€ 19,00
€ 16,91
(€ 8,90 / 100 ml)
Bespaar 11% (€ 2,09)
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!

Omschrijving van Balneum Plus Droge, Jeukende Huid

Voor dagelijkse verzorging van droge, jeukende huid.
- hydrateert de huid
- verzacht droge en jeukende huid
- beschermt de natuurlijke huidbarrière
- zorgt voor een gladde en zachte huid
Balneum Plus crème mag ook gebruikt worden als dagelijkse huidverzorging voor personen met atopisch eczeem en psoriasis.

Gebruik van Balneum Plus Droge, Jeukende Huid

Geschikt voor dagelijks gebruik over het hele lichaam. Ook speciaal voor kleine oppervlakken: handen, ellebogen en knieën. Breng de crème aan en masseer hem zachtjes in de huid. Indien nodig meermaals per dag aanbrengen. Na opening moet de crème binnen 6 maanden gebruikt worden.

Waarschuwing

Alleen voor uitwendig gebruik. Vermijd contact met de ogen. Niet aanbrengen op ontstoken huid. Buiten het bereik van kinderen bewaren. Als er een bijwerking optreedt, begruik het product dan niet langer en raadpleeg uw arts.

€ 19,00
€ 16,91
(€ 8,90 / 100 ml)

Laatste reviews en ervaringen met Balneum plus droge, jeukende huid

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Helpt super tegen de jeuk! Met mijn eczeem moet ik dergelijke producten gebruiken want anders heb ik continue jeuk omdat ik zo een droge huid heb. De zal voelt ook zacht aan.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Het is een goed product en echt goed tegengekomen van muggenbeten en zelfs voor gewoon een jeukende huid bedankt farmaline voor de hulp die ik gekregen heb ik kan steeds op Jullie rekenen
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Balneum plus droge jeukende huid smeert gemakkelijk uit en plakt niet. Na een week smeren is de jeuk verdwenen en wordt de huid rustiger. Ik smeer nu de ene dag met gewone Balneum crème en de andere met de Balneum jeukende huid en dat bevalt prima.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  crème is aangenaam en kleeft niet en hydrateert goed, minpunt is wel dat ze niet parabeenvrij is, waardoor bij sommige mensen allergische reacties kunnen ontstaan
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Echtgenote zeer tevreden met resultaat! Levering en commerciële afwerking van bestelling prima! Wordt aan iedereen aanbevolen. Wij zullen in ieder geval bij Formaline nog bestellen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Heel verzorgende en voedende créme, die direct in de huid dringt. Hierdoor voelt je huid zacht en heel comfortabel aan. Zeker een aanrader voor een hele droge huid.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  smeert zeer goed uit en trekt vrij snel in de huid. Na enkele smeerbeurten voelt huid al zeer soepel en zacht aan. enige minpuntje: de verpakking (pomp) die het moeilijk maakt om alles eruit te krijgen.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  deze creme verzacht mijn jeukende, droge en rode huid heel erg goed. Ik ben zeer tevreden over dit product en wens het in de toekomst nog te gebruiken indien nodig.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik had altijd een zéér droge en jeukende huid,met kloven tot bloedens toe. Na vele potjes en flesjes van 1001 merken ben ik op balneum gevallen en tot mijn grote verbazing, heb ik eindelijk weer een normale huid. Ben er eeuwig dankbaar voor!!!!
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  dit is een heel aangename crème, de crème trekt ook direct in de huid en voelt heel zacht aan. in combinatie met de badolie is dit een ideale combinatie.
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  is een fijne zalf om aan te brengen. Maar ze is pikkend op atopische huid met wondjes. De zalf is wel voldoende hydraterend op een gewone droge huid.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Die prokuct is het enige die me effectief helpt bij droge, jeukende huid. Vooral in de wintermaanden heb ik daar last van. Zo erg dat ik bepaalde plaatsen helemaal zou openkrabben. Maar na een paar keer goed de huid te hebben ingesmeerd verdwijnt de jeuk volledig.

Balneum Plus Droge, Jeukende Huid kopen

Je kan Balneum Plus Droge, Jeukende Huid van het merk Balneum, geproduceerd door ALMIRALL , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Schoonheid & Hygiëne > Lichaamsverzorging > Zeer Droge, Atopische Huid