Babybio Zuigelingenmelk 0-6 Maand 900 g

0 Reviews
  Schrijf een review
€ 18,95
Product niet verkrijgbaar
De WHO (World Health Organization) adviseert om je baby de eerste zes maanden exclusief borstvoeding te geven. Borstvoeding is de beste voeding voor uw baby aangezien deze de nodige voedingswaarden voor baby's bevat en antilichamen bevat die hun tegen ziektes beschermen. Als u een melkpoeder wilt gebruiken, gelieve de gebruiksvoorschriften nauwgezet te volgen. Een foutieve voorbereiding of incorrect gebruik kan de gezondheid van uw baby schaden. We raden u dus aan om professioneel advies te vragen bij een dokter, diëtist of apotheker vooraleer u naar een alternatieve voeding overschakelt.

Omschrijving van Babybio Zuigelingenmelk 0-6 Maand

Babybio Zuigelingenmelk 0-4 Maand

Waarschuwing

De WHO (World Health Organization) adviseert om je baby de eerste zes maanden exclusief borstvoeding te geven. Nestlé staat hier volledig achter en ondersteunt ook het advies om na zes maanden door te gaan met borstvoeding, naast de introductie van andere voeding volgens advies van de kinderarts.
 
€ 18,95
Product niet verkrijgbaar

Babybio Zuigelingenmelk 0-6 Maand kopen

Je kan Babybio Zuigelingenmelk 0-6 Maand , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Babybio Optima - Caprea of via de volgende categorie:
Zwangerschap & Baby > Babyvoeding > 0 - 6 maanden > Standaardmelk