€ 25,76
€ 22,93
Bespaar 11% (€ 2,83)
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!
Bijsluiter van Bayer Contour Next Glucosemeter Teststrips 50 stuks

Omschrijving van Bayer Contour Next Glucosemeter Teststrips

Bayer Contour Next Teststrips passen alleen op de Bayer Contour XT en de Contour USB Next meter. Heeft u de standaard Bayer contour meter dan heeft u de Bayer contour teststrips nodig en niet de CONTOUR® NEXT test strips.

-Bayers CONTOUR®NEXT meter werkt uitsluitend met CONTOUR®NEXT teststrips en CONTOUR®NEXT controlevloeistof.
-Bewaar de CONTOUR NEXT teststrips altijd in de flacon waarin ze zijn geleverd. Sluit de flacon onmiddellijk nadat u een teststrip uit de flacon hebt gehaald. De flacon is bestemd voor het droog bewaren van de teststrips. Vermijd blootstelling van de meter en de teststrips aan overmatig(e) vocht, warmte, kou, stof en vuil. Blootstelling aan vocht in de ruimte door de flacon open te laten of de strips niet te bewaren in de flacon waarin ze zijn geleverd kan uw teststrips beschadigen. Dit kan leiden tot onnauwkeurige resultaten. Gebruik geen teststrip die er beschadigd uitziet of is gebruikt.
-Controleer de uiterste gebruiksdatum op uw teststrips en de controlevloeistof. Gebruik de teststrips of de controlevloeistof niet als de uiterste gebruiksdatum die op het etiket op de flacon gedrukt staat is overschreden. Dit kan onnauwkeurige resultaten veroorzaken. Gebruik de controlevloeistof niet als het langer dan zes maanden geleden is sinds u de flacon voor het eerst hebt geopend. Het is handig om de datum waarop de controlevloeistof moet worden weggegooid op het etiket van de controlevloeistof te noteren.

Indicatie

Teststrips voor bloedglucosemetingen met de Bayer Contour XT en USB next meter.

Gebruik van Bayer Contour Next Glucosemeter Teststrips

Waarschuwing

Was uw handen voor en na het meten en het hanteren van de meter, het prikapparaat of de teststrips altijd goed met water en zeep en droog ze goed af.
€ 25,76
€ 22,93

Laatste reviews en ervaringen met Bayer Contour Next Glucosemeter Teststrips

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullfull
  5/5

  Best voor de prijs

  Goede kwaliteit en werkt perfect. Gemakkelijk om te plaatsen.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullfull
  5/5

  SUIKER

  Goed product en lager in prijs dan in de apotheek

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullfull
  5/5

  Produit de marque sûre recommandée par un service de diabétologie. Le gros avantage est que peu de sang suffit pour obtenir le résultat. Le conditionnement permet un avantage par rapport au coût.

  Was deze beoordeling nuttig?

Bayer Contour Next Glucosemeter Teststrips kopen

Je kan Bayer Contour Next Glucosemeter Teststrips van het merk Bayer, geproduceerd door ASCENSIA DIABETES CARE , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
EHBO & Thuiszorg > Meetapparatuur > Glucosemeters
Welzijn & Gezondheid > Diabetes
Welzijn & Gezondheid > Diabetes > Glucosemeting