€ 20,90
€ 14,63
(€ 29,26 / 100 ml)
Bespaar 30% (€ 6,27)
Promotie 30% korting
Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!

Omschrijving van Axitrans Gevoelige Huid

Axitrans Lotion voor de gevoelige huid is speciaal ontwikkeld om overvloedige transpiratie (oksels) op een zeer effectieve en praktische manier tegen te gaan, zowel voor medische toepassingen als voor dagelijkse ongemakken.

Axitrans voor de gevoelige huid is een specifieke formulering op basis van aliminiumchlorydraat en is uitermate zacht voor de huid zonder irriterend te zijn. Axitrans voor de gevoelige huid is bijzonder geschikt voor deze gebruikers die een zacht, niet irriterend product wensen.

Indicatie

Axitrans voor de gevoelige huid geeft een fris gevoel en een perfecte bescherming gedurende 36 uur. Het product dient best elke morgen opnieuw aangebracht te worden om een optimale protectie te garanderen.

Gebruik van Axitrans Gevoelige Huid

de AGD-regel: 's Avonds op een Gezonde enDroge huid

Breng AXITRANS aan:
◆ 's avonds bij het slapengaan, als de huid het droogst is en als u zich meer op uw gemak voelt. Na transpiratie 's nachts kunt u AXITRANS 's morgens aanbrengen en wachten tot het product volledig is opgedroogd voordat u zich aankleedt;
◆ op een gezonde en propere huid. AXITRANS bevat een percentage alcohol en mag niet worden aangebracht op een geïrriteerde huid of een wonde; Belangrijk: Breng AXITRANS niet aan minder dan 24 uur voor en 48 uur na het epileren
◆ op een droge huid. De huid moet droog zijn, niet alleen bij de applicatie, maar ook een halfuur erna. Droog de huid indien nodig met een haardroger. Belangrijk: stel de applicatie van AXITRANS uit als er het eerste uur erna een risico is op transpiratie.

Ingrediënten Axitrans Gevoelige Huid

Alcohol Denat., aqua, aluminium chlorhydrate, urea, hydroxypropylcellulose.

Waarschuwing

Axitrans voor de gevoelige huid heeft niet dezelfde werking als Axitrans Classic (blauwe verpakking). Axitrans voor de gevoelige huid stopt transpiratie gedurende 36uur.
€ 20,90
€ 14,63
(€ 29,26 / 100 ml)

Laatste reviews en ervaringen met Axitrans Gevoelige Huid

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  4/5

  Goed product

  Goed product met effectieve werking tegen transparantie, alleen spijtig dat het vaker aangebracht moet worden in vergelijking met de axitrans rollers

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  4/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.

  Te zien in de lengte

  Op het moment van toepassing, hetzelfde gevoel als concurrerende crèmes, maar te zien op de lengte zo veel effectiever

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  3/5

  celui pour pour peaux normal est mieux

  celui pour pour peaux normal est mieux

  Was deze beoordeling nuttig?

Axitrans Gevoelige Huid kopen

Je kan Axitrans Gevoelige Huid van het merk Axitrans , geproduceerd door AXONE PHARMA T1 , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Gevoelige Huid of via de volgende categorie:
Schoonheid & Hygiëne > Anti-Zweet