€ 52,20
€ 46,98
Bespaar 10% (€ 5,22)
Product niet verkrijgbaar
Bijsluiter van B-magnum Promopack 180 tabletten

Omschrijving van B-magnum Promopack

Magnesium is een mineraal, dat voor ons organisme even onmisbaar is als calcium en ijzer. Magnesium (Mg) komt tussen in de werking van spieren en zenuwen : draagt bij tot een normale spier- en zenuwfunctie. Het belang van magnesium wordt dikwijls onderschat en dit volkomen ten onrechte. Inderdaad, het komt in zoveel vitale functies tussen, dat er bij tekort, een hele waaier van problemen kunnen optreden. Ons lichaam kan zelf geen magnesium aanmaken en moet dat mineraal daarom uit de voeding halen. Onze hedendaagse voedingsgewoonten kunnen echter gemakkelijk leiden tot een ontoereikende magnesiumopname. Daarenboven doen bepaalde situaties de behoefte aan magnesium stijgen : zwangerschap, intense sportbeoefening en vermoeidheid.

Indicatie

Een voedingssupplement rijk aan magnesium dat bijdraagt tot normale spier- en zenuwfunctie.

Gebruik van B-magnum Promopack

1 tablet B-Magnum® per dag volstaat, zelfs in gevallen van verhoogde magnesium-behoeften. De filmtabletten moeten met water doorgeslikt worden (niet met een andere drank).

Ingrediënten B-magnum Promopack

B-Magnum® is een hoog gedoseerd magnesiumsupplement, dat per filmtablet 450 mg (=120 % van de Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid) magnesium-element (= zuiver magnesium) bevat. B-Magnum® bestaat in relatief kleine en makkelijk te slikken filmtabletten.

Magnesiumoxide – Vulstoffen: Zetmeel, Cellulose, Calciumfosfaat - Glansmiddelen: Gehydrogeneerde olie, Talk, Schellak - Bindmiddel: Hydroxypropylmethylcellulose – Kleurstof: Titaandioxide. 1.12 kJ of 0.27 kcal per filmtablet.

Waarschuwing

Neem B-Magnum® steeds onmiddellijk na het eten in, en niet gelijktijdig met andere geneesmiddelen.
- Bij ernstige nierinsufficiëntie is het aan te raden een arts te raadplegen alvorens B-Magnum® in te nemen.
- Bewaar B-Magnum® op een koele en droge plaats (niet op een vochtige plaats zoals de badkamer).
- Bewaar de tablet in de originele blister tot op het moment van inname

B-Magnum® is een voedingssupplement; een voedingssupplement mag in geen geval een evenwichtige en gevarieerde voeding en een gezonde levensstijl vervangen. Buiten het bereik en zicht van kinderen bewaren. De aanbevolen dagdosis niet overschrijden.
€ 52,20
€ 46,98
Product niet verkrijgbaar

Laatste reviews en ervaringen met B-magnum Promopack

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Om mijn dreigend tekort aan magnesium op te bouwen en te behouden reeds lange tijd bezig met dit voedingssupplement en ik voel me er goed bij wat ook blijkt bij de bloedafname

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Heel goed product één van de beste magnesium producten die ik heb genomen.De promo is ook lekker meegenomen. Tevens wens ik Farmaline danken voor de uitstekende service.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  sinds ik b-magnum neem heb ik geen last meer van nachtelijke krampen ook ni overdag ik raad dit produkt dan ook aan iedereen aan ! dus een aanrader !!!

  Was deze beoordeling nuttig?

B-magnum Promopack kopen

Je kan B-magnum Promopack van het merk Merck NV , geproduceerd door MERCK CONSUMER HEALTHCARE , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Vitamines & Voedingssupplementen > Magnesium