€ 11,95
€ 10,76
(€ 53,80 / 100 ml)
Bespaar 10% (€ 1,19)

Omschrijving van Bach Flower Remedie 10 Crab Apple

De originele Bach bloesem van Edward Bach. De originele RESCUE® en Bach bloesem remedies uit Mount Vernon (UK), de woon- en werkplaats van Dr. Bach, herkent u aan de Bach handtekening.


De originele formule volgens Dr. Edward Bach. Dit is een voedingssupplement-kruidenpreparaat. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl worden gebruikt. Bewaren bij kamertemperatuur, buiten bereik van kinderen.

Gebruik van Bach Flower Remedie 10 Crab Apple

-Voeg 2 druppels van elke gekozen remedie aan een glas water toe. Neem een slokje zo vaak als u wilt, maar minimaal 4 maal per dag voor de langere termijn symptomen. 

-Als u verschillende remedies tegelijk toedient, is een 30 ml pipetflesje* kostenbesparend. Doe 2 druppels van iedere remedie in het pipetflesje en voeg water toe. Om het water vers te houden kunt u naar wens een theelepel cognac of cider azijn toevoegen. Neem uit dit flesje minimaal 4 maal per dag 4 druppels. 

-Bij acute situaties kunt u de remedies onverdund direct uit het flesje innemen. Doe 2 druppels op uw tong en herhaal als het nodig is. 

-U kunt de remedies ook uitwendig gebruiken: een paar druppels op de lippen, op de slapen of op de polsen is effectief en staat eerste hulp toe. 

-Indien u Rescue gebruikt, neem dan het dubbele van wat wordt gebruikt bij de enkelvoudige remedies. Dus 4 druppels of spray Rescue op uw tong, in een glas water of in een flesje in plaats van 2. Neem uw Original Bach Flowers zo vaak als u wilt. Ze kunnen ook met een gerust gevoel door jonge kinderen en bij zwangerschap gebruikt worden. Denk er wel aan dat de remedies alcohol bevatten. Als dit een probleem is kunt u de remedies verdunnen, ze uitwendig gebruiken of ze oplossen in heet water, zodat de alcohol kan verdampen. Of gebruik de Rescue Pastilles, zij bevatten geen alcohol.

Ingrediënten Bach Flower Remedie 10 Crab Apple

Alcohol 27 vol. %, tinctuur van appel bloesem.

€ 11,95
€ 10,76
(€ 53,80 / 100 ml)

Laatste reviews en ervaringen met Bach Flower Remedie 10 Crab Apple

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.

  Goed voor gewichtsverlies

  Ik gebruikte dit middel als onderdeel van mijn detox en ik merkte een goede ondersteuning van mijn systeem en verloor wat gewicht. Ik neem het nog steeds

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Een goed merk, ik ben blij dat Farmaline het product verkoopt.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  4/5

  Crab Apple is één van de bekende Bach Flower Remedie. Je moet het produkt een drietal weken inwerktijd geven vooraleer je resultaat begint te werken.

  Was deze beoordeling nuttig?

Bach Flower Remedie 10 Crab Apple kopen

Je kan Bach Flower Remedie 10 Crab Apple van het merk Bach , geproduceerd door TS HEALTH PRODUCTS , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Alternatieve geneeskunde > Bach Bloesem