€ 37,65
€ 32,00
Bespaar 15% (€ 5,65)
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!
Bijsluiter van Bap Scar Care T 5cm x 7cm 10 stuks

Omschrijving van Bap Scar Care T 5cm x 7cm

Bap Scar Care T is een zelfklevend, dun en transparant medisch siliconenverband voor de behandeling en de preventie van afwijkende (hypertrofische, keloïde) littekens.  Klinisch getest.

Indicatie

Geschikt voor alle littekens. Niet gebruiken op open wonden en buiten het bereik van kinderen bewaren.

Gebruik van Bap Scar Care T 5cm x 7cm

Zie de bijsluiter voor informatie.
€ 37,65
€ 32,00

Laatste reviews en ervaringen met Bap Scar Care T 5cm x 7cm

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Goed product

  Gebruiken het nu 3 maanden voor klein litteken op voorhoofd van dochtertje van 2 jaar en 2 maanden voor groter litteken op binnenkant arm echtgenote. Het litteken van de dochter is al mooi vervaagd en afhankelijk van lichtinval niets meer van te merken. We gebruiken de pleister toch nog wat verder in de hoop dat de aftekening nog verder verdwijnt. Het grotere litteken is al duidelijk vlakker geworden en lichter van kleur. Bij gebruik van de pleister trekt het litteken ook veel minder en is het dus minder pijnlijk. Wij zijn dan ook enthousiast over dit product?

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.

  ik kocht het om het op oude cicatrizes te proberen ik wacht om na een paar weken te zien als ik verbetering van zijn cicatrizes zal hebben, verband gemakkelijk te poseren

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  3/5

  Gebruik de pleister nu twee weken, ik heb door meerde kijkoperatie in de buik allemaal hypertrofisch littekens ontwikkeld. Ook na een armcorrectie deze littekens, door de plastisch chirurg zijn voor de armen de dikke wasbare silliconen verband voorgeschreven, voor de littekens op de buik heb ik zelf de kleine pleisters gekocht, ik merk dat de littekens zachter worden, kleurverandering zie ik nog niet. De plastisch chirurg adviseerde mij om ze minimaal 6 weken dag en nacht te dragen. Ik maak iedere week een foto om voor mijzelf te kijken of het beter wordt.

  Was deze beoordeling nuttig?

Bap Scar Care T 5cm x 7cm kopen

Je kan Bap Scar Care T 5cm x 7cm van het merk BAPMedical , geproduceerd door BAP MEDICAL , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
EHBO & Thuiszorg > Littekenverzorging