€ 18,17
€ 14,54
(€ 72,70 / 100 ml)
Bespaar 20% (€ 3,63)
Promotie -20% korting geldig t.e.m. 31/03/2019
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!

Omschrijving van Axitrans Gevoelige Huid (roller voor oksels)

Axitrans is speciaal ontwikkeld om overvloedige transpiratie (oksels) op een zeer effectieve en praktische manier tegen te gaan, zowel voor medische toepassingen als voor dagelijkse ongemakken.

Axitrans voor de gevoelige huid is een specifieke formulering op basis van aliminiumchlorydraat en is uitermate zacht voor de huid zonder irriterend te zijn.

Gebruik van Axitrans Gevoelige Huid (roller voor oksels)

Breng elke avond of om de 2 avonden, net voor het slapengaan Axitrans Gevoelige Huid aan op een zorgvuldig afgedroogde en niet-geïrriteerde oksels. (Het is aanbevolen de oksels 48 uur voor het aanbrengen niet te scheren.)

De volgende morgen de oksels wassen met water en zeep.

Waarschuwing

Axitrans voor de gevoelige huid heeft niet dezelfde werking als Axitrans Classic (blauwe verpakking). Axitrans voor de gevoelige huid stopt transpiratie gedurende 36uur.
€ 18,17
€ 14,54
(€ 72,70 / 100 ml)

Laatste reviews en ervaringen met Axitrans Gevoelige Huid (roller voor oksels)

Schrijf een review
 • fullfullfullfullfull
  5/5
  Beoordeeld door
   

  zeer goed product, helpt goed tegen okselvijvers, een aanrader voor iedereen, makkelijk aan te brengen, voor het in bed kruipen op een schone , droge huid.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • fullfullfullfullfull
  5/5
  Beoordeeld door
   

  Omdat ik wat last kreeg van irritatie na lang gebruik van de gewone Axitrans, ben ik overgeschakeld op deze gevoelige huid. Ik heb nu geen last meer van irritatie of een branderig gevoel, wel moet je deze iets vaker gebruiken dan de gewone.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • fullfullnonenonenone
  2/5
  Beoordeeld door
   

  Deze irriteert veel minder dan de gewone axitrans, maar jammer genoeg werkt hij ook niet zo goed. Ik gebruik het dagelijks voor het slapengaan, maar ik heb toch nog vaak last van zweetvlekken onder de oksels.

  Was deze beoordeling nuttig?

Axitrans Gevoelige Huid (roller voor oksels) kopen

Je kan Axitrans Gevoelige Huid (roller voor oksels) van het merk Axitrans, geproduceerd door AXONE PHARMA T1 , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Schoonheid & Hygiëne > Anti-Zweet > Roller