€ 19,00
€ 14,82
(€ 7,80 / 100 ml)
Bespaar 22% (€ 4,18)
Promotie 22% korting
Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!

Omschrijving van Balneum Plus Crème Droge en Jeukende Huid

Voor dagelijkse verzorging van droge, jeukende huid.
- hydrateert de huid
- verzacht droge en jeukende huid
- beschermt de natuurlijke huidbarrière
- zorgt voor een gladde en zachte huid
Balneum Plus crème mag ook gebruikt worden als dagelijkse huidverzorging voor personen met atopisch eczeem en psoriasis.

Gebruik van Balneum Plus Crème Droge en Jeukende Huid

Geschikt voor dagelijks gebruik over het hele lichaam. Ook speciaal voor kleine oppervlakken: handen, ellebogen en knieën. Breng de crème aan en masseer hem zachtjes in de huid. Indien nodig meermaals per dag aanbrengen. Na opening moet de crème binnen 6 maanden gebruikt worden.

Waarschuwing

Alleen voor uitwendig gebruik. Vermijd contact met de ogen. Niet aanbrengen op ontstoken huid. Buiten het bereik van kinderen bewaren. Als er een bijwerking optreedt, begruik het product dan niet langer en raadpleeg uw arts.

€ 19,00
€ 14,82
(€ 7,80 / 100 ml)

Laatste reviews en ervaringen met Balneum Plus Crème Droge en Jeukende Huid

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Super product

  Ik gebruik dit product voor mijn hond die een zeer droge en gevoelige huid heeft. Was op aanraden van mijn DA werkt echt super geen gekrab meer op zijn buikje en rode puntjes ook weg.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  super crème

  Super crème voor een zeer gevoelige schilferige huid. Alles geprobeerd en dit product werd mij aangeraden door dermatoloog. Goed los wrijven in handen en aanbrengen.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Balneum Plus Crème

  Onmiddelijke verlichting bij het aanbrengen van deze crème Het is net of de huid "drinkt" en dus het broodnodige vocht krijgt Dit geeft onmiddellijk een zalig gevoel,waarbij de trekkerigheid en het jeukerige van de huid snel afneemt Bij regelmatig dagelijks gebruik opvallende verbetering van de huidhydratatie

  Was deze beoordeling nuttig?

Balneum Plus Crème Droge en Jeukende Huid kopen

Je kan Balneum Plus Crème Droge en Jeukende Huid van het merk Balneum , geproduceerd door ALMIRALL , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Lichaamsverzorging of via de volgende categorie:
Schoonheid & Hygiëne > Lichaamsverzorging > Zeer Droge, Atopische Huid