€ 11,95
€ 10,40
(€ 52,00 / 100 ml)
Bespaar 13% (€ 1,55)

Gebruik van Bach Flower Remedie 10 Crab Apple

-Voeg 2 druppels van elke gekozen remedie aan een glas water toe. Neem een slokje zo vaak als u wilt, maar minimaal 4 maal per dag voor de langere termijn symptomen. 

-Als u verschillende remedies tegelijk toedient, is een 30 ml pipetflesje* kostenbesparend. Doe 2 druppels van iedere remedie in het pipetflesje en voeg water toe. Om het water vers te houden kunt u naar wens een theelepel cognac of cider azijn toevoegen. Neem uit dit flesje minimaal 4 maal per dag 4 druppels. 

-Bij acute situaties kunt u de remedies onverdund direct uit het flesje innemen. Doe 2 druppels op uw tong en herhaal als het nodig is. 

-U kunt de remedies ook uitwendig gebruiken: een paar druppels op de lippen, op de slapen of op de polsen is effectief en staat eerste hulp toe. 

-Indien u Rescue gebruikt, neem dan het dubbele van wat wordt gebruikt bij de enkelvoudige remedies. Dus 4 druppels of spray Rescue op uw tong, in een glas water of in een flesje in plaats van 2. Neem uw Original Bach Flowers zo vaak als u wilt. Ze kunnen ook met een gerust gevoel door jonge kinderen en bij zwangerschap gebruikt worden. Denk er wel aan dat de remedies alcohol bevatten. Als dit een probleem is kunt u de remedies verdunnen, ze uitwendig gebruiken of ze oplossen in heet water, zodat de alcohol kan verdampen. Of gebruik de Rescue Pastilles, zij bevatten geen alcohol.
Bach Flower Remedie 10 Crab Apple 20 ml
€ 11,95
€ 10,40
(€ 52,00 / 100 ml)

Laatste reviews en ervaringen met Bach flower remedie 10 crab apple

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Een goed merk, ik ben blij dat Farmaline het product verkoopt.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Crab Apple is één van de bekende Bach Flower Remedie. Je moet het produkt een drietal weken inwerktijd geven vooraleer je resultaat begint te werken.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Tieners in huis die onzeker zijn over hun uiterlijk? Crab apple werkt! Word je zelf een dagje ouder en valt het niet altijd mee om je spiegelbeeld te zien veranderen? Crab apple laat je zien dat je nog steeds mooi bent. Je gaat de charme van je eigenheid ontdekken. Een onrein, vies gevoel over jezelf door trauma's die je opliep of door wat anderen beweerden? Crab apple spoelt je zelfgevoel weer schoon. Zo'n fijne bloesem die je je eigen innerlijke en uiterlijke schoonheid helpt te zien. Echt een aanrader.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Crab apple heeft bij mij een zeer goede werking vooral heeft het een ondersteuning bij een reinigingskuur.Zeker aanteraden daar het geen bijwerkingen heeft.

Bach Flower Remedie 10 Crab Apple kopen

Je kan Bach Flower Remedie 10 Crab Apple van het merk Bach Bloesem, geproduceerd door TS REFORM , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Alternatieve geneeskunde > Bach Bloesem