€ 23,70
€ 21,33
Bespaar 10% (€ 2,37)
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!

Omschrijving van Be-Life L-Glutamin 800

Eiwitten zijn ketens van aminozuren. Ze vormen de basis van structuren in het lichaam zoals nagels, haren, beenderen, pezen, ligamenten, spieren en organen maar ze liggen ook aan de basis van functionele stoffen zoals enzymen, hormonen, antilichamen, transporteiwitten...
De zogenaamde "essentiële" aminozuren kunnen niet door het organisme worden aangemaakt en moeten dus via voeding ingenomen worden.
De zogenaamde "niet-essentiële" aminozuren kunnen door het organisme worden geproduceerd.

Waarom aminozuren?
Aminozuren zijn van kapitaal belang in ons lichaam.
In de praktijk blijkt dat veel eiwitten niet alle essentiële aminozuren bevatten. Regelmatig ontbreken er één of meerdere.
De voedings balans kan worden aangevuld door de inname van andere eiwitbronnen die de ontbrekende bevatten of door de inname van voedingssupplementen.

Indicatie

Aminozuur

Gebruik van Be-Life L-Glutamin 800

1 caps. /dag max.

Ingrediënten Be-Life L-Glutamin 800

L-Glutamine : 800 mg
Be-Life L-Glutamin 800 120 capsules
€ 23,70
€ 21,33

Laatste reviews en ervaringen met Be-life l-glutamin 800

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Bon pour l'inflammation des intestins. Contente de la qualité du produit et je le conseille vivement. Préférable de prendre des compléments alimentaires au lieu de médicaments
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Zeer goed voor mijn huidige behoeften. Met 1 tablet per dag in te nemen in de doos van 120 capsules is zeer handig en zuinig, vooral bij het kopen op Famaline.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dit is een aminozuur dat overvloedig in ons spierweefsel maar ook in ons bloed voorkomt. Helpt de spijsvertering, zorgt ook voor soepelere gewrichten. Ik neem dit 1x per dag.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Op aanraden van dokter gaan gebruiken wegen lever overbelasting. In combinatie met detox zou L-Glutamine mijn darmen ondersteunen en zo detox van de lever bevorderen. Ik neem dit nu een maand maar voel me toch al lichter en heb meer engergie.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Dit product is mij al meer dan een jaar door mijn arts voorgeschreven. Het past heel goed bij mij en ik heb zeer goede resultaten. Dus ik ga door met de behandeling
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Pure essentiële olie. Kwaliteitsvolle olie. Verteringscomfort verzekerd. Zeer effectieve behandeling. In te nemen in een warme thee of mengen in een eetlepel olijfolie.

Be-Life L-Glutamin 800 kopen

Je kan Be-Life L-Glutamin 800 van het merk Be-Life, geproduceerd door BIO LIFE , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Be-Life Sport, Spierfunctie of via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Welzijn