Farmaline Logo

Kies uw taal
Terug naar het overzicht

Attends Soft 0 Ultra Mini Inleg Anatom. 28 stuks

0 klanten gaven dit product gemiddeld 0,00 van de 5 sterren. 0 Reviews Schrijf een review

€ 7,27
€ 6,54 Bespaar 10%
Product niet verkrijgbaar
 • Klanten geven Farmaline een 9,4/10
 • Gratis expresslevering vanaf €39
 • Discrete afhandeling in +3000 afhaalpunten
 • Gratis retourneren binnen 30 dagen

Omschrijving

Attends Soft inleggers

De nieuwe Attends Soft zijn uitzonderlijk dun en daardoor discreet, met een comfortabele zachte bovenlaag. Attends Soft producten hebben een natuurlijke pasvorm en bieden daardoor een perfecte bescherming tegen lekkage. Attends Soft 2 en 3 hebben zachte beschermrandjes voor extra veiligheid.

Attends Soft heeft een sterk absorberende kern om extra droogheid en veiligheid te waarborgen. Dankzij deze kern worden vocht en onaangename geurtjes veilig ingesloten.

Alle Attends Soft inleggers hebben een luchtdoorlatende, zachte buitenlaag die aanvoelt als zacht textiel. Deze bevordert de gezondheid van de huid en het gevoel van comfort. Dankzij de fixtatiestrip blijft de inlegger op zijn plaats om zo risico op lekkage uit te sluiten. Attends Soft 1 tot en met 3 zijn per stuk verpakt vanuit hygiënisch oogpunt en gemakkelijk mee te nemen als u niet thuis bent. Probeer de nieuwe Attends Soft en ervaar het gevoel van comfort en veiligheid.

U herkent de nieuwe Attends Soft aan de lichtblauwe kleur op de verpakking.


Attends Odour Protection.

 • De hoofdoorzaak van onaangename geurtjes is de vorming van ammoniak in de urine. Dit wordt veroorzaakt door bacteriën die van nature in ons lichaam aanwezig zijn. De absorptiekorrels in de kern zetten vocht om in een gelachtige massa. Dit heeft een neutraliserende werking, zodat de kans op onaangename geurtjes vermindert. Doordat de kern zich aan de ammoniak hecht, daalt de pH-waarde, waardoor deze meer overeenstemt met de normale pH-waarde van de huid. De Odour Protection technologie werkt zonder extra toevoegingen zoals geurstoffen.

Per stuk verpakt.

 • De lichte producten van Attends zijn per stuk verpakt. Dit bevordert de hygiëne en het product kan eenvoudig en discreet meegenomen worden als u niet thuis bent. Ook kan de verpakking gebruikt worden om het product na gebruik weg te gooien.

Luchtdoorlatende onderlaag.

 • De luchtdoorlatende onderlaag van Attends voelt zacht en comfortabel aan en zorgt er ook voor dat de huid kan blijven ademen. Dit zorgt voor een goede conditie van de huid.

Attends Natuurlijke Odour Protection:

 • De hoofdoorzaak van het ontstaan van onaangename geurtjes is de vorming van ammoniak in urine. Dit wordt veroorzaakt door bacteriën die van nature in het lichaam aanwezig zijn. De speciale absorptiekorrels van Attends zijn behandeld met een natuurlijk extract. Dit heeft een neutraliserende werking en zet vocht om in een vaste gelachtige massa. Hierdoor daalt de pH-waarde, waardoor deze meer overeenkomt met de pH-waarde van de huid, en worden nare geurtjes voorkomen.

Dit Attends product is getest en goedgekeurd door proDERM, Instituut voor toegepast dermatologisch onderzoek

Attends Soft 0 Ultra Mini - Doos

Stuks: 224

 • een inlegkruisje voor zeer licht urineverlies.
 • Attends Soft heeft een zeer zachte bovenlaag en geeft een uiterst droog gevoel voor de huid.
 • Extra veiligheid dankzij de sterk absorberende kern.
 • Discretie vanwege de uitzonderlijke dunheid, onopvallend onder kleding en nauwelijks voelbaar.

Verpakking : 8x28 stuks

Attends Soft 0 Ultra Mini Inleg Anatom. 28 stuks
€ 7,27
€ 6,54
Product niet verkrijgbaar

Inschrijven nieuwsbrief

Ontvang onze promoties en nieuwigheden via e-mail.

Inschrijven
€5
Korting!
Attends Soft 0 Ultra Mini Inleg Anatom. 28 stuks
€ 7,27
€ 6,54
Product niet verkrijgbaar

Klanten die dit kochten, kochten ook


Attends Soft 0 Ultra Mini Inleg Anatom. kopen

Je kan Attends Soft 0 Ultra Mini Inleg Anatom. van het merk Attends , geproduceerd door ATTENDS , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Seksualiteit > Hygiënische Verbanden > Inlegkruisjes
EHBO & Thuiszorg > Incontinentie
EHBO & Thuiszorg > Hygiënische Verbanden > Inlegkruisjes

Attends