€ 10,22
€ 9,20
Bespaar 10% (€ 1,02)

Omschrijving van Les Nutri'sentiels Biergist

De biergist tabletten van Nutrisanté zijn een voedingssupplement met meerdere positieve effecten voor onze gezondheid. Het biergist zorgt voor een mooie huid, nagels en haren. Al deze worden versterkt, gerevitaliseerd en gestimuleerd om gezonder te worden op een natuurlijke manier.
 
De biergist tabletten dragen ook bij aan de regeneratie van de natuurlijke darmflora en hebben een postieve werking tegen vermoeidheid. Uw dagelijkse energieniveau wordt weer op peil gebracht. 
 
60 tabletten voor een 2 maand durende kuur.
€ 10,22
€ 9,20

Laatste reviews en ervaringen met Les Nutri'sentiels Biergist

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  4/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.

  Het product is gemakkelijk mee te nemen

  Ik heb deze biergist besteld om mijn haar te laten groeien en het kracht te geven! De capsules zijn gemakkelijk in te nemen, je hoeft er maar één per dag te nemen, dus ik vind het heel handig! Ze zijn klein en makkelijk in te slikken. Het liefst neem ik ze 's morgens met een maaltijd, maar soms vergeet ik het en neem ik ze 's avonds mee... Ik ben nog niet klaar met de doos, maar ik denk dat het goed werkt. Je kunt het bier proeven, wat onaangenaam is voor mijn smaak. Ik raad u aan om dit product te proberen omdat ik zie dat het al het lichaamshaar laat groeien, dus het is effectief voor haar! Ik heb geen spijt van mijn aankoop en ik kijk uit naar het eindresultaat.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  4/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.

  Bevredigende resultaten

  achteraf heb ik niet genoeg inzicht om dit product goed te kunnen beoordelen. ik gebruik het al een tijdje, maar ik merk nu al een verbetering in mijn nagels. in tegenstelling tot andere producten hoef je maar één tablet per dag in te nemen, zodat er minder kans is dat je het vergeet. Ik raad dit product aan.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Complément alimentaire ideale

  Complément alimentaire idéale car plusieurs bienfaits sont à dénombrer. Pour garder une belle peau et cheveux. Faire le plein de vitamines. Et m'aide à moins manger en prenant le comprimé 30 min avant le repas.

  Was deze beoordeling nuttig?

Les Nutri'sentiels Biergist kopen

Je kan Les Nutri'sentiels Biergist van het merk Nutrisanté , geproduceerd door NUTRISANTE , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Nutrisentiels of via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Huid > Mooie Huid
Schoonheid & Hygiëne > Voedingssupplementen Huid > Gelaat & Lichaam
Welzijn & Gezondheid > Haarverlies & Broze Nagels