€ 11,99
€ 8,51
(€ 42,55 / 100 ml)
Bespaar 29% (€ 3,48)
Promotie 29% korting

Omschrijving van Bach Flower Remedie 35 White Chestnut

White Chestnut wordt geadviseerd bij aanhoudende zorgelijke gedachten die niet te beheersen lijken. Degenen die hier last van hebben kunnen onprettige gebeurtenissen of discussies niet uit hun hoofd zetten en ze beleven de situatie in gedachten steeds opnieuw.

Aanhoudende ongewenste gedachten en mentale discussies blijven als een kapotte plaat doordraaien en maken de persoon bezorgd en terneergeslagen. Overdag kunnen zij zich moeilijk concentreren en ’s nachts kunnen ze niet slapen. Daardoor komen ze vaak afwezig over en geven ze soms geen antwoord als hen iets wordt gevraagd (zie ook Clematis).

Het positieve vermogen van White Chestnut: gemoedsrust en een heldere geest. De gedachtestroom is onder controle en kan op een positieve manier worden gebruikt om problemen op te lossen. Vertrouwen in de goede afloop komt in de plaats van piekeren.

Indicatie

Ongewenste gedachten, mentale discussies.

Gebruik van Bach Flower Remedie 35 White Chestnut

-Voeg 2 druppels van elke gekozen remedie aan een glas water toe. Neem een slokje zo vaak als u wilt, maar minimaal 4 maal per dag voor de langere termijn symptomen. 

-Als u verschillende remedies tegelijk toedient, is een 30 ml pipetflesje* kostenbesparend. Doe 2 druppels van iedere remedie in het pipetflesje en voeg water toe. Om het water vers te houden kunt u naar wens een theelepel cognac of cider azijn toevoegen. Neem uit dit flesje minimaal 4 maal per dag 4 druppels. 

-Bij acute situaties kunt u de remedies onverdund direct uit het flesje innemen. Doe 2 druppels op uw tong en herhaal als het nodig is. 

-U kunt de remedies ook uitwendig gebruiken: een paar druppels op de lippen, op de slapen of op de polsen is effectief en staat eerste hulp toe. 

-Indien u Rescue gebruikt, neem dan het dubbele van wat wordt gebruikt bij de enkelvoudige remedies. Dus 4 druppels of spray Rescue op uw tong, in een glas water of in een flesje in plaats van 2. Neem uw Original Bach Flowers zo vaak als u wilt. Ze kunnen ook met een gerust gevoel door jonge kinderen en bij zwangerschap gebruikt worden. Denk er wel aan dat de remedies alcohol bevatten. Als dit een probleem is kunt u de remedies verdunnen, ze uitwendig gebruiken of ze oplossen in heet water, zodat de alcohol kan verdampen. Of gebruik de Rescue Pastilles, zij bevatten geen alcohol.

Ingrediënten Bach Flower Remedie 35 White Chestnut

Alcohol 27 vol. %, tinctuur van paardekastanje bloesem.

€ 11,99
€ 8,51
(€ 42,55 / 100 ml)

Laatste reviews en ervaringen met Bach Flower Remedie 35 White Chestnut

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.

  Witte kokosnoot 20 ml

  die vaak worden gebruikt bij redding en redding,

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Vraiment top

  POur le moment, j'aime beaucoup ce produit. Il m'avait été recommandé par une amie d'une connaissance et j'en suis vraiment contente. Pour le moment ça fonctionne bien, le packaging est vraiment sympa et facile à utiliser. Je le recommande sans hésitation c'est vraiment un bon produit naturelle pour ma part je le racheterai.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Une bonne aide

  Un remède qui me convient bien.

  Was deze beoordeling nuttig?

Bach Flower Remedie 35 White Chestnut kopen

Je kan Bach Flower Remedie 35 White Chestnut van het merk Bach , geproduceerd door TS REFORM , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Alternatieve geneeskunde > Bach Bloesem