€ 23,60
€ 21,24
Bespaar 10% (€ 2,36)
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!

Omschrijving van Be-Life Chlorella 500

De voorbije jaren heeft de wetenschap het voornaamste "actieve bestanddeel" van planten kunnen analyseren en hun doeltreffendheid kunnen bewijzen via talrijke klinsche studies.

Om de actieve kwaliteiten van een plant te bewaren is het cruciaal dat ze kan groeien in een gezonde omgeving.

Het laboratorium Bio-Life werkt met planten van gecontroleerde origine die het BIO-label dragen, dus gegarandeerd kwaliteitsvolle producten met een sterke activiteit. Sommige producten dragen het demeter-label, en zijn dus biologisch-dynamisch geteeld: de bio-dynamische landbouw beschouwt de natuur in haar geheel, zonder aan de capaciteit van de aarde te tornen, of wil die capaciteit zelfs verbeteren.

De plantenextracten van het laboratorium Bio-Life zijn sterk geconcentreerd en dus rijker aan actieve bestanddelen, voor een gegarandeerde doeltreffendheid.

Indicatie

Levenskracht

Hooggeconcentreerde biologische plantaardige extracten.

Gebruik van Be-Life Chlorella 500

1-12 tabs./dag max.

Ingrediënten Be-Life Chlorella 500

chlorella* (Chlorella vulgaris*) BIO 500 mg
€ 23,60
€ 21,24

Laatste reviews en ervaringen met Be-Life Chlorella 500

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.

  Top energie dankzij een uitstekend product

  Een regelmatige inname stelt u in staat om te profiteren van de eigenschappen van deze algen op het lichaam en dit wordt gezien door een toename van de energie, een meer regelmatige darmtransit. De kleine capsules zijn gemakkelijk door te slikken met water.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  3/5

  utilisation

  J'en prends 6 comprimés à chaque fois que je mange du poisson ou des mollusques pour contrecarrer les effets des métaux lourds

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5
  2 van 2 klanten vonden de beoordeling nuttig.

  Aanrader!

  Chlorella van Be-Life bewijst zijn doeltreffendheid. Verwacht bij inname niet onmiddellijk een mirakel. Het effect komt na een tijdje tevoorschijn. De tabletten zijn niet te groot, waardoor inslikken geen onaangename klus wordt. Echt een aanrader.

  Was deze beoordeling nuttig?

Be-Life Chlorella 500 kopen

Je kan Be-Life Chlorella 500 van het merk Be-Life , geproduceerd door BIO LIFE , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Be-Life Detox of via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Welzijn