€ 8,95
€ 6,71
Bespaar 25% (€ 2,24)
Promotie -25% korting geldig t.e.m. 30/06/2018

Omschrijving van Pharma Nord Bio-Carotène+E

Bio-Caroteen
Bio-Caroteen bevat 6 mg zuivere bèta-caroteen per capsule. Voor bèta-caroteen bestaat geen aanbevolen dagelijkse hoeveelheid (ADH). In het lichaam wordt het omgezet in vitamine A. Dit wordt aangegeven in retinol-activiteitequivalenten (RAE). Van bèta-caroteen naar vitamine A wordt de omrekeningsfactor 1:12 aangehouden. In Bio-Caroteen is de bèta-caroteen opgenomen in een oliemengsel dat de stof stabiel houdt en de opneembaarheid verhoogt. Studies hebben aangetoond dat bèta-caroteen zelfs beter wordt opgenomen uit het supplement dan uit groenten.

Wat is bèta-caroteen?
Bèta-caroteen is een carotenoïde. Deze stoffen worden verdeeld in twee hoofdgroepen: carotenen en xantofylen. Carotenen bestaan uit waterstof en koolstof, terwijl xantofylen daarnaast ook zuurstofatomen bevatten. Bèta-caroteen behoort tot een groep gele en rode plantaardige kleurstoffen. Het is deze stof die wortels hun oranje kleur geeft. Omdat bèta-caroteen in vet oplosbaar is, wordt de stof ook het best samen met vet opgenomen. Dat proces vindt plaats in het bovenste deel van de dunne darm. Bèta-caroteen is ook een provitamine en kan omgezet worden in vitamine A, als het lichaam daar behoefte aan heeft. De stof wordt ook synthetisch geproduceerd en gebruikt als kleurstof in voeding.

Bèta-caroteen en vitamine A
Bèta-caroteen is een goede bron voor plantaardige vitamine A. In sommige delen van de wereld is het zelfs de enige bron voor deze vitamine. Omgezet in vitamine A draagt bèta-caroteen bij aan het behoud van een normale huid en correct functionerende slijmvliezen. Ook speelt de stof een rol bij het behoud van een normaal gezichtsvermogen. Ten slotte is vitamine A betrokken bij het proces van celspecialisatie in het lichaam en ondersteunt het een goed functionerend afweersysteem.

Bij een hoge inname van bèta-caroteen (30 mg of meer) uit voedsel of voedingssupplementen, kan de huid een onschuldige, lichtbruine verkleuring vertonen die sommige mensen aantrekkelijk vinden. De verkleuring is het resultaat van opeenhoping van bèta-caroteen in het subcutane huidweefsel (hypodermis). De verkleuring verdwijnt zodra de hoeveelheid bèta-caroteen vermindert.

Bèta-caroteen en rokers
Hoge doseringen bèta-caroteen hebben bij zware rokers bij langdurig gebruik een verhoogde kans op negatieve gezondheidseffecten laten zien en worden dan ook afgeraden.

Indicatie

Dit voedingssupplement draagt bij aan het behoud van een normale huid, goed functionerende slijmvliezen en een normale gezichtsvermogen.

Gebruik van Pharma Nord Bio-Carotène+E

1 capsule per dag, tenzij anders geadviseerd. Voor een beperkte periode van extra behoefte, kunnen er maximaal 5 capsules per dag genomen worden. Bij voorkeur na de maaltijd in z'n geheel innemen. Houd u aan de aanbevolen dagelijkse dosering. Een voedingssupplement is geen vervanging voor een gevarieerde voeding. Voor het behoud van een goede gezondheid is een gezonde levensstijl en een gevarieerde, evenwichtige voeding van belang.

Ingrediënten Pharma Nord Bio-Carotène+E

Bètacarotene 6 mg (=100 mcg vitamine A)/vitamine E 10 mg

Waarschuwing

Mensen met diabetes, nier- of leverziekte en hyperthyreoïdie moeten voorzichtig zijn. Zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven en mensen met medicatie raadplegen best een arts alvorens dit product te gebruiken.
Pharma Nord Bio-Carotène+E 60 capsules
€ 8,95
€ 6,71

Laatste reviews en ervaringen met Pharma nord bio-carotène+e

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik ben enkele weken voor vakantie gestart met de kuur, 2 weken op voorhand heb ik de dosis verdubbeld. Resultaat : mooi egale kleur , ook niet verveld na vakantie !
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  De pilletjes zijn een inwendige bescherming tegen de zon en bevatten ook de beschermende vitamine E, naast de betacaroteen. De pilletjes zijn makkelijk in te nemen en zitten apart verpakt. 1 doos bevat 2 strips van 30 pillen
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Produit que je recommande vivement, l'utilise chaque année avec ma fille avant l'été et après pour garder un joli bronzage et surtout une belle peau entretenue a ne pas oublié de mettre de la crème solaire.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik vind dit een geweldig supplement. Deze capsules beschermen je huid tegen de zon. Ik begin deze capsules in te nemen in de lente. En mijn huid wordt zo beschermd en ik wordt er beter bruin door. De capsules zijn ook niey te groot en aangenaam om door te slikken!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dit vitaminesupplement bevat vitamine A en E, de capsule bevat een soort olie zodat de bestanddelen het best kunnen worden opgenomen door de dunne darm. Het is zeker een aanrader, mijn huid vaart er wel bij.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dit voedingssupplement werd mij samen met andere supplementen aangeraden door de oogarts om macula degeneratie te stabiliseren of te vertragen. Ik stel ook vast dat het een goede vitamine is voor de huid.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik heb gevonden waar ik naar op zoek was. Zo snel geleverd heel goede service. Ik vertel het zeker door aan mijn vrienden en kennissen. Een aanrader.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik ben helemaal tevreden van dit product. Ik vond dat het een enorm positief gevolg had voor mijn lichaam. Ik raad het nu aan iedereen aan, verplicht! Bedankt Farmaline.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik heb voor dit product gekozen omwille van de combinatie met vitamine E en omdat 1 capsule 6 mg bèta-caroteen bevat. Dat is meer dan in sommige andere producten. Het volstaat dan ook 1 capsule per dag te nemen. Dit product is een goede voorbereiding op het zonnen en het beschermt tegen vrije radicalen.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Je krijgt er geen bruine kleur van maar ik neem dit supplement omdat het beschermt tegen de zon en de UV straling. Vooral tijdens de zomer vind ik dit belangrijk.
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Het is nog even afwachten want ik gebruik het nog maar net. Wat me wel meteen opviel, is dat er een mooie bruine kleur op mijn huid verscheen na slechts twee dagen zonnen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  I'm very satisfied with this product. I went on holidays to Egypt and I came with with super bronzed skin thanks to this product. Highly recommended!!!

Pharma Nord Bio-Carotène+E kopen

Je kan Pharma Nord Bio-Carotène+E van het merk Pharma Nord, geproduceerd door PHARMA NORD , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Huid > Mooie Huid
50+ > Vitaminen > Ogen
Vitamines & Voedingssupplementen > Vitamine E
Schoonheid & Hygiëne > Voedingssupplementen Huid > Gelaat & Lichaam
Schoonheid & Hygiëne > Voedingssupplementen Huid > Ogen
Schoonheid & Hygiëne > Voedingssupplementen Huid > Zon
Vitamines & Voedingssupplementen > Antioxidanten
Welzijn & Gezondheid > Huid > Zon
Welzijn & Gezondheid > Ogen > Vitaminen & Supplementen
Schoonheid & Hygiëne > Zon > Supplementen