€ 18,90
€ 17,01
Bespaar 10% (€ 1,89)
Product niet verkrijgbaar

Omschrijving van Be-Life Ashwagandha 5000

De voorbije jaren heeft de wetenschap het voornaamste "actieve bestanddeel" van planten kunnen analyseren en hun doeltreffendheid kunnen bewijzen via talrijke klinsche studies.

Om de actieve kwaliteiten van een plant te bewaren is het cruciaal dat ze kan groeien in een gezonde omgeving, vrij van pesticiden en andere verontreinigende stoffen.

Het laboratorium Bio-Life werkt met planten van gecontroleerde origine - geen GGO's - die het BIO-label dragen, dus gegarandeerd kwaliteitsvolle producten met een sterke activiteit. Sommige producten dragen het demeter-label, en zijn dus biologisch-dynamisch geteeld: de bio-dynamische landbouw beschouwt de natuur in haar geheel, zonder aan de capaciteit van de aarde te tornen, of wil die capaciteit zelfs verbeteren.

De plantenextracten van het laboratorium Bio-Life zijn sterk geconcentreerd en dus rijker aan actieve bestanddelen, voor een gegarandeerde doeltreffendheid.

Indicatie

Ontspanning
Mentaal evenwicht

Gebruik van Be-Life Ashwagandha 5000

1 caps./dag max.

Ingrediënten Be-Life Ashwagandha 5000

Ashwagandha extract 10/1 500 mg
Be-Life Ashwagandha 5000 60 capsules
€ 18,90
€ 17,01
Product niet verkrijgbaar

Laatste reviews en ervaringen met Be-life ashwagandha 5000

Schrijf een review
 • 4/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Ashwagandha helpt bij het verminderen van essentiële trillingen, maar het duurt een paar weken om de effecten te zien, geen bijwerkingen waargenomen
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Een kleine kuur in de voorwinterperiode, om de winter aan te vallen! Indiase ginkgo is een geweldig eten! Hiermee kan ik mijn immuunsysteem versterken!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Over bijnieruitputting is helaas nog maar weinig geweten, maar het is -helaas- geen fabel. Ashwagandha zorgt o.a. voor de ondersteuning van de bijnieren waardoor deze opnieuw meer in balans kunnen komen en er dus minder cortisol aangemaakt wordt. Gevolg is minder fysieke stress en minder vermoeid indien men ze consistent inneemt. Ik ben fan !
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ondersteunt inderdaad goed bij stress en tegen zwaarmoedig gevoel, wel onhandige verpakking en bij de laatste levering zagen de pillen er wel anders uit zal dit bekijken bij de volgende bestelling
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Voel mij er kalmer en minder vermoeid door. Een echte aanrader! Niet te duur en kwalitatief, goed produkt. Het is niet schadelijk voor de gezondheid en van Indische oorsprong.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dient als supplement om angst te onderdrukken. Het lost slaapproblemen op en werkt als anti-depressivum. Het verlaagt de cortisol en verhoogt de immuniteit tegen stress. Werkt cholesterol- en bloeddrukverlagend
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Dit product werd mij aangeraden door vrienden, na een hectische periode in mijn leven heb ik dit op aanraden uitgeprobeerd om angsten te onderdrukken! Voor mij heeft het geholpen...
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Werkt ok. Ik merk nog niet heel veel. Ik slik het ook niet iedere dag dus dat moet ik nog even afwachten. Ik ben erg benieuwd naar hoe het zal werken.

Be-Life Ashwagandha 5000 kopen

Je kan Be-Life Ashwagandha 5000 van het merk Be-Life, geproduceerd door BIO LIFE , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Slaapproblemen & Stress