€ 12,50
€ 11,13
(€ 33,73 / kg)
Bespaar 11% (€ 1,37)
Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!
Bicitrol New Gran 330 g
€ 12,50
€ 11,13
(€ 33,73 / kg)

Laatste reviews en ervaringen met Bicitrol new gran

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Als je maag overhoopt ligt en de vertering van voedsel verloopt moeilijk.....dan is dit produkt de beste manier om snelle reactie te verkrijgen. 1 klp met klein beetje lauw water erin en deze met kleine beetjes uitdrinken. Een half uur wachten voor de maaltijd bied het beste resultaat.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Deze korrels worden courant voorgeschreven door mijn homeopaat om de werking van maag-lever-gal optimaal te ondersteunen. Het werkt preventief ondersteunend en is in de gewone apotheek niet altijd beschikbaar. Handig dat farmaline dit in voorraad heeft en snel kan leveren.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Bicitrol New Gran is een uitstekend produkt, bij een opgeblazen gevoel en moeilijke vertering heb ik hier goede hulp van, is een produkt die ik al heel lang gebruik.
 • 1/5
  Beoordeeld door
   
  Goeie reiniging voor maag en lever. Een goeie raad van een dame van 86 jaar . Die gebruikt al jaren bicitrol en ze is nog super gezond. Een echte aanrader.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Het product werd aangeraden via alternatieve geneeskunde en dit om het lichaam te zuiveren. Het is zeer zuur om te drinken maar wel effectief (verbeterde darmflora) en bijkomend voordeel frisse adem.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Eindelijk terug op de markt. Zalig gevoel na de inname. Dag opgeblazen gevoel. De slaak is erg goed. Je smaakt goed de citroen. Verlicht lever en maag zeer goed
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Fijn product, gebruik ik voor mijn zoontje van 14 maanden. Bevordert een goede spijsvertering. De ontlasting ziet er al stukken beter uit, sinds we het product gebruiken. Gebruik kan nooit kwaad, en dat is ook al fijn om te weten.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Helpt zeer goed voor het helpen verteren van de maaltijd . Voel mij na een maaltijd niet meer opgeblazen en heb minder tot geen last meer van maag , darmen.

Bicitrol New Gran kopen

Je kan Bicitrol New Gran van het merk Pharmacobel, geproduceerd door STEROP , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Spijsvertering