B-magnum Promopack 180 tabletten

€ 52,50
€ 47,25
Bespaar 10% (€ 5,25)
Product niet verkrijgbaar
Bijsluiter van B-magnum Promopack 180 tabletten

Omschrijving van B-magnum Promopack

Magnesium is een mineraal, dat voor ons organisme even onmisbaar is als calcium en ijzer. Magnesium (Mg) komt tussen in de werking van spieren en zenuwen : draagt bij tot een normale spier- en zenuwfunctie. Het belang van magnesium wordt dikwijls onderschat en dit volkomen ten onrechte. Inderdaad, het komt in zoveel vitale functies tussen, dat er bij tekort, een hele waaier van problemen kunnen optreden. Ons lichaam kan zelf geen magnesium aanmaken en moet dat mineraal daarom uit de voeding halen. Onze hedendaagse voedingsgewoonten kunnen echter gemakkelijk leiden tot een ontoereikende magnesiumopname. Daarenboven doen bepaalde situaties de behoefte aan magnesium stijgen : zwangerschap, intense sportbeoefening en vermoeidheid.

Indicatie

Een voedingssupplement rijk aan magnesium dat bijdraagt tot normale spier- en zenuwfunctie.

Gebruik van B-magnum Promopack

1 tablet B-Magnum® per dag volstaat, zelfs in gevallen van verhoogde magnesium-behoeften. De filmtabletten moeten met water doorgeslikt worden (niet met een andere drank).

Ingrediënten B-magnum Promopack

B-Magnum® is een hoog gedoseerd magnesiumsupplement, dat per filmtablet 450 mg (=120 % van de Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid) magnesium-element (= zuiver magnesium) bevat. B-Magnum® bestaat in relatief kleine en makkelijk te slikken filmtabletten.

Magnesiumoxide – Vulstoffen: Zetmeel, Cellulose, Calciumfosfaat - Glansmiddelen: Gehydrogeneerde olie, Talk, Schellak - Bindmiddel: Hydroxypropylmethylcellulose – Kleurstof: Titaandioxide. 1.12 kJ of 0.27 kcal per filmtablet.

Waarschuwing

Neem B-Magnum® steeds onmiddellijk na het eten in, en niet gelijktijdig met andere geneesmiddelen.
- Bij ernstige nierinsufficiëntie is het aan te raden een arts te raadplegen alvorens B-Magnum® in te nemen.
- Bewaar B-Magnum® op een koele en droge plaats (niet op een vochtige plaats zoals de badkamer).
- Bewaar de tablet in de originele blister tot op het moment van inname

B-Magnum® is een voedingssupplement; een voedingssupplement mag in geen geval een evenwichtige en gevarieerde voeding en een gezonde levensstijl vervangen. Buiten het bereik en zicht van kinderen bewaren. De aanbevolen dagdosis niet overschrijden.
B-magnum Promopack 180 tabletten
€ 52,50
€ 47,25
Product niet verkrijgbaar

Laatste reviews en ervaringen met B-magnum promopack

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Om mijn dreigend tekort aan magnesium op te bouwen en te behouden reeds lange tijd bezig met dit voedingssupplement en ik voel me er goed bij wat ook blijkt bij de bloedafname
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Heel goed product één van de beste magnesium producten die ik heb genomen.De promo is ook lekker meegenomen. Tevens wens ik Farmaline danken voor de uitstekende service.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  sinds ik b-magnum neem heb ik geen last meer van nachtelijke krampen ook ni overdag ik raad dit produkt dan ook aan iedereen aan ! dus een aanrader !!!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Deze magnesium tabletten werken heel goed!!! Voordien had ik heel veel spierkrampen maar dat komt nu maar zelden meer voor!! De voordeelverpakking is ook super!!!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Helpt me de beenkrampen te onderdrukken. Moet dit wel blijven doornemen om blijvend effect te hebben. Enkele weken stoppen is gegarandeerd meer last. Ben zeker tevreden over dit product
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Last van spierpijn in de benen, met deze pillen pijn volledig weg, de beste magnesium-pil. Duurt een paar dagen voor het werk, daarna nooit nog wat last gehad.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Interessant promopacket dat ik bij apotheker nooit aangeboden krijg. Magnesiumgebruik dagelijks helpt tegen nachtelijke krampen en geeft een energieboost.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ideaal voor sporters. Ben instructeur 'Spinning' neem dit dagelijks en géén problemen meer met krampen bij intensief les geven of trainen en dit tot soms iedere dag.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Voedingssuplement uitstekend voor de spieren. Iedere dag 1 tablet en heb nu minder last van spierkrampen en spierspasmen.Werkelijk een aanrader ook voor sportmensen
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  prima produkt ! en heel wat goedkoper dan bij de apotheek een promopakt is ook handiger omdat men geen verzendingskosten moet betalen ! verminderd nachtelijke krampen
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  B magnum gebruik al jaren ter verkoming van krampen in mijn benen en voeten, ik vindt it persoonlijk een zeer goed middel en vindt de grote verpakkingen leuk en voordeleliger?
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  magnesium is een mineraal dat we nodig hebben! helpt tegen vermoeidheid - spierkrampen,na de maaltijd 1 tablet, gemakkelijk in neembaar met een glas water; geen nevenwerkingen!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer handig en goed gedoseerd product dat ik, samen met mijn echtgenoot, dagelijks gebruik. Werkt o.a. goed bij nachtelijke beenkrampen. Grote verpakking is ook handig meegenomen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  ik kampte geregeld met serieuze krampen in mijn beide benen. Via de goede info en de reviews over gegaan tot aankoop van dit promopack. Na een week voelden mijn benen niet meer zo gespannen. De krampen zijn al met 80% vermindert
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  De tabletten zijn makkelijk in te nemen. De voordeel verpakkingen zijn bijzonder handig. Sinds ik de tabletten dagelijks neem, heb ik nog heel weinig last van hardnekkige krampen.

B-magnum Promopack kopen

Je kan B-magnum Promopack van het merk Merck NV, geproduceerd door MERCK CONSUMER HEALTHCARE , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Vitamines & Voedingssupplementen > Magnesium