toch niet gék hé!!!
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Op aanraden van de huisdokter neem ik Biocondil tegen artrose klachten en om erger te voorkomen. Het houdt je gewrichten soepel. De glucosamine zou helpen om je kraakbeen te versterken.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik gebruik Biocondil al vele jaren op aanraden van mijn apotheker. Ik heb slechte kwaliteit van gebeente, en door Biocondil te nemen is mijn kraakbeen véél verbeterd. Ik ben er dan ook zéér tevreden over. Een aanrader.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Heeft en positief resultaat na enkele weken inname. Op aanraden van chirurg na bezoek over klachten van pijnlijke knieën. Heb kraakbeen afbraak. Operatie momenteel niet nodig door 1 pilletje /dag!
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Heel goed product maar je diendt het een geruime tijd in te nemen voor je resultaat bemerkt, maar is zeker de moeite waard,je voelt zeker resultaat, ben tevreden
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Had eerst poeder gekocht, maar vond dat beetje omslachtig dus nu voor pillen gekozen. Echter het zijn toch wel grote pillen vind ik dus volgende keer waarschijnlijk weer poeder. Klachten zijn wel stuk minder/zo goed als over. Dus product is aan te raden.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer goed voor de gewrichten met toevoeging van vitamine C. Dagelijks 1 pilletje. Mijn mama is 90 jaar en neemt deze dagelijks in! Aan te raden ook voor oudere mensen
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer goed product, tegen gewrichtspijnen. Ik gebruik het al verschillende jaren, en ben zinnens om dit zo aan te houden, aangezien ik daar echt baat bij heb.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Mijn echtgenoot neemt dit product al geruime tijd en heeft er veel baat bij - vooral wat de gevoelige gewrichten betreft zoals vingers en knie. Je moet dit product wel een aantal maanden blijven nemen om het gewenst resultaat te bekomen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Mijn echtgenoot heeft last aan polsen en knieën en gaat nu op aanraden van de huisarts een kuur van minstens 3 maand doen met Biocondil. Ikzelf neem het al jaren ( in poeder vorm - zakjes ) omdat ik veel last had in mijn rug en dit is spectaculair verbeterd. Ik ken veel mensen die het nemen en iedereen heeft er baat bij en zegt minder pijn te hebben in gewrichten en in de rug. Ik vind het een echte aanrader maar je moet het minstens 3 maand nemen wil je enig effect waarnemen, dus niet te vlug opgeven.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Om gewrichtspijnen te bestrijden heb ik enkele jaren geleden dit product gedurende een mijn nu onbekend aantal maanden genomen. Het resultaat was meer dan bevredigend; daarom hen ik de bedoeling dit nu opnieuw een zekere periode te doen.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  neem al enkele jaren Biocondil om krakende gewrichten soepel te houden! het lukt goed! ook mijn echtgenoot neemt Biocondil. de handige grote verpaking is interessant als je met 2 personen dagelijks 2 tabletten neemt! een aanrader. wij zijn jonge 60ers.

Biocondil kopen

Je kan Biocondil van het merk Biocondil, geproduceerd door TRENKER , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Biocondil of via de volgende categorie:
Vitamines & Voedingssupplementen > Enkelvoudige Vitaminen & Mineralen