€ 18,17
€ 14,17
(€ 47,23 / 100 ml)
Bespaar 22% (€ 4,00)
Promotie -22% korting geldig t.e.m. 30/06/2018
Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!

Omschrijving van Axitrans Voetspray

Axitrans Voetspray bestrijdt efficiënt en snel overmatige transpiratie en onaangename voetgeur die veroorzaakt wordt door bacteriën, schimmels en gisten die overmatig zwetende voeten koloniseren.

Gebruik van Axitrans Voetspray

Axitrans wordt 's avonds voor het slapengaan aangebracht op goede droge voeten en op een gezonde huid.
Breng een kleine hoeveelheid aan op het hele oppervlak van de voetzool tot tussen de tenen. Laat dit onbedekt drogen en vermijd de daaropvolgende uren omstandigheden die transpiratie kunnen bevorderen.

De volgende morgen de voeten met water en zeep wassen.

In principe volstaat 1 dagelijkse toepassing gedurende 15 dagen tot 1 maand. U zult zelf vaststellen wanneer er een merkbare verbetering optreed. Daarna volstaat 1 toepassing om de 3 dagen of zelfs minder.

Ingrediënten Axitrans Voetspray

aluminiumchloride

Waarschuwing

Mocht u bij de eerste toepassing een lichte vorm van irritatie vaststellen, was uw oksels dan overvloedig met water. De volgende ochtend kan u het product opnieuw gebruiken.

Moest dit probleem zich opnieuw voordoen wordt er aangeraden Axitrans Gevoelige Huid te gebruiken.

Axitrans kan sporen op kledij achterlaten.
Axitrans Voetspray 30 ml
€ 18,17
€ 14,17
(€ 47,23 / 100 ml)

Laatste reviews en ervaringen met Axitrans voetspray

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Eén van mijn favoriete producten. Met een staand beroep is dit een echte aanrader. Er is duidelijk een verschil wanneer je axitrans gebruikt of niet.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Deze spray werkt heel goed. Als ik hem enkele dagen gebruik, heb ik veel minder last van transpiratie. Voeten drogen er wel sterk van uit maar dat zal net de bedoeling zijn denk ik.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ik gebruik hem vooral wanner gezinsleden gesloten (sport)schoenen aantrekken. Maakt zeker een verschil, maar enkel voor een paar uurtjes. Dus, zeker niet wanneer de schoenen een volledige dag gedragen worden. Zal wellicht een verschil maken in nieuwe schoenen of oudere schoenen (waar al een geurtje inhangt)

Axitrans Voetspray kopen

Je kan Axitrans Voetspray van het merk Axitrans, geproduceerd door AXONE PHARMA T1 , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Pre-Solden of via de volgende categorie:
Schoonheid & Hygiëne > Anti-Zweet > Spray
Schoonheid & Hygiëne > Anti-Zweet > Voeten
Schoonheid & Hygiëne > Lichaamsverzorging > Voeten > Anti-Zweet