€ 21,05
€ 15,79
Bespaar 25% (€ 5,26)
Promotie 25% korting
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!
Bijsluiter van Bio-Flow 60 tabletten

Omschrijving van Bio-Flow

Bio-Flow :Gestandaardiseerd Ginkgo biloba Extract
De Ginkgo biloba is een zeer speciale boom, vermits hij de laatste overlevende is van een zeer oude flora, die vandaag, op Ginkgo na, volledig verdwenen is. Dat deze boom zolang heeft stand gehouden, is waarschijnlijk te danken aan zijn uitzonderlijke weerstand tegen ziekten en parasieten. De bladeren van de Ginkgo-boom bevatten zeer specifieke substanties, de ginkgo-flavonglycosides, de ginkgoliden en de bilobaliden, die alleen in de Ginkgo biloba voorkomen. Tot op heden is de wetenschap er niet in geslaagd deze stoffen synthetisch aan te maken. De eigenschappen van deze natuurlijke substanties in en op ons organisme, waren de laatste jaren het onderwerp van talloze wetenschappelijke en klinische studies.

Indicatie

Bio-Flow
Het extract van Ginkgo biloba verbetert de aandacht, de concentratie en het geheugen. Het heeft een positieve invloed op het stappen, en op de circulatie in handen en voeten. Bovendien heeft Ginkgo biloba een uitgesproken antioxidatieve werking, waardoor de weefsels beschermd worden tegen de werking van vrije radicalen. De doeltreffendheid van het Ginkgo biloba Extract wordt algemeen erkend en het gebruik ervan wordt over het algemeen zeer goed verdragen.

Gebruik van Bio-Flow

1 tablet per dag, bij voorkeur in te nemen met een weinig water bij het ontbijt.

Ingrediënten Bio-Flow

Vulstoffen : lactose, cellulose (E460), hydroxypropylmethylcellulose (E464), polydextrose ( E1200) – 80 mg gestandaardiseerd Ginkgo biloba Extract (EGb 24/6) – Antiklontermiddelen : vernet natriumcarboxymethylcellulose (E468), colloidaal siliciumdioxide (E551) – Glansmiddelen : shellac (E904), magnesiumstearaat (E470b), gefractioneerde cocosolie, talk (E553b), bijenwas (E901), carnaubawas (E903) – Kleurstoffen : titaandioxide (E171), ijzeroxide ( E172). Bevat geen gelatine.

Waarschuwing

Dit product mag in geen geval een evenwichtige en gevarieerde voeding en een gezonde levensstijl vervangen. Buiten het bereik en zicht van kinderen bewaren. De aanbevolen dagdosis niet overschrijden. Bewaren beneden 25°C. De verpakking zorgvuldig gesloten houden ter bescherming van licht.
€ 21,05
€ 15,79

Laatste reviews en ervaringen met Bio-Flow

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullnone
  4/5

  Niet bewijsbaar voordeel

  Werkt op lange termijn en is niet aantoonbaar. Ik geloof erin, mede omdat het aangeprezen werd door dokter en kinesist. Doet in principe de kleine bloedvaten beter werken, dus o.a. ook in de hersenen.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullfull
  5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.

  zeer goed product

  het is een zeer goed product en vernieuwt reeds meerdere malen de bestelling verbetering van de concentratie.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullfull
  5/5
  1 van 2 klanten vonden de beoordeling nuttig.

  prima gekend product

  prima gekend product

  Was deze beoordeling nuttig?

Bio-Flow kopen

Je kan Bio-Flow van het merk Merck , geproduceerd door MERCK CONSUMER HEALTHCARE , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Geheugen
50+ > Geheugen