€ 11,30
€ 10,17
Bespaar 10% (€ 1,13)
Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!

Omschrijving van Be-Life Omega 3

Het woord "vet" heeft een negatieve bijklank en wordt automatisch geassocieerd met overgewicht en hart-en vaatziekten. Toch hebben we vette, e, vetzuren nodig. Zelfs de versmade verzadigde vetzuren zijn niet zo slecht als men vroeger dacht. Behalve transvetzuren zijn er eigenlijk geen "slechte vetten". Het is vooral belangrijk dat we bepaalde vetten niet teveel of te weinig hebben en dat er een juiste balans is tussen de vetzuren onderling. Een aantal vetzuren is essentieel, dat wil zeggen dat we moeten zorgen om ze voldoende via de voeding binnen te krijgen om gezond te blijven.

Essentiële vetzuren en de stoffen die eruit gemaakt worden regelen een heel aantal belangrijke lichaamsfuncties. Het zijn een soort hormonen of signaalstoffen. Een verstoord vetzuurmetabolisme ligt aan de basis van zowat alle ziektebeelden.

Indicatie

EPA en DHA dragen bij tot de normale werking van het hart
DHA draagt bij tot een goede werking van de hersenen.

Gebruik van Be-Life Omega 3

1-2 caps./dag max.

Ingrediënten Be-Life Omega 3

Omega 3* min. 35%:
Visolie 500mg
Vitmaine E (natuurlijke)  8mg
€ 11,30
€ 10,17

Laatste reviews en ervaringen met Be-Life Omega 3

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullfull
  5/5

  Avis

  Très contente du produit, rapport qualité prix correct pour le format. Boîte pratique pour ne pas tout reverser. J'ai reçu ma commande comme d'habitude vraiment rapidement, merci de votre sérieux farmaline.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullfull
  5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.

  farmaline is een goed bedrijf, de levering is snel, de verpakking is altijd aan de top, de producten zijn van zeer goede kwaliteit, ik adviseer iedereen.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullfull
  5/5

  Ik neem deze capsules voor mijn droge ogen en heb er heel goede resultaten mee. Na ongeveer 14 dagen merk ik het verschil al. Zeker nu de winter voor de deur staat en overal verwarming op staat komen ze goed van pas. Ik neem ze al jaren met tussenpozen.

  Was deze beoordeling nuttig?

Be-Life Omega 3 kopen

Je kan Be-Life Omega 3 van het merk Be-Life , geproduceerd door BIO LIFE , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Be-Life Bloedsomloop of via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Hart & Bloedvaten
Vitamines & Voedingssupplementen > Vitamine E