Bio-Flow 60 tabletten

€ 20,50
€ 16,20
Bespaar 21% (€ 4,30)
Promotie -21% korting geldig t.e.m. 30/04/2018
Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!
Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!
Bijsluiter van Bio-Flow 60 tabletten

Omschrijving van Bio-Flow

Bio-Flow :Gestandaardiseerd Ginkgo biloba Extract
De Ginkgo biloba is een zeer speciale boom, vermits hij de laatste overlevende is van een zeer oude flora, die vandaag, op Ginkgo na, volledig verdwenen is. Dat deze boom zolang heeft stand gehouden, is waarschijnlijk te danken aan zijn uitzonderlijke weerstand tegen ziekten en parasieten. De bladeren van de Ginkgo-boom bevatten zeer specifieke substanties, de ginkgo-flavonglycosides, de ginkgoliden en de bilobaliden, die alleen in de Ginkgo biloba voorkomen. Tot op heden is de wetenschap er niet in geslaagd deze stoffen synthetisch aan te maken. De eigenschappen van deze natuurlijke substanties in en op ons organisme, waren de laatste jaren het onderwerp van talloze wetenschappelijke en klinische studies.

Indicatie

Bio-Flow
Het extract van Ginkgo biloba verbetert de aandacht, de concentratie en het geheugen. Het heeft een positieve invloed op het stappen, en op de circulatie in handen en voeten. Bovendien heeft Ginkgo biloba een uitgesproken antioxidatieve werking, waardoor de weefsels beschermd worden tegen de werking van vrije radicalen. De doeltreffendheid van het Ginkgo biloba Extract wordt algemeen erkend en het gebruik ervan wordt over het algemeen zeer goed verdragen.

Gebruik van Bio-Flow

1 tablet per dag, bij voorkeur in te nemen met een weinig water bij het ontbijt.

Ingrediënten Bio-Flow

Vulstoffen : lactose, cellulose (E460), hydroxypropylmethylcellulose (E464), polydextrose ( E1200) – 80 mg gestandaardiseerd Ginkgo biloba Extract (EGb 24/6) – Antiklontermiddelen : vernet natriumcarboxymethylcellulose (E468), colloidaal siliciumdioxide (E551) – Glansmiddelen : shellac (E904), magnesiumstearaat (E470b), gefractioneerde cocosolie, talk (E553b), bijenwas (E901), carnaubawas (E903) – Kleurstoffen : titaandioxide (E171), ijzeroxide ( E172). Bevat geen gelatine.

Waarschuwing

Dit product mag in geen geval een evenwichtige en gevarieerde voeding en een gezonde levensstijl vervangen. Buiten het bereik en zicht van kinderen bewaren. De aanbevolen dagdosis niet overschrijden. Bewaren beneden 25°C. De verpakking zorgvuldig gesloten houden ter bescherming van licht.
Bio-Flow 60 tabletten
€ 20,50
€ 16,20

Laatste reviews en ervaringen met Bio-flow

Schrijf een review
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Op aanraden van mijn oogarts neem ik dit product iedere dag. Mijn oogzenuw is wat dunner geworden en hopelijk kan dit door Bio-Flow wat gestabiliseerd worden.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ik had last van koude voeten en handen. Na onderzoek bleek dat ik last had van slechte bloedcirculatie. De arts stelde me voor om dagelijks bioflow in te nemen. Ik,doe dit nu een maand en heb al veel minder last van slechte doorbloeding. Het is trouwens ook goed voor de hersenen die een betere bloedtoevoer krijgen.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ik geloof in het product dat natuurlijke stoffen bevat, welke niet synthetisch kunnen worden aangemaakt. Het bevordert de bloedsomloop en is ook ideaal voor ons geheugen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Voor mij is dat een super product Ik zou het aan mijn iedereen aanraden Ik kan er niets meer van zegen alleen super Super super super super super goed
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  ik ben dat aangeraden geweest van mijn huisdokter omdat ik nu moet studeren blijkbaar zou dat helpen om je concenstratie te krijgen of dingen onthouden . ik neem het nog niet zolang dus kan ik er weinig over zeggen .
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Omdat mijn gehoor begint te verminderen heeft mijn neus keel en oorspecialist Bio-Flow voorgeschreven, het is een natuurlijk middel, de toestand is stabiel en ik voel me er goed bij.

Bio-Flow kopen

Je kan Bio-Flow van het merk Merck NV, geproduceerd door MERCK CONSUMER HEALTHCARE , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Geheugen
50+ > Geheugen