€ 7,99
€ 7,19
(€ 5,75 / 100 ml)
Bespaar 10% (€ 0,80)

Omschrijving van Avent Zuigfles Anti-Koliek SCF810/14

Avent Zuigfles Anti-Koliek SCF810/14 is een Antikrampjes-zuigfles met AirFreeTM-opening, gemaakt om krampjes, boertjes en reflux te voorkomen. 

De AirFree-opening is gemaakt om je baby te helpen minder lucht door te slikken. De speen blijft vol melk zitten, zelfs in horizontale stand. Zo kan je je baby ook voeden als hij rechtop zit. Door de hoeveelheid lucht die een baby inslikt te verminderen, kunnen veelvoorkomende voedingsproblemen zoals krampjes, boertjes en reflux worden voorkomen.

Houdt de melk binnen en de lucht buiten: De speen blijft vol melk zitten, zelfs in horizontale stand, zodat je baby op een natuurlijke manier rechtop gevoed kan worden. Dit kan reflux en luchtinname verminderen en het voeden voor jou en je kleintje comfortabeler maken.

Vermindert krampjes en huilerig gedrag: Klinische studies hebben aangetoond dat de Philips Avent-fles darmkrampjes en huilerig gedrag vermindert. Een ventiel in de speen voorkomt dat er een vacuüm ontstaat als je baby drinkt, waardoor je ononderbroken kunt voeden. Dit kan darmkrampjes, windjes, spugen en boertjes verminderen.

Design voorkomt dat baby's te veel lucht inslikken: Onze unieke AirFree-opening houdt lucht uit de speen, zodat je baby minder lucht binnenkrijgt. Dit kan veelvoorkomende voedingsproblemen zoals krampjes, reflux en windjes verminderen. 

Je kan de Philips Avent-antikrampjesfles met of zonder de AirFree-opening gebruiken. De AirFree-opening is compatibel met de Philips Avent-antikrampjesflessen van 125 ml, 260 ml en 330 ml. 

Indicatie

 • design dat voorkomt dat baby's te veel lucht inslikken
 • vermindert darmkrampjes en huilerig gedrag
 • eenvoudig te gebruiken en schoon te maken

Gebruik van Avent Zuigfles Anti-Koliek SCF810/14

Eenvoudig te gebruiken: Vul de fles met melk, plaats de AirFree-opening op de schroefring en draai de speen vast. Houd de fles even scheef om de speen te vullen en je bent klaar. Zorg er tijdens het voeden voor dat de AirFree-opening bovenop blijft. De speen blijft vol melk zitten, zelfs in horizontale stand, zodat je je baby ook kunt voeden als hij rechtop zit.
€ 7,99
€ 7,19
(€ 5,75 / 100 ml)

Laatste reviews en ervaringen met Avent Zuigfles Anti-Koliek SCF810/14

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullfull
  5/5

  Biberon

  Cela a reduit les collique de ma fille. Elle vrm calme et appaiser une fois fini son biberons ! Merci farmaline sa a changer ma vie de maman

  Was deze beoordeling nuttig?

Avent Zuigfles Anti-Koliek SCF810/14 kopen

Je kan Avent Zuigfles Anti-Koliek SCF810/14 van het merk Avent , geproduceerd door Bomedys NV , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Avent Flessen of via de volgende categorie:
Zwangerschap & Baby > Zuigflessen