Best Choice Visolie 500 60 capsules

0 Reviews
  Schrijf een review
€ 5,95
€ 5,36
Bespaar 10% (€ 0,59)

Omschrijving van Best Choice Visolie 500

Best Choice Visolie 500 is een relatief goedkope visolie met EPA en DHA vetzuren. Deze vetzuren zijn afkomstig van wilde vis en voorziet het lichaam dagelijks van belangrijke omega 3 vetzuren, welke belangrijk zijn voor het goed functioneren van het lichaam. Zeer geschikt voor mensen die weinig vis eten en een goed alternatief zoeken.
 
Best Choice Visolie 500 is aanbevolen voor iedereen, aangezien het overmatig / elke dag eten van vis, tegenwoordig wordt afgeraden, ivm de aanwezigheid van schadelijke stoffen in vis. Dit product is bevat gezuiverde visolie en dagelijkse inname van omega 3 is belangrijk, omdat voeding tegenwoordig veel te rijk is aan omega 3. Het is belangrijk om het evenwicht tussen de vetzuren te behouden.

Gebruik van Best Choice Visolie 500

1x per dag 1 à 2 capsules innemen, tenzij anders voorgeschreven door arts.

Ingrediënten Best Choice Visolie 500

Samenstelling per dagdosering van 2 capsule: *RI%: Visolie (30% omega-3-vetzuren) - EPA (eicoapentaeenzuur) - DHA (docsahexaeenzuur) 1000 mg 180 mg 120 mg Vitamine E (dl-alfa-tocoferylacetaat) (10 ie) 13 mg (111%) *RI = Referentie Inname Ingrediënten: VISOLIE, capsule (gelatine, glycerine en gezuiverd water) en vitamine E.

Waarschuwing

De aanbevolen dagdosering niet overschrijden. Dit product is niet geschikt voor kinderen tot en met 3 jaar. Buiten bereik van kinderen bewaren. Droog en bij kamertemperatuur bewaren.
€ 5,95
€ 5,36

Best Choice Visolie 500 kopen

Je kan Best Choice Visolie 500 van het merk Best Choice , geproduceerd door TS REFORM , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Weerstand
Vitamines & Voedingssupplementen > Visolie
Welzijn & Gezondheid > Welzijn