€ 19,95
€ 17,16
(€ 85,80 / 100 ml)
Bespaar 14% (€ 2,79)
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!

Omschrijving van Bach Bloesem Rescue

Rescue Remedy is een product uit het assortiment van de Bach Flower Remedies/ Bach Bloesem Remedies. Veel psychische klachten zijn van grote invloed op het fysieke welzijn. Dr. Bach ontdekte dat bepaalde bloesems een bijzondere heilzame werking hebben. Dit heeft geresulteerd in 38 verschillende enkelvoudige Bach Bloesem Remedies en de Rescue Remedy om negatieve emoties en stemmingen om te zetten naar positieve (zie bij ‘Bach Bloesem Remedies’). De Rescue Remedy is bijzonder geschikt in noodsituaties: ongeval, slecht nieuws, schrik en versuffing.

Uit de verschillende Bach Bloesem zijn 5 bloesems geselecteerd die tezamen zorgen voor de bijzondere werking van Bach Rescue Remedy:

• Cherry Plum/ Kerspruim: helpt kalm te blijven
• Clematis/ Bosrank: ondersteunt tegenwoordigheid van geest voor dromerigheid of weinig interesse in het heden
• Impatiens/ Reuzenbalsemien: tegen ongeduld en irritatie
• Rock Rose/ Zonneroosje: tegen gevoelens van paniek
• Star of Bethlehem/ Vogelmelk: voor de nawerkingen van traumatische ervaringen, shock

Samenstelling
Actieve bestanddelen:
Rock Rose/Zonneroosje (Helianthemum nummularium)
Clematis/Bosrank (Clematis vitalba)
Impatiens/Reuzenbalsemien (Impatiens glandulifera)
Cherry Plum/Kerspruim (Prunus cerasifera)
Star of Bethlehem/Vogelmelk (Ornithogalum umbellatum) Overige ingrediënten: alcohol (brandy).
Alcoholgehalte 27 vol. %.

Ingredienten
Alcohol, tinctuur van Rescue® bloesemmix (zonneroostje, bosrank, reuzenbalsemien, kerspruim en vogelmelk).

Gebruik
Twee spray’s op de tong doen. Naar behoefte herhalen, eventueel elke vijf minuten.

Aanvullende informatie
• Het gebruik van Rescue Remedy tijdens de zwangerschap en periode van borstvoeding is toegestaan.

Distributeur
TS Products
Gelreweg 9
3843 AN Harderwijk

Dit product is een voedingssupplement.
 
Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.
 
Buiten bereik van jonge kinderen houden.
 
Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.
 
Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

05-2015

Gebruik van Bach Bloesem Rescue

Breng bij stresssituaties direct de spraykop naar de mond en spray 2x op de tong. Niet in de ogen sprayen.

Ingrediënten Bach Bloesem Rescue

Alcohol 27 vol.%, Helianthemum nummularium, Clematis vitalba, Impatiens glandulifera, Prunus cerasifera, Ornithogalum umbellatum.
€ 19,95
€ 17,16
(€ 85,80 / 100 ml)

Laatste reviews en ervaringen met Bach bloesem rescue

Schrijf een review
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Geen idee of dit me beter tot rust helpt. Ik merk niet echt een verschil. Ik had meer resultaat van dit product verwacht aangezien ik veel last heb van stress.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  mijn zoon neemt deze in stress situaties en tijdens de examen ik gebruik deze ook al vele jaren ooit gekregen via homeopaat en helpt direct in stress periodes
 • 4/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Klaar voor gebruik in geval van zorgen en stressvolle situaties. Praktisch in de auto, in de handtas of op het werk. Eenvoudig en discreet in gebruik. Natuurlijk product. Ook geschikt voor kinderen. Kan zo vaak als nodig is worden gebruikt. Kan gebruikt worden in combinatie met andere producten.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  De Rescue Spray, Bach Flowers, is makkelijker mee te nemen in de tas en kan ook gebruikt worden om de redding op de huid aan te brengen, met dezelfde voordelen: in geval van een fysieke of emotionele schok, in geval van intense stress voor mij, mijn kinderen of een dierbare! Een absoluut noodzakelijke hulp en zonder contra-indicatie met andere medicijnen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Prima product, geeft een merkbare werking bij bv. angsten of zich minder goed voelen. We hebben al jaren Rescue in huis. Verzacht ook bij kleine ongelukjes, als je je wat down voelt.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Top! Heel blij met de wijze van bestelling en levering producten. Aanrader om bij deze website te bestellen. Grote keuze uit hun ruime assortiment. Eerlijke website
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dit middel hebben wij altijd in huis. Elke avond 1 à 2x in de mond verstuiven, dat geeft ons een ontspannen gevoel om makkelijk de slaap te vatten. Er zit ook altijd 1 in de handtas, om bij onverwachte spanningen onderweg of elders zeker te zijn dat we indien nodig de spanning kunnen wegnemen. Voor ons een waardevol product waar we altijd op kunnen rekenen.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Bij angsten . Ik gebruik deze in spray overal als er soms een angstig moment is. Het werkt goed. Heb er altijd een paar in huis en tas. Een aanrader!!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  De rescue spray gebruik ik nu al een tijdje en ben echt tevreden, het helpt in stresssituaties en onrust. Nu heb ik de spray besteld in een grotere verpakking om eventueel te gebruiken voor ik vertrek, het is wel voordeliger. Ik ben zeer tevreden !
 • 4/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  deze spray distress gebruik ik het 's avonds voor het slapen gaan soms overdag, maar het is zeldzamer omdat ik ook andere medicatie neem en ik ben blij dat ik er dankbaar voor ben
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Handige spray die meekan in de handtas. Ik gebruik deze vooral s avond viirbhet slapengaan om rustig de voorbije dag te overschouwen en dz volgende dag te plannen. Voor mij heeft deze spray een aansterkend effect.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Geweldig product.! Bij regelmatig gebruik verdwijnt de hyperventilatie en onaangename spanningsgevoel. Makkelijk mee te nemen ,dus altijd bij de hand.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Discreet van formaat, klaar voor gebruik zodra ik een moment van stress heb! Werkt onmiddellijk. Ideaal voor studenten in paniek tijdens een mondeling examen!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  ik neem het zeker al jaren bij stress situaties.. Word er kalm van zonder slaperig te zijn.. gebruik het op mijn werk. en als ik iets spannends moet doen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Top produkt. Gebruik het reeds enkele maanden en helpt echt wel bij stress momenten. Daar ik regelmatig het vliegtuig neem en dit gepaard gaat met de nodige angst helpt dit echt wel. Ook voor het slapen spuit ik enkele malen in mijn mond en ook dat is een hulp om te ontspannen na een stressy dag.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Bach Rescue is voor mij de oplossing voor de spaarzame nachten dat kimde slaap niet kan vatten. Meestal is 1 x zo'n 6maal sprayen voldoende boor n verkwikkende nachtrust. De spray is n praktische manier van doseren, ook in het donker...
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Als de kinderen of wijzelf gespannen zijn sprayen we 2x in de mond en dan voel je onmiddellijk het verschil. Dankzij de spray kan er ook geen speeksel in het flesje en blijft het zijn kracht behouden.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Bach Flower Rescue spray in de handtas, zeer handig, altijd bij de hand bij onverwachte angsten. ideaal als je veel op reis gaat.heeft geen nevenwerking. groetjes Nicole

Bach Bloesem Rescue kopen

Je kan Bach Bloesem Rescue van het merk Bach, geproduceerd door TS REFORM , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Bach rescue of via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Slaapproblemen & Stress
Alternatieve geneeskunde > Bach Bloesem
Alternatieve geneeskunde > Fytotherapie