Bbprotect Zalf 90 g

0 Reviews
  Schrijf een review
€ 7,90
€ 7,35
(€ 8,17 / 100 g)
Bespaar 7% (€ 0,55)

Omschrijving van Bbprotect Zalf

BBProtect luierzalf met zinkoxide, is speciaal ontwikkeld om irritatie van de babybilletjes te voorkomen. Deze unieke hypoallergene formulering combineert de gunstige effecten op de huid van zinkoxidee, arganolie, retinol en tocoferol. Zinkoxide beschermt de huid tegen vocht. Het herstelt de huid en verzacht irritaties. Arganolie helpt huiduitdroging te bestrijden, voedt, herstructureert en versoepelt de huid. De verzachtende en kalmerende effecten ervan verlichten ook de jeuk. Retinol draagt bij aan het behoud van een gezonde huid en gezonde slijmvliezen. Tocoferol (Vitamine E) is een antioxidant die de huid beschermt tegen externe agressie.

Indicatie

Met zinkoxide
Arganolie
Hypoallergeen
Voorkomt irritatie van babybilletjes

Gebruik van Bbprotect Zalf

BBProtect bij elke luierwissel op een schone en droge huid aanbrengen.

Ingrediënten Bbprotect Zalf

Petrolatum, Zinc Oxide, Argania Spinosa Kemel Oil, Paraffinum Liquidum, Lanolin Alcohol, Caprylyl Glycol, Caprylic/capric Triglycerides, Cetearyl Alcohol, Ethylhexylglycerin, Parfum, Sodium Ascorbate, Tocopherol, Retinol, Aluminium Distéarate, Castor Oil Hydrogenate Ethoxylated, Magnesium Stearate.

Waarschuwing

Stop het gebruik van de zalf onmiddelijk bij overgevoeligheid voor een van de bestanddelen. Niet gebruiken op etterige of ontstoken wonden. Niet gebruiken bij schimmelinfecties of aanhoudende irritatie. Bij contact met de ogen, grondig met water spoelen.
€ 7,90
€ 7,35
(€ 8,17 / 100 g)

Bbprotect Zalf kopen

Je kan Bbprotect Zalf van het merk Bepharbel , geproduceerd door Bepharbel Manufacturing , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Babyproducten of via de volgende categorie:
Zwangerschap & Baby > Lichaamsverzorging Baby > Luiercrème
Zwangerschap & Baby > Babykwaaltjes > Luieruitslag
Schoonheid & Hygiëne > Lichaamsverzorging Baby > Luiercrème