Pharma Nord Bio-Glucosamine Plus 100 tabletten

€ 15,95
€ 12,28
Bespaar 23% (€ 3,67)
Promotie -23% korting geldig t.e.m. 30/04/2018

Omschrijving van Pharma Nord Bio-Glucosamine Plus

Bio-Glucosamine Plus
Bio-Glucosamine Plus bevat glucosamine in de sulfaatvorm. Naast glucosaminesulfaat en chondroïtine, bevat Bio-Glucosamine Plus ook vitamine C, een voedingsstof dat een rol speelt in de normale collageenvorming van het lichaam.

Glucosamine is een natuurlijke substantie aanwezig in gewrichtskraakbeen. Glucosaminesupplementen worden verkregen uit schaaldieren (garnalen). Aangezien er geen kant-en-klare-voedingsbronnen zijn van glucosamine, is de beste bron een glucosaminesupplement. Chondroïtine, een andere natuurlijke substantie in gewrichtskraakbeen aanwezig, wordt vaak uit supplementen verwijderd gezien zijn relatief hoge kost. De chondroïtine gebruikt in Bio-Glucosamine Plus is niet van mariene oorsprong en niet van runderorigine.

Collageen is een cross-linked proteïne aanwezig in menselijke weefsels. Zoals een ijzeren gaas dat bouwconstructies verstevigt, zo ook ondersteunt collageen de elasticiteit en de trekkracht van de weefsels en van de huid. Het draagt bij tot een goede ondersteuning zoals bijvoorbeeld in gewrichten. Verder draagt het bij tot het behoud van gezonde gewrichten. Vitamine C speelt een rol in de opbouw en het onderhoud van vrijwel alle verbindende weefsels in het lichaam, waaronder pezen, ligamenten, kraakbeen, botten, de huid, enz.

Indicatie

Door de orale inname diffundeert Bio-Glucosamine Plus snel naar de meeste weefsels en organen. Het wordt vastgehouden in kraakbeen en botten waar het een grote affiniteit voor heeft. Regelmatig gebruik van dit supplement, in het bijzonder bij ouderen, is een veilige en doeltreffende manier om gezonde gewrichten te behouden.

Gebruik van Pharma Nord Bio-Glucosamine Plus

3 tabletten per dag, bij voorkeur tijdens een maaltijd. Innemen met een groot glas water.

Ingrediënten Pharma Nord Bio-Glucosamine Plus

Glucosaminesulfaat 2KCI (van schaal-en schelpdieren); kraakbeen-extract (chondroïtine sulfaat van vis); vulstof: microkristallijne cellulose; L-ascorbinezuur (Vitamine C); antiklontermiddel: magnesiumzouten van vetzuren; glansmiddel: hypromellose en talk; verstevigingsmiddel: siliciumdioxide; kleurstof: titaandioxide en indigotine.

Waarschuwing

 • Een voedingssupplement is geen vervanging voor een gevarieerde voeding.
 • Voor het behoud van een goede gezondheid is een gezonde levensstijl en een gevarieerde, evenwichtige voeding van belang.
 • Donker, droog en op kamertemperatuur (15°C-25°C) bewaren, niet in direct zonlicht.
 • Buiten bereik van jonge kinderen houden.

De inname dient beperkt te worden tot enkele weken/maanden.
Pharma Nord Bio-Glucosamine Plus 100 tabletten
€ 15,95
€ 12,28

Laatste reviews en ervaringen met Pharma nord bio-glucosamine plus

Schrijf een review
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Het product doet wat het beloofd.Omdat ik 3 tabletten per dag nogal veel vind neem ik er slechts twee per dag. dat blijkt voor mij reeds voldoende te zijn. Ik heb nu veel minder pijnlijke gewrichten. Super!
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Helpt om de stijfheid tegen te gaan en gewrichten soepel te houden. Natuurlijk moet men het volhouden, echt de pijn of stijfheid wegkrijgen doet het niet tot hiertoe.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik heb dit produkt nu een bepaalde periode ingenomen en voel werkelijk een verbetering ten goede. Ik raad het produkt aan iedereen aan met gewrichtsklachten.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ik heb osteoporose. Dit product gebruik in nog niet zo lang, maar na 3 weken lijkt het goede resultaten geven. De tabletten zijn gemakkelijk te verteren en geven geen bijverschijnselen.. Prima product dat ik zeker kan aanraden.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  ik neem glucosamine plus 100 2x per jaar en dit sinds 3j. Een doos in het najaar en een doos in het voorjaar omdat ik in deze perioden meer sport dan in volle zomer. Ik ben 56 en kan tot nu toe nog steeds mijn doelen bereiken zoals 10j geleden.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Dit voedingssupplement laat toe de gewrichten soepeler te maken. Men dient alle dagen 3 tabletten innemen gedurende meerdere maanden om een echt verschil te voelen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Werkt goed. Prijs kwaliteit verhouding is goed. Goed voor de kwaliteit van gewrichten, gebruikt na othroscopie voor sneller herstel van knie en gewrichten.
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  neem dit nu ipv arti forte plus voor eens een ander produkt te gebruiken, er zitten toch andere indegrienten in, wel wat constipatie maar het kan ook zijn door die vit D die ik erbij gebruik

Pharma Nord Bio-Glucosamine Plus kopen

Je kan Pharma Nord Bio-Glucosamine Plus van het merk Pharma Nord, geproduceerd door PHARMA NORD , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Spieren & Gewrichten > Chondroïtine
Welzijn & Gezondheid > Spieren & Gewrichten > Glucosamine
Welzijn & Gezondheid > Spieren & Gewrichten > Combinatiepreparaten
Vitamines & Voedingssupplementen > Glucosamine
Vitamines & Voedingssupplementen > Chondroïtine
50+ > Soepele Gewrichten > Smering Gewrichten > Combinatiepreparaten
50+ > Soepele Gewrichten > Smering Gewrichten > Glucosamine
50+ > Soepele Gewrichten > Smering Gewrichten > Chondroitine