Axitrans Classic 20 ml roller

€ 18,17
€ 13,81
(€ 69,05 / 100 ml)
Bespaar 24% (€ 4,36)
Promotie -24% korting geldig t.e.m. 31/01/2018
Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!
Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!
Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!
Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!

Omschrijving van Axitrans Classic

Axitans is speciaal ontwikkeld om overvloedige transpiratie (oksels) op een zeer effectieve en praktische manier tegen te gaan, zowel voor medische toepassingen als voor dagelijkse ongemakken.

Na 2 maal aanbrengen geeft Axitrans een volledige bescherming gedurende 7 tot 10 dagen. Het product heeft voldoende inhoud voor gebruik van verscheidene weken.

Indicatie

 •  Totale controle van de transpiratie door remming van de activiteit van de zweetklieren
 •  Volledige bescherming gedurende 7 tot 10 dagen
 •  De mogelijkheid om te wassen of te baden vanaf een uur na het aanbrengen
 •  Zeep en water doen geen afbreuk aan de werking
 •  Combineerbaar met deodorant of parfum

Gebruik van Axitrans Classic

Breng elke week 2 avonden na elkaar net voor het slapengaan Axitrans Classic aan op een zorgvuldig afgedroogde en niet-geïrriteerde oksels. (Het is aanbevolen de oksels 48 uur voor het aanbrengen niet te scheren.)

De volgende morgen de oksels wassen met water en zeep. U bent de hele week beschermt tegen overmatige transpiratie.

Ingrediënten Axitrans Classic

Alcohol denat., aqua, aluminum chloride, urea, hydroxypropylcellulose

Bijwerkingen van Axitrans Classic

Mocht u bij de eerste toepassing een lichte vorm van irritatie vaststellen, was uw oksels dan overvloedig met water. De volgende ochtend kan u het product opnieuw gebruiken. Moest dit probleem zich opnieuw voordoen wordt er aangeraden Axitrans Gevoelige Huid te gebruiken.

Axitrans kan sporen op kledij achterlaten.

Waarschuwing

Belangrijk: Axitrans anti-transpirant is geen eenvoudige deodorant, u dient zich strikt aan de gebruiksvoorschriften te houden.


Axitrans Classic 20 ml roller
€ 18,17
€ 13,81
(€ 69,05 / 100 ml)

Laatste reviews en ervaringen met Axitrans classic

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer doeltreffend, gemakkelijk, omdat je het product maar 2x per week moet aanbrengen. Heb een gevoelige huid, maar ondervind geen irritatie. Zuinig in gebruik.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Na het proberen van vele gelijkaardige producten van ander merken, vind ik deze de beste! Axitrans werkt echt heel doeltreffend tegen overmatige transpiratie en geurtjes. Ook geeft axitrans het minste irritatie. Ik zou dit iedereen aanraden!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Helpt heel goed. Ik heb al vele deodorants(van sprays,tot sticks,zelfs aluin) geprobeerd. De ene gaf al meer resultaat dan de andere,maar deze helpt echt,heeft langdurige werking.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  mijn zoon had last van overmatige zweetvlekken onder de oksels waardoor hij nog maar amper in t-shirt durfde rondlopen dankzij dit product is dat probleem opgelost .
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer goed product. Ondanks dat ik iedere dag een douche neem, had ik veel last van overvloedig transpireren met de kwalijke geurtjes erbij. Zelfs na zware inspanningen blijven mijn t-shirts nu droog en geurvrij. Wel enige irritatie na het aanbrengen van de roller.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Deze roller is echt zijn geld waard. Geen geknoei met lotions, aanbrengen is heel makkelijk. 2 maal aanbrengen en je bent 'safe' voor ong 10 dagen. Wel opletten dat je hem niet aanbrengt als je net je oksels hebt onthaard.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dit product is zeer handig bij warmer weer als je snel zweet. Makkelijk in gebruik en doet wat het moet. Zeker een aanrader, ik kan niet zonder.......
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Mijn collega's vertelden me over dit product. Ik dacht, ik geef het ook eens een kans. De eerste avond gaf het een tintelend gevoel in de oksel, maar nadien niet meer. En, het werkt. Nu al 5 dagen volledig zweet-vrij onder de oksel.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Wat mij betreft op de markt ,het beste product op de markt. Moet wel heel precies gebruikt worden zoals de aangegeven. Best een oudere pyjama aandoen, want het product kan een reactie geven op de stof. Zeker aan te raden product
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Het product doet wat het beloofd. Ik heb duidelijk minder natte oksels en ik merk nog nauwelijks een zweetgeur. Maar ondanks het correcte gebruik zijn mijn oksels erg geïrriteerd door het product. Ik denk eraan om de volgende keer deze voor gevoelige huid te proberen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer doeltreffend product als je huid ertegen kan. Mijn man gebruikt dit 2x/week voor een goed resultaat, voor hem is dit voldoende. Levering zoals steeds stipt en top bij Farmaline & goed verpakt.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Super product! Altijd droge oksels, waardoor je geen nare zweetgeur meer hebt. 1xweek aanbrengen s avonds. S morgens gewone deo voor fris geurtje.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Geweldig product om overmatig zweten tegen te gaan. Een keer per week 's avonds aanbrengen, geeft een goed resultaat. Prikt in het begin wel wat, maar hier geen irritatie
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Een zeer efficiënte manier om transpiratie tegen te gaan. Kan na aanbrengen wel irritatie en jeuk geven. Het gebruik van een deodorant is niet meer nodig.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Axitrans classic roller werkt verbluffend goed. Ik breng dit product meestal 's avonds aan onder de oksel en wrijf het daarna een beetje uit. Zo ben ik een 10-tal dagen 'droog'. Enig minpuntje: bij het aanbrengen geeft het de eerste moment een prikkend gevoel.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Wow, schitterend resultaat, zelfs na het eerste gebruik. Daar waar ik vroeger enorm veel last had van okselvijvers, kan ik nu zonder problemen lichte kleuren dragen. Okselvijvers zijn helemaal verdwenen. Deze roller geeft een veel beter resultaat dan de roller voor gevoelige huid. Geen enkele last gehad van irritaties! Fantastisch product!
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Doet wat het belooft! Geen zweetgeurtjes meer. Enige nadeel is dat het niet geschikt is voor een gevoelige huid, kan makkelijk irritatie geven. Toch een aanrader!
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Werkt goed tegen overmatig zweten als het lukt om het de hele nacht te laten intrekken. Echter, ik krijg er wel veel irritatie van helaas. Maar goed, ik zweet zeker minder dus dat is fijn!
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Mijn puberzoon had last van transpiratiegeur zelfs na dagelijkse douche en met gebruik van gewone deo. Na school zat de geur in zijn kleren, niet aangenaam voor hemzelf en omgeving. Dit product helpt de geur te neutraliseren, is niet goedkoop maar helpt echt wel.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer tevreden over dit product. Werkt zoals het hoort. Doseren is niet altijd even eenvoudig, je hebt snel te veel aangebracht. Dat kan irritatie veroorzaken.
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Axitrans is een zeer goed product maar het brandt wel fel. Ik kan het maar 1 keer om de 10 dagen aanbrengen. Zeker geen 2 dagen na mekaar zoals beschreven in de bijsluiter. Ik overweeg dus om over te schakelen naar Axitrans voor gevoelige huid.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  voor het slapen gaan aanbrengen, sochtends er goed afhalen dan is het niet schadelijk voor kleding!
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Axitrans is een zeer goed product maar het brandt wel hevig,ik kan die maar 1 keer in 10 dagen aanbrengen. Zeker geen 2 avonden na elkaar zoals in de bijsluiter staaat beschreven. Ik denk er aan om toch maar de axitrans voor gevoelige huid zal nemen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Bij de eerste keer was mijn huid gevoelig,maar bij de tweede keer voelde ik niets meer. Handig, eenvoudig en praktisch in gebruik en het werkt echt! Ik bestel het zeker een volgende keer.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer doeltreffend product. Ik gebruik het 2 à 3 avonden na elkaar voor het slapengaan en ben dan een hele week voorzien van droge oksels. Zeker niet gebruiken in combinatie met deodorant. Gewoon 's avonds rollen, 's morgens wassen en klaar. Het licht branderig gevoel moet je er wel voor over hebben natuurlijk...
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  perfect product qua werking, ik gebruikte het op mijn voorhoofd maar dat was toch iets te heftig tijdens het opsmeren. De volgende dag was het resultaat goed.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik ben verbaasd van de enorme goede werking van het product. Ik doe dit 2 dagen aan na de douche voor het slapengaan en ben dan 8 dagen zweetloos. Ik ben hier dus enorm mee geholpen. Ik kan terug zonder vrees gekleurde topjes en truitjes aandoen.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Dit product is doeltreffend zoals aangegeven. De werking van het product is zoals aangegeven in de bijsluiter. Het is duidelijk op wat te letten bij applicatie.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Dit product werkt echt super tegen overtollige transpiratie! wel verstandig om op de dagen dat je het gebruikt een oud t-shirt te dragen, want het schijnt wel vlekken of iets te kunnen veroorzaken!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Deze gemakkelijke deodorant is een echte aanrader! 1 keer rollen en ik heb gedurende een maand droge oksels! Geen last meer van onprettige en onflatterende natte transpiratie vlekken!
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Werkt al na 1 dag voor 2 tot 3 dagen. Wel een minpuntje is het gemakkelijk uitlopen van de verpakking en dat maakt dan weer vlekken op kleding en andere oppervlakken.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  2 dagen na elkaar te gebruiken en je bent inderdaad 'droog' en 'geurloos' voor een week. Wel opletten dat je het 's avonds doet voor je gaat slapen en dat je een slecht tshirt aandoet want het is een straf product en maakt kringen in je kledij. Als je steeds hetzelfde tshirt aandoet wanneer je axitrans aangebracht hebt, merk je dat het onder de oksels helemaal kapot gegaan is..dus opletten bij nieuwe kledij. Ik gebruik het al een aantal jaar en vindt het een fantastisch product.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Aanrader! Vanaf het eerste gebruik merkte ik een verschil. Ik heb al verschillende middeltjes gebruikt tegen zweten, maar dit is wel het beste wat ik tot hiertoe op de markt vond.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Vroeger steeds last van okselzweet waardoor mijn leven soms niet zo aangenaam was. Nu, met het gebruik van axitrans oksel, een hele verademing. Geen zweetoksels meer. Echte aanrader.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Axitrans is de oplossing voor overmatig transpireren. Na vele andere producten geprobeerd te hebben en de moed in schoenen was gezakt, werd ik aangenaam verrast door Axitrans, droge, schone oksels, dit geeft zekerheid en een schoon gevoel!

Axitrans Classic kopen

Je kan Axitrans Classic van het merk Axitrans, geproduceerd door AXONE PHARMA T1 , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Schoonheid & Hygiëne > Anti-Zweet > Roller