Bach Rescue Pets 10 ml druppels

€ 11,95
€ 10,16
(€ 101,60 / 100 ml)
Bespaar 15% (€ 1,79)

Omschrijving van Bach Rescue Pets

Rescue Pets is de NIEUWE alcoholvrije variant op dit reeds populaire product. Rescue Pets bevat dezelfde mix van de originele Bach Bloesems. Het is een naturlijke remedie die verlichting geeft aan uw huisdier in situaties die stress met zich meebrengen. Rescue Pets is geschikt voor alle dieren. Van honden en katten tot vogels, paarden en leguanen etc. Rescue Pets kunt u in verschillende situaties gebruiken. Hierbij kunt u denken aan: vuurwerk of onweer, dierenartsbezoek, verhuizingen of reizen, wedstrijden, keuringen of shows en extreem blaffen of grommen.

Indicatie

Bach Rescue Druppels Pets is een 100% natuurlijke remedie die snel verlichting geeft in situaties die spanning en stress met zich meebrengen.

Gebruik van Bach Rescue Pets

Voeg de druppels aan het drinkwater toe of meng door het voer van het dier. Sommige dieren drinken niet vaak en krijgen de druppels dan niet regelmatig genoeg binnen om er baat bij te hebben. In dat geval kan u een mengflesje gebruiken. Is er geen water voorhanden, doe dan de druppels op de tong, zonder dat u met de pipet van glas de tong aanraakt. Ook kunt u de dosering op poten, klauwen of oren druppelen, zodat deze door de huid wordt opgenomen.

Knaagdier - konijn: 2 druppels
Hond - kat: 4 druppels
Pony - paard: 10 druppels

Ingrediënten Bach Rescue Pets

Glycérine, Aqua, Helianthemum Nummularium, Clematis Vitalba, Impatiens Glandulifera, Prunus Cerasifera, Ornithogalum Umbellatum.
Bach Rescue Pets 10 ml druppels
€ 11,95
€ 10,16
(€ 101,60 / 100 ml)

Laatste reviews en ervaringen met Bach rescue pets

Schrijf een review
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Nog maar enkele keren geprobeerd.. telkens 4 druppels.. geen verschil te merken.. mijn hond blijft onrustig.. uiterlijk.. mss voelt hij zich wat gemoedelijker vanbinnen.. geen idee .. toch mss eens proberen om de dosis wat te verhogen
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Makkelijk aan het drinkwater toe te voegen of op de voeding te druppelen. Na twee weken een beetje verbetering waarneembaar bij huisdier maar is misschien nog te vroeg om uiteindelijke effect waar te nemen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dit produkt werd spijtig genoeg door ons verkeerd besteld. Het moest Rescue zijn van Dr. Vogel voor de mens en niet voor de behandeling van dieren. We hopen het produkt nog te kunnen inwisselen of aan iemand met dieren cadeau te doen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Wij gebruiken het voor onze hond nu sinds 4 weken en merken erg goed verschil. Ze is meer ontspannen en kalm. Wij zijn het gaan gebruiken omdat onze hond tijdens het wandelen teveel prikkels opving en daardoor stress symptomen vertoonde.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  De Bach rescue pets zijn een hele hulp voor onze oude hond en poes! De klassieke Bach Rescue druppels bevatten te veel alcohol en zijn dus niet bruikbaar. Als onze lievelingen zich niet goed voelen helpen de rescue pet druppels geweldig!
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Bach Rescue bestaat ook voor mensen. Hier is alcohol in verwerkt . Bij dieren weet je de reactie niet hoe zij reageren op alcohol . Wij gebruiken Bach rescue voor de dieren en het geeft een goed resultaat .Voor de dieren is er geen alcohol in verwerkt.

Bach Rescue Pets kopen

Je kan Bach Rescue Pets van het merk Bach Bloesem, geproduceerd door TS REFORM , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Bach rescue of via de volgende categorie:
Dierenverzorging > Stress
Dierenverzorging > Accessoires