€ 18,39
€ 16,55
Bespaar 10% (€ 1,84)
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!

Omschrijving van Be-Life Vitnat

Vitaminen zijn stoffen die in kleine hoeveelheden onmisbaar zijn voor tal van stofwisselingsprocessen en die bijna niet door het lichaam aangemaakt worden.
We onderscheiden 2 grote groepen vitaminen, de vetoplosbare: Vitamine A, D, E en K en de wateroplosbare: vitamine B-groep, vitamine C en de bioflavonoiden.
Elke vitamine vervult één of meer specifieke functies, geen enkele kan de andere vervangen, en hun werking is synergetisch. Ze zijn essentieel voor het metabolisme van levende organismen. De dagelijkse behoeften aan vitaminen kan variëren, afhankelijk van het geschlacht van het individu, de leeftijd, de lichamilijke activiteit en de fysiologische toestand (zwangerschap, borstvoeding, sport, ouderen, herstellende,....)
Levenstijl en slechte eetgewoonten beïnvloeden behoeften aan vitaminen in sterke maten. Andere factoren, zoals vervuiling en gebrek aan zon verhogen onze vitaminetekorten.
Van nature uit zijn vitaminen kwetsbaar en hebben ze de neiging om tijdens het koken en in contact komen met zuurstof en licht af te breken. Daarom blijkt een aanvulling via voedingssupplementen adequaat.

Vitaminen zijn antioxidanten en dragen bij tot de ontgifting van het lichaam. Ze spelen een rol in het immuunsysteem, in herstel van DNA, in de aanmaak van energie en verbeteren onze capaciteit om met stress om te gaan. VItaminen hebben ook een hartbeschermde functie. Ze zijn onmisbaar voor de vertering van ons voedsel.
Daarnaast spelen vitaminen ook een belangrijke rol als cofactoren en als hulpstoffen bij aanmaak van andere stoffen in het lichaam.

Indicatie

Complex met actieve nutriënten.
Bevordert evenwicht en tonus.

Gebruik van Be-Life Vitnat

1-2 caps./dag max.

Ingrediënten Be-Life Vitnat

Biergist* : 133,33 mg
Spirulina*BIO : 133,33 mg
Chlorella*BIO : 133,33 mg
Acerola (natuurlijk bron Vitamine C) : 80 mg
Kurkuma* extract 5-7/1 BIO : 50 mg
ß-caroteen natuurlijk : 7 mg
Vitamine E natuurlijk : 2 mg
Co-enzyme Q10 : 3,33 mg

* Biologische landbouw Certisys BE-BIO-01
€ 18,39
€ 16,55

Laatste reviews en ervaringen met Be-Life Vitnat

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullfull
  5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.

  weer in vorm

  nodig is om de tekortkomingen van het dieet aan te vullen en wat niets bederft is biologisch

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullfull
  5/5

  een zeer goed product. voel me daar heel goed bij. heb al andere producten van dit soort ingenomen maar deze verdraag ik het best van al. een echte aanrader.

  Was deze beoordeling nuttig?

Be-Life Vitnat kopen

Je kan Be-Life Vitnat van het merk Be-Life , geproduceerd door BIO LIFE , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Be-Life Antioxidant of via de volgende categorie:
Vitamines & Voedingssupplementen > Multivitaminen