A.Vogel Herbamare Natriumarm 125 g

€ 3,99
€ 3,31
(€ 2,65 / 100 g)
Bespaar 17% (€ 0,68)
Promotie -17% korting geldig t.e.m. 30/04/2018

Omschrijving van A.Vogel Herbamare Natriumarm

Herbamare Natriumarm
Glutenvrij dieetzout met verschillende verse biologisch geteelde groenten, tuinkruiden en specerijen Herbamare Natriumarm van A. Vogel bestaat uit dieetzout en 14 verschillende verse biologisch geteelde groenten, tuinkruiden en specerijen en is geschikt voor een glutenvrij dieet. Verder maken de als kelp bekende zeewieren, die rijk zijn aan mineralen en jodium, Herbamare Natriumarm tot een waardevolle en heerlijk smakende verrijking van de maaltijd. De verse bestanddelen worden in het dieetzout verwerkt en vacuüm gedroogd. Herbamare Natriumarm kan gebruikt worden in een natriumbeperkt dieet. Het is geschikt voor alle maaltijden waar nu zout aan toe wordt gevoegd.

Indicatie

 • Zuiver plantaardig
 • Glutenvrij
 • Vrij van kunstmatige smaakversterkers
 • Lactosevrij
 • Geschikt voor diabetici
 • Geschikt voor zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven
 • Natriumarm

Ingrediënten A.Vogel Herbamare Natriumarm

97% dieetzout, 3% groenten en kruiden ( prei*, ui*, paprika*, maggiplant*, mierikswortel*, tijm*, rozemarijn*, basilicum*, marjolein*, peterselie*, selderij*, citroen*, spinazie*, knoflook* ) en kelp.
Bevat 97,3% kaliumchloride en 0,2% magnesiumchloride.
*afkomstig van gecontroleerde biologische teelten (EG-ÖKO.VO 2092/91). Glutenvrij.
De volledige waarde blijft behouden wanneer u Herbamare Natriumarm niet meekookt. Droog bewaren.
A.Vogel Herbamare Natriumarm 125 g
€ 3,99
€ 3,31
(€ 2,65 / 100 g)

Laatste reviews en ervaringen met A.vogel herbamare natriumarm

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ideaal om in plaats van bouillonpoeder te gebruiken bij b.v. het koken van groente, het bakken van vis, vlees of ei. Handig sluit/strooi-schuifdopje.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  heeft niet de smaak van zout en ook niet van groenten en kruiden , moet wel even wennen aan de smaak maar voedingsgericht altijd beter dan het gewone zout
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Heel goed product, als ik veel water in de voeten heb, bvb bii heel warm weer gebruik ik dit natriumarm produkt, veel smaak en natrium arm, voel het onmiddellijk aan mijn voeten , echt goed
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ideaal samen met de gwone herbamare, speciaal voor mensen die zoutloos moeten eten, iets minder smaak doordta je ook minder de kruiden proeft volgens mij?
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Proeft daadwerkelijk als zout, maar is veel gezonder dan gewoon keukenzout. Verpakt in een erg handig strooibusje. Snelle gewenning aan de nieuwe smaak.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Goedendag, ik had jullie product een beetje te laat ontvangen, maar dat werd me gemeld door jullie agent. Ik moet echter een idee hebben op vele andere producten. Dank bij voorbaat. Felix.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  A. Vogel Herbamare Natriumarm is ideaal voor mensen die bijna geen zout mogen eten, maar toch hun eten willen afsmaken met zout en kruiden. Het is lekker maar smaakt toch anders dan de gewone Herbamare.

A.Vogel Herbamare Natriumarm kopen

Je kan A.Vogel Herbamare Natriumarm van het merk A. Vogel, geproduceerd door BIOHORMA BELGIUM , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Specifieke dieetvoeding > Glutenvrij
Welzijn & Gezondheid > Diabetes > Voeding > Varia
Welzijn & Gezondheid > Specifieke dieetvoeding > Zoutarme preparaten tegen hypertensie
Vitamines & Voedingssupplementen > Jodium
Welzijn & Gezondheid > Specifieke dieetvoeding > Lactosevrij