Axitrans 50 ml lotion

€ 20,90
€ 16,09
(€ 32,18 / 100 ml)
Bespaar 23% (€ 4,81)
Promotie -23% korting geldig t.e.m. 31/01/2018
Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!
Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!
Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!

Omschrijving van Axitrans

Anti-transpirerende lotion lichaam.

Axitrans is speciaal ontwikkeld om overvloedige transpiratie op een zeer effectieve en praktische manier tegen te gaan, zowel voor medische toepassingen als voor dagelijkse ongemakken.

Na 2 maal aanbrengen geeft Axitrans een volledige bescherming gedurende 7 tot 10 dagen. Heeft voldoende inhoud voor gebruik van verscheidene weken.

Gebruik van Axitrans

's Avonds:
Bij het slapengaan, het moment van de dag waarop de huid het droogst is en we het meest op ons gemak zijn. In geval van nachtzweten brengt u AXITRANS 's ochtends aan en wacht u tot het product volledig droog is voor u zich aankleedt.

Op een Gezonde en zuivere huid.
AXITRANS bevat een bepaald percentage alcohol en mag in geen geval worden aangebracht op een geïrriteerde huid of op een wond.

Let op: breng AXITRANS niet aan gedurende 24 uur voor en 48 uur na een epilatie.

Op een Droge huid:
Het product mag alleen worden aangebracht als de huid droog is en ook een half uur na aanbrengen droog zal blijven. Droog de huid zo nodig met een haardroger.

Let op: als het risico bestaat dat u in het komende uur gaat zweten, stel het aanbrengen van AXITRANS dan uit tot later.

Ingrediënten Axitrans

alcohol denat., aqua, Aluminiumchloride, urea, hydroxypropylcellulose

Waarschuwing

Mocht u bij de eerste toepassing een lichte vorm van irritatie vaststellen, was uw oksels dan overvloedig met water. De volgende ochtend kan u het product opnieuw gebruiken.

Moest dit probleem zich opnieuw voordoen wordt er aangeraden Axitrans Gevoelige Huid te gebruiken.

Axitrans kan sporen op kledij achterlaten.

Axitrans 50 ml lotion
€ 20,90
€ 16,09
(€ 32,18 / 100 ml)

Laatste reviews en ervaringen met Axitrans

Schrijf een review
 • 1/5
  Beoordeeld door
   
  Deze is echt niet handig in gebruik. De gel loopt alle kante op bij het nemen van het product. Ook droogt het heel snel op waardoor het niet aangenaam aanvoelt bij het dragen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik gebruik het al jaren en het is gewoon een fantastisch product. Eén keer per week weinig aanbrengen en een hele week zonder zweetgeur ook na het douchen. Geen vlekken op de kleding als ge het volledig laat opdrogen voor kleding aan te trekken. Heb het reeds aan verschillende vriendinnen aangeraden en die zijn ook vol lof.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer efficient product, makkelijk aan te brengen tussen je haren, geen irritatie op mijn hoofdhuid, op mijn gezicht echter wel, daarom verkies ik de lotion voor gevoelige huid voor mijn gezicht en decollete.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Even effectief als de rest van het gamma, bovendien makkelijk aan te brengen dankzij de doseer dop. Dankzij dit product kan men op verschillende plaatsen van het lichaam overvloedig transpireren onder controle krijgen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Prima product en werkt evengoed als de roller, maar is stukken goedkoper. Aanrader voor wie met okselvijvers te maken heeft. Met dit product zijn ze voor goed verleden tijd.
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Werkt goed bij het verhinderen van transpiratie. Jammer genoeg te klein flesje

Axitrans kopen

Je kan Axitrans van het merk Axitrans, geproduceerd door AXONE PHARMA T1 , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Schoonheid & Hygiëne > Anti-Zweet > Voeten
Schoonheid & Hygiëne > Lichaamsverzorging > Voeten > Anti-Zweet