Biocondil 360 tabletten

€ 98,90
€ 84,07
Bespaar 15% (€ 14,83)
Op voorraad
Promotie -15% korting geldig t.e.m. 31/03/2017
Dit product wordt gratis geleverd!Dit product wordt gratis geleverd!
Dit product wordt gratis geleverd!
Dit product wordt gratis geleverd!
Dit product wordt gratis geleverd!
Bijsluiter van Biocondil 360 tabletten

Omschrijving van Biocondil

Biocondil chondroitine glucosamine vitamine C

Samenstelling per dagdosering van 2 tabletten
D-glucosaminehydrochloride: 1500 mg (1250 mg glucosamine),
chondroïtinesulfaat: 1200 mg,
40 mg vitamine C (L-natriumascorbaat, 50% RI**). 
RI = Referentie-inname

Ingredienten
D-glucosaminehydrochloride (uit schaaldieren), Chondroitinesulfaat, Vitamine C.

Alllergeneninformatie
Bevat product afkomstig uit schaaldieren.

Gebruik
Dagelijkse inname: 2 tabletten in één inname met een glas water.

Bewaren bij kamertemperatuur, op een droge en verluchte plaats, in zijn oorspronkelijke verpakking.

Fabrikant:
Pharmaceutische Laboratoria Trenker N.V.
Dolezlaan 480-482 
1180 Brussel 
Belgie

Dit product is een voedingssupplement.

Aanbevolen dosering niet overschrijden.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.

Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

09-2015

Indicatie

Biocondil voor soepele gewrichten.

Gebruik van Biocondil

2 tabletten in één inname per dag met een glas water. Bij stoornissen van de spijsvertering wordt aangeraden om de tabletten in te nemen tijdens de maaltijd.

Ingrediënten Biocondil

Per 2 tablets:
D-glucosamina: 1500 mg (1250 mg di glucosamina),
Condroitinsolfato: 1.200 mg
la vitamina C 40 mg

Agenti di riempimento: cellulosa microcristallina, idrossipropilcellulosa, povidone. Antiagglomeranti: magnesio stearato, silice colloidale. Agenti di rivestimento: alcool polivinilico, glicole polietilene, talco, cera carnauba. Colorante: E171.

Waarschuwing

Allergenen
Biocondil bevat substanties afkomstig van schaaldieren. Biocondil bevatten glucosamine, raadpleeg uw arts bij gelijktijdig gebruik van antistollingsmiddelen.
Biocondil 360 tabletten
€ 98,90
€ 84,07

Laatste reviews en ervaringen met Biocondil

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik gebruik Biocondil al vele jaren op aanraden van mijn apotheker. Ik heb slechte kwaliteit van gebeente, en door Biocondil te nemen is mijn kraakbeen véél verbeterd. Ik ben er dan ook zéér tevreden over. Een aanrader.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Heeft en positief resultaat na enkele weken inname. Op aanraden van chirurg na bezoek over klachten van pijnlijke knieën. Heb kraakbeen afbraak. Operatie momenteel niet nodig door 1 pilletje /dag!
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Heel goed product maar je diendt het een geruime tijd in te nemen voor je resultaat bemerkt, maar is zeker de moeite waard,je voelt zeker resultaat, ben tevreden
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Had eerst poeder gekocht, maar vond dat beetje omslachtig dus nu voor pillen gekozen. Echter het zijn toch wel grote pillen vind ik dus volgende keer waarschijnlijk weer poeder. Klachten zijn wel stuk minder/zo goed als over. Dus product is aan te raden.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer goed voor de gewrichten met toevoeging van vitamine C. Dagelijks 1 pilletje. Mijn mama is 90 jaar en neemt deze dagelijks in! Aan te raden ook voor oudere mensen
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer goed product, tegen gewrichtspijnen. Ik gebruik het al verschillende jaren, en ben zinnens om dit zo aan te houden, aangezien ik daar echt baat bij heb.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Mijn echtgenoot neemt dit product al geruime tijd en heeft er veel baat bij - vooral wat de gevoelige gewrichten betreft zoals vingers en knie. Je moet dit product wel een aantal maanden blijven nemen om het gewenst resultaat te bekomen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Mijn echtgenoot heeft last aan polsen en knieën en gaat nu op aanraden van de huisarts een kuur van minstens 3 maand doen met Biocondil. Ikzelf neem het al jaren ( in poeder vorm - zakjes ) omdat ik veel last had in mijn rug en dit is spectaculair verbeterd. Ik ken veel mensen die het nemen en iedereen heeft er baat bij en zegt minder pijn te hebben in gewrichten en in de rug. Ik vind het een echte aanrader maar je moet het minstens 3 maand nemen wil je enig effect waarnemen, dus niet te vlug opgeven.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Om gewrichtspijnen te bestrijden heb ik enkele jaren geleden dit product gedurende een mijn nu onbekend aantal maanden genomen. Het resultaat was meer dan bevredigend; daarom hen ik de bedoeling dit nu opnieuw een zekere periode te doen.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  neem al enkele jaren Biocondil om krakende gewrichten soepel te houden! het lukt goed! ook mijn echtgenoot neemt Biocondil. de handige grote verpaking is interessant als je met 2 personen dagelijks 2 tabletten neemt! een aanrader. wij zijn jonge 60ers.

Biocondil kopen

Je kan Biocondil van het merk Biocondil, geproduceerd door TRENKER, bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Biocondil of via de volgende categorie:
Vitamines & Voedingssupplementen > Enkelvoudige Vitaminen & Mineralen