€ 18,90
€ 17,01
Bespaar 10% (€ 1,89)
Product niet verkrijgbaar
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!

Omschrijving van Be-Life Ashwagandha 5000 Bio

De voorbije jaren heeft de wetenschap het voornaamste "actieve bestanddeel" van planten kunnen analyseren en hun doeltreffendheid kunnen bewijzen via talrijke klinsche studies.

Om de actieve kwaliteiten van een plant te bewaren is het cruciaal dat ze kan groeien in een gezonde omgeving, vrij van pesticiden en andere verontreinigende stoffen.

Het laboratorium Bio-Life werkt met planten van gecontroleerde origine - geen GGO's - die het BIO-label dragen, dus gegarandeerd kwaliteitsvolle producten met een sterke activiteit. Sommige producten dragen het demeter-label, en zijn dus biologisch-dynamisch geteeld: de bio-dynamische landbouw beschouwt de natuur in haar geheel, zonder aan de capaciteit van de aarde te tornen, of wil die capaciteit zelfs verbeteren.

De plantenextracten van het laboratorium Bio-Life zijn sterk geconcentreerd en dus rijker aan actieve bestanddelen, voor een gegarandeerde doeltreffendheid.

Indicatie

Ontspanning
Mentaal evenwicht

Gebruik van Be-Life Ashwagandha 5000 Bio

1 caps./dag max.

Ingrediënten Be-Life Ashwagandha 5000 Bio

Ashwagandha* (Withania somnifera), root extract (5x concentrated) 500 mg, vulstof: rijst*dop 50 mg, gel/caps: visgelatine*  ± 90 mg

*Biologische landbouw

Vrij van: gluten, lactose, saccharose, gist, zetmeel, zout.
€ 18,90
€ 17,01
Product niet verkrijgbaar

Laatste reviews en ervaringen met Be-Life Ashwagandha 5000 Bio

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullfull
  5/5

  Ashwagandha is voor mij een echte topper! Het bezorgt mij veel rustigere nachten en het werkt ook op mijn mentale balans waardoor ik een betere focus heb overdag! Neem het wel niet elke dag. Is 100% natuurlijk dus werkt niet afhankelijk.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullfull
  5/5

  mijn stemming en gemoed zijn veel positiever wanneer ik de gels neem. toen mijn voorraad opwas merkte ik duidelijk verschil en nu ik ze terug neem voel ik beter en kan ik beter met stress omgaan en relativeer ik meer.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullfull
  5/5

  Ashwaganda is een natuurlijk middel dat stress, de gejaagdheid van het leven wil tegengaan. Het helpt me om sterker in mijn schoenen te staan en vooral om stress de baas te blijven

  Was deze beoordeling nuttig?

Be-Life Ashwagandha 5000 Bio kopen

Je kan Be-Life Ashwagandha 5000 Bio van het merk Be-Life , geproduceerd door BIO LIFE , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Be-Life Mannelijk welzijn of via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Slaapproblemen & Stress