€ 11,30
€ 10,17
Bespaar 10% (€ 1,13)

Omschrijving van Be-Life Omega 3

Het woord "vet" heeft een negatieve bijklank en wordt automatisch geassocieerd met overgewicht en hart-en vaatziekten. Toch hebben we vette, e, vetzuren nodig. Zelfs de versmade verzadigde vetzuren zijn niet zo slecht als men vroeger dacht. Behalve transvetzuren zijn er eigenlijk geen "slechte vetten". Het is vooral belangrijk dat we bepaalde vetten niet teveel of te weinig hebben en dat er een juiste balans is tussen de vetzuren onderling. Een aantal vetzuren is essentieel, dat wil zeggen dat we moeten zorgen om ze voldoende via de voeding binnen te krijgen om gezond te blijven.

Essentiële vetzuren en de stoffen die eruit gemaakt worden regelen een heel aantal belangrijke lichaamsfuncties. Het zijn een soort hormonen of signaalstoffen. Een verstoord vetzuurmetabolisme ligt aan de basis van zowat alle ziektebeelden.

Indicatie

EPA en DHA dragen bij tot de normale werking van het hart
DHA draagt bij tot een goede werking van de hersenen.

Gebruik van Be-Life Omega 3

1-2 caps./dag max.

Ingrediënten Be-Life Omega 3

Omega 3* min. 35%:
Visolie 500mg
Vitmaine E (natuurlijke)  8mg
€ 11,30
€ 10,17

Laatste reviews en ervaringen met Be-Life Omega 3

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Be-Life Omega 3 90 capsules

  De Be-Life Omega 3 capsules zijn niet te groot en gemakkelijk door te slikken. Ook zijn de capsules zeer zuiver van kwaliteit.Ik meen als voedingssupplement als ondersteuning bij de voeding. De Omega 3 supplementen werden aanbevolen door mijn huisarts na een controlebloedonderzoek. Omega 3 is ook goed voor de bestrijding van cholesterol, hoge bloeddruk en vermindert het risico op kanker.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Be-Life Omega 3 90 capsules

  omega drie kuur is wel nodig vind ik persoonlijk,je hebt hier alleen maar baat .goed voor huid en nagels gewrichten noem maar op.Zelfs mijn dieren krijgen deze capsuls je kan er niks mee verkeerd doen zei mijn dierenarts.Ben er tevreden mee

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Be-Life goede prijs/kwaliteit

  Ik koop verschillende voedingssupplementen van het merk Be-Life. Ik neem deze omega 3 nu al een half jaar. Mooie prijs bij Farmaline. Omega 3-vetzuren beschermen tegen hart- en vaatziekten maar ik eet weinig vette vis. Daarom heel blij met deze capsules die ik heel goed verdraag.

  Was deze beoordeling nuttig?

Be-Life Omega 3 kopen

Je kan Be-Life Omega 3 van het merk Be-Life , geproduceerd door BIO LIFE , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Be-Life Bloedsomloop of via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Hart & Bloedvaten
Vitamines & Voedingssupplementen > Vitamine E