€ 25,76
€ 22,93
Bespaar 11% (€ 2,83)
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!
Bijsluiter van Bayer Contour Next Glucosemeter Teststrips 50 stuks

Omschrijving van Bayer Contour Next Glucosemeter Teststrips

Bayer Contour Next Teststrips passen alleen op de Bayer Contour XT en de Contour USB Next meter. Heeft u de standaard Bayer contour meter dan heeft u de Bayer contour teststrips nodig en niet de CONTOUR® NEXT test strips.

-Bayers CONTOUR®NEXT meter werkt uitsluitend met CONTOUR®NEXT teststrips en CONTOUR®NEXT controlevloeistof.
-Bewaar de CONTOUR NEXT teststrips altijd in de flacon waarin ze zijn geleverd. Sluit de flacon onmiddellijk nadat u een teststrip uit de flacon hebt gehaald. De flacon is bestemd voor het droog bewaren van de teststrips. Vermijd blootstelling van de meter en de teststrips aan overmatig(e) vocht, warmte, kou, stof en vuil. Blootstelling aan vocht in de ruimte door de flacon open te laten of de strips niet te bewaren in de flacon waarin ze zijn geleverd kan uw teststrips beschadigen. Dit kan leiden tot onnauwkeurige resultaten. Gebruik geen teststrip die er beschadigd uitziet of is gebruikt.
-Controleer de uiterste gebruiksdatum op uw teststrips en de controlevloeistof. Gebruik de teststrips of de controlevloeistof niet als de uiterste gebruiksdatum die op het etiket op de flacon gedrukt staat is overschreden. Dit kan onnauwkeurige resultaten veroorzaken. Gebruik de controlevloeistof niet als het langer dan zes maanden geleden is sinds u de flacon voor het eerst hebt geopend. Het is handig om de datum waarop de controlevloeistof moet worden weggegooid op het etiket van de controlevloeistof te noteren.

Indicatie

Teststrips voor bloedglucosemetingen met de Bayer Contour XT en USB next meter.

Gebruik van Bayer Contour Next Glucosemeter Teststrips

Waarschuwing

Was uw handen voor en na het meten en het hanteren van de meter, het prikapparaat of de teststrips altijd goed met water en zeep en droog ze goed af.
€ 25,76
€ 22,93

Laatste reviews en ervaringen met Bayer Contour Next Glucosemeter Teststrips

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullfull
  5/5

  Glucosemeter teststrips

  Prima aankoop, zeer tevreden. Je hebt wel de desbetreffende meter en lancetten nodig om deze te kunnen gebruiken.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullnone
  4/5

  évaluation

  bon produit

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullfull
  5/5
  1 klant vond deze beoordeling nuttig.

  Goed en snel

  Meestal kom ik er te laat achter dat ik weer Teststrips voor mijn glucosemeter nodig heb. Geen man overboord want dan is daar formaline.. vlug alles opgezocht op mijn IPad en ik kan de volgende dag weer vooruit met het meten. Super fijn voor mensen die alles op het laatste moment moeten doen.

  Was deze beoordeling nuttig?

Bayer Contour Next Glucosemeter Teststrips kopen

Je kan Bayer Contour Next Glucosemeter Teststrips van het merk Bayer, geproduceerd door ASCENSIA DIABETES CARE , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
EHBO & Thuiszorg > Meetapparatuur > Glucosemeters
Welzijn & Gezondheid > Diabetes
Welzijn & Gezondheid > Diabetes > Glucosemeting