€ 11,95
€ 10,52
(€ 105,20 / 100 ml)
Bespaar 12% (€ 1,43)
Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!

Omschrijving van Bach Rescue Pets

Rescue Pets is de NIEUWE alcoholvrije variant op dit reeds populaire product. Rescue Pets bevat dezelfde mix van de originele Bach Bloesems. Het is een naturlijke remedie die verlichting geeft aan uw huisdier in situaties die stress met zich meebrengen. Rescue Pets is geschikt voor alle dieren. Van honden en katten tot vogels, paarden en leguanen etc. Rescue Pets kunt u in verschillende situaties gebruiken. Hierbij kunt u denken aan: vuurwerk of onweer, dierenartsbezoek, verhuizingen of reizen, wedstrijden, keuringen of shows en extreem blaffen of grommen.

Indicatie

Bach Rescue Druppels Pets is een 100% natuurlijke remedie die snel verlichting geeft in situaties die spanning en stress met zich meebrengen.

Gebruik van Bach Rescue Pets

Voeg de druppels aan het drinkwater toe of meng door het voer van het dier. Sommige dieren drinken niet vaak en krijgen de druppels dan niet regelmatig genoeg binnen om er baat bij te hebben. In dat geval kan u een mengflesje gebruiken. Is er geen water voorhanden, doe dan de druppels op de tong, zonder dat u met de pipet van glas de tong aanraakt. Ook kunt u de dosering op poten, klauwen of oren druppelen, zodat deze door de huid wordt opgenomen.

Knaagdier - konijn: 2 druppels
Hond - kat: 4 druppels
Pony - paard: 10 druppels

Ingrediënten Bach Rescue Pets

Glycérine, Aqua, Helianthemum Nummularium, Clematis Vitalba, Impatiens Glandulifera, Prunus Cerasifera, Ornithogalum Umbellatum.
€ 11,95
€ 10,52
(€ 105,20 / 100 ml)

Laatste reviews en ervaringen met Bach Rescue Pets

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullfull
  5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.

  zen

  hoe u uw huisdier het beste kunt ontspannen zonder risico's, gebruik RESCUE voor ver weg de TOP. ik raad het aan als uw huisdier opgewonden of gestrest is voor een activiteit

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullnone
  4/5

  Gekocht omdat we verhuizen naar het buitenland en de hondjes horenstil te zijn in het vliegtuig .Ik kan dit product aanraden , is geen echt medicijn en het werkt toch .

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullfull
  5/5
  1 klant vond deze beoordeling nuttig.

  We hebben deze gekocht voor onze hond omdat ze veel nerveus was. We geven enkele drummeltjes per dag en merken dat ze een stuk relaxter is. Blijkbaar smaakt het niet slecht ook want ze eet deze zonder probleem.

  Was deze beoordeling nuttig?

Bach Rescue Pets kopen

Je kan Bach Rescue Pets van het merk Bach Bloesem, geproduceerd door TS HEALTH PRODUCTS , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Bach rescue of via de volgende categorie:
Dierenverzorging > Stress
Dierenverzorging > Accessoires