€ 11,99
€ 10,55
(€ 52,75 / 100 ml)
Bespaar 12% (€ 1,44)

Omschrijving van Bach Aspen - Ratelpopulier

De originele Bach bloesem van Edward Bach. De originele RESCUE® en Bach bloesem remedies uit Mount Vernon (UK), de woon- en werkplaats van Dr. Bach, herkent u aan de Bach handtekening.


De originele formule volgens Dr. Edward Bach. Dit is een voedingssupplement-kruidenpreparaat. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl worden gebruikt. Bewaren bij kamertemperatuur, buiten bereik van kinderen.

Indicatie

Angst en vrees zonder aanwijsbare reden.

Gebruik van Bach Aspen - Ratelpopulier

-Voeg 2 druppels van elke gekozen remedie aan een glas water toe. Neem een slokje zo vaak als u wilt, maar minimaal 4 maal per dag voor de langere termijn symptomen. 

-Als u verschillende remedies tegelijk toedient, is een 30 ml pipetflesje* kostenbesparend. Doe 2 druppels van iedere remedie in het pipetflesje en voeg water toe. Om het water vers te houden kunt u naar wens een theelepel cognac of cider azijn toevoegen. Neem uit dit flesje minimaal 4 maal per dag 4 druppels. 

-Bij acute situaties kunt u de remedies onverdund direct uit het flesje innemen. Doe 2 druppels op uw tong en herhaal als het nodig is. 

-U kunt de remedies ook uitwendig gebruiken: een paar druppels op de lippen, op de slapen of op de polsen is effectief en staat eerste hulp toe. 

-Indien u Rescue gebruikt, neem dan het dubbele van wat wordt gebruikt bij de enkelvoudige remedies. Dus 4 druppels of spray Rescue op uw tong, in een glas water of in een flesje in plaats van 2. Neem uw Original Bach Flowers zo vaak als u wilt. Ze kunnen ook met een gerust gevoel door jonge kinderen en bij zwangerschap gebruikt worden. Denk er wel aan dat de remedies alcohol bevatten. Als dit een probleem is kunt u de remedies verdunnen, ze uitwendig gebruiken of ze oplossen in heet water, zodat de alcohol kan verdampen. Of gebruik de Rescue Pastilles, zij bevatten geen alcohol.

Ingrediënten Bach Aspen - Ratelpopulier

Alcohol 27 vol. % , tinctuur van ratelpopulier bloesem.

Waarschuwing

Dit product is een voedingssupplement.
Aanbevolen dosering niet overschrijden.
Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.
Buiten bereik van jonge kinderen houden.
Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.
€ 11,99
€ 10,55
(€ 52,75 / 100 ml)

Laatste reviews en ervaringen met Bach Aspen - Ratelpopulier

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Bach Aspen - Ratelpopulier

  Erg doelstreffend!! Heb het éénmaal gebruikt. Heb het ingenomen met een beetje water en jhet werkte wel degelijk zo goed als onmiddellijk! Erg tevreden!!

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Prima middel om rustig te worden

  Helpt om rustig te worden., te ontspannen. Ik gebruik dit middel regelmatig bij spanningen

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Cela fait maintenant plus de 3 semaines que j'ai commencé le " traitement " et j'ai la forte impression que cela joue sur mon moral ! Il ne s'agit pas d'un produit miracle mais effectif sur les émotions.

  Was deze beoordeling nuttig?

Bach Aspen - Ratelpopulier kopen

Je kan Bach Aspen - Ratelpopulier van het merk Bach , geproduceerd door TS HEALTH PRODUCTS , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Alternatieve geneeskunde > Bach Bloesem
Alternatieve geneeskunde > Fytotherapie