€ 10,95
€ 9,53
(€ 95,30 / 100 ml)
Bespaar 13% (€ 1,42)

Omschrijving van Bach Flower Rescue

Bach Rescue remedy

Bloesem remedie

Uit de verschillende Bach Bloesem zijn 5 bloesems geselecteerd die tezamen zorgen voor de bijzondere werking van Bach Rescue Remedy:

• Cherry Plum/ Kerspruim
• Clematis/ Bosrank
• Impatiens/ Reuzenbalsemien
• Rock Rose/ Zonneroosje
• Star of Bethlehem/ Vogelmelk

Samenstelling
Actieve bestanddelen:
Rock Rose/Zonneroosje (Helianthemum nummularium)
Clematis/Bosrank (Clematis vitalba)
Impatiens/Reuzenbalsemien (Impatiens glandulifera)
Cherry Plum/Kerspruim (Prunus cerasifera)
Star of Bethlehem/Vogelmelk (Ornithogalum umbellatum) Overige ingrediënten: alcohol (brandy).
Alcoholgehalte 27 vol. %.

Dosering en gebruik
Vier druppels in een klein glaasje water doen. Kleine slokjes nemen (nippen) tot men de werking voelt. Daarna innemen naar behoefte. Indien er geen water voorhanden is: vier druppels op de tong doen. Naar behoefte herhalen, eventueel elke vijf minuten.

Dagelijkse aanbevolen dosering niet overschrijden.

Aanvullende informatie
Het gebruik van Rescue Remedy tijdens de zwangerschap en periode van borstvoeding is toegestaan.

Distributeur
TS Products
Gelreweg 9
3843 AN Harderwijk

Dit product is een voedingssupplement.
 
Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.
 
Buiten bereik van jonge kinderen houden.
 
Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.
 
Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

10-2015

Indicatie

Rescue Remedy is de originele combinatie van vijf Bach Bloesem Remedies:
 • Rock Rose tegen gevoelens van paniek
 • Impatiens tegen ongeduld en irritatie
 • Clematis om helderheid van geest te ondersteunen
 • Star of Bethlehem tegen schok en schrik
 • Cherry Plum om kalm te blijven in momenten van radeloosheid

Rescue Remedy kan u dagelijks helpen in situaties als: examen doen of rijbewijs halen… terugslag van een stormachtige discussie… nervositeit voor de trouwdag… naar de tandarts gaan… het onder tijdsdruk uitvoeren van werkzaamheden… een rouwproces…een sollicitatiegesprek… het woord nemen bij een belangrijke vergadering… het verwerken van ontslag… vliegangst… ontvangen van slecht nieuws… in een file vastzitten. Voor eerste hulp bij gevolgen en/of effecten van ongeluk, ongeval, slecht nieuws, examen, bezoek aan (tand)arts, beginnende ziekteverschijnselen, enz. Bemoedigend, kalmerend, geruststellend, en het evenwicht herstellend.

Gebruik van Bach Flower Rescue

Voeg 4 druppels van de Rescue toe aan een glas water en neem er telkens een slokje van. Is er geen water voorhanden, doe dan de 4 druppels op uw tong, zonder dat u met de pipet uw tong aanraakt.

Ingrediënten Bach Flower Rescue

Alcohol 27 vol.%, Helianthemum nummularium, Clematis vitalba, Impatiens glandulifera, Prunus cerasifera, Ornithogalum umbellatum.
€ 10,95
€ 9,53
(€ 95,30 / 100 ml)

Laatste reviews en ervaringen met Bach flower rescue

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Deze Bach Rescue druppes zijn prima in noodgevallen zoals in stressvolle situaties. Het kalmeert de persoon onmiddelijk zodat je een beter overzicht hebt op de situatie, het schept rust.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dit product voor de tweede keer besteld. Als ik het inneem voor ik ga slapen, slaap ik zo diep dat ik 's morgens even moet bekomen. Mijn partner gebruikt het o.a. ook tegen vliegangst.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Mijn man heeft vliegangst maar wilde toch geen medicatie nemen. Deze op basis van kruiden druppels hebben hem toch de rust gegeven om kalm te blijven tijdens de vlucht
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Bachbloemen werken echt in alle situaties: slapte, depressie, stress, babyblues,......... Aanbevolen in alle situaties!
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  In geval van slaapproblemen, in plaats van het gebruik van medicijnen, adviseer ik een paar druppels onder de tong bij het slapen gaan, gegarandeerd effect
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Werkt zeer goed bij mij!! vooral bij zenuwachtigheid, en bij het moeilijk in slaap vallen van piekeren. Zeer goed middel en gemakkelijk te in te nemen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  werkt goed alleen had ik een grote flacon verwacht, het is nogal een klein flesje waardoor je snel een nieuw product zullen moeten aankopen. wel prijzig
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  rescue druppel helpen me steeds om stressperiode op een rustige manier aan te passen. Een product die ik vele jaren gebruik en steeds bij de hand heb.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Geeft rust en is veilig ook voor kinderen. Gebruikt naar aanleiding van een overlijden in intieme kring en is makkelijk mee te nemen en te gebruiken
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Besteld voor mijn echtgenoot op aanraden van mijn schoondochter die er heel tevreden over is. Bij mijn man heeft het niet het gewenste effect maar misschien had hij er teveel van verwacht.
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Ik heb dit gekocht op aanraden van een kinesist voor mijn dochter en ze vertelde mij dat ze daar eigenlijk niet zoveel van voelt. Het mist zijn werking zoals beschreven op de verpakking.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  zeer goed product zeer effectief ook voor kleine honden wanneer ze geagiteerd zijn ik raad dit product aan om dit product in de tas of bij de hand te houden
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Ik ben volledig tevreden met dit product, het helpt me om te kalmeren en te kalmeren als ik onder stress sta. Het is ook goed voor dieren, ik heb het al gebruikt om mijn hond na zijn operatie te vervoeren. Product echt om te adviseren en nuttig.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Heb dit middel altijd in huis zodat ik het kan gebruiken na een stressvolle gebeurtenis bij mijn hond. Ze kan door dit middel de gebeurtenis beter verwerken en zonder angst verder gaan.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Super! Ik ben hier goed mee geholpen. Om mijn vliegangst te beheersen neem ik net vóór het opstijgen 3 ā 4 druppels op mijn tong en ik voel me veel rustiger!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Wij gebruiken de Bach Flower Rescue Druppels reeds verschillende jaren. Zeer doeltreffend bij ongerustheid, panieksituaties, shock naar aanleiding van een plotse gebeurtenis enz. Wij hebben dit product altijd bij op uitstappen of op reis en het heeft al meermaals zijn nut bewezen, zowel bij onszelf als bij derden.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Mijn zoon was op jonge leeftijd al eens geholpen met Bachbloesems toen hij onzeker/angstig was om naar school te gaan. Nu heb ik deze druppels gekocht om af en toe te geven wanneer hij stress heeft.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  De Bach Flower Rescue druppels heb ik altijd bij me. Af en toe neem ik een paar druppels om tot rust te komen. Ook bij kinderen te gebruiken, wanneer ze na een ruzietje of een val overstuur zijn.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Heel efficiënt bij acute stressvolle situaties. Ook bij groot verdriet en maar niet kunnen stoppen met huilen ( ook bij kinderen) helpen enkele Bach Rescue druppeltjes binnen enkele minuten.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Dit is niet de eerste keer dat ik Bach Rescue Flowers heb gekocht en ik ben er blij mee. Ik zou hem graag adviseren wanneer er een emotionele "schok" om me heen is. Ik had net 2 doden in 6 weken en het nemen van de druppels hielp me
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dit product gebruik ik voor mens en dier. Ik als ik me heel gestrest voel en wat tot rust moet komen en voor m'n honden bv. Met oud en nieuw voor vuurwerk. Het maakt ze rustig ,maar niet totaal verdoofd. En totaal natuurlijk,dus dat vindt ik altijd heel belangrijk.
 • 2/5
  Beoordeeld door
   
  Sorry , al hoewel ik een homeopatische believer ben werkt dit niet voldoende voor mij , enkel bij inname van twee pippetjes na elkaar een lichte verbetering waar te nemen .
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Super product om problemen mee aan te pakken, ik ken minstens tien personen die het gebruiken en zich zeer goed voelen! Ik ook!!!
 • 1/5
  Beoordeeld door
   
  Heel goed product. Wordt in onze familie altijd gebruikt, bij angsten of bij plotseling optredende problemen. Kan het heel erg aanbevelen. En je wordt er niet verslaafd aan.

Bach Flower Rescue kopen

Je kan Bach Flower Rescue van het merk Bach, geproduceerd door TS HEALTH PRODUCTS , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Bach Rescue druppels & spray of via de volgende categorie:
Alternatieve geneeskunde > Bach Bloesem
Alternatieve geneeskunde > Fytotherapie