Be-Life Ashwagandha 5000 Bio 90 capsules

€ 19,90
€ 17,91
Bespaar 10% (€ 1,99)
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!

Omschrijving van Be-Life Ashwagandha 5000 Bio

De voorbije jaren heeft de wetenschap het voornaamste "actieve bestanddeel" van planten kunnen analyseren en hun doeltreffendheid kunnen bewijzen via talrijke klinsche studies.

Om de actieve kwaliteiten van een plant te bewaren is het cruciaal dat ze kan groeien in een gezonde omgeving, vrij van pesticiden en andere verontreinigende stoffen.

Het laboratorium Bio-Life werkt met planten van gecontroleerde origine - geen GGO's - die het BIO-label dragen, dus gegarandeerd kwaliteitsvolle producten met een sterke activiteit. Sommige producten dragen het demeter-label, en zijn dus biologisch-dynamisch geteeld: de bio-dynamische landbouw beschouwt de natuur in haar geheel, zonder aan de capaciteit van de aarde te tornen, of wil die capaciteit zelfs verbeteren.

De plantenextracten van het laboratorium Bio-Life zijn sterk geconcentreerd en dus rijker aan actieve bestanddelen, voor een gegarandeerde doeltreffendheid.

Indicatie

Ontspanning
Mentaal evenwicht

Gebruik van Be-Life Ashwagandha 5000 Bio

1 caps./dag max.

Ingrediënten Be-Life Ashwagandha 5000 Bio

Ashwagandha* (Withania somnifera), root extract (10x concentrated) 250 mg, Rijst* (Oryza Sativa) 250 mg
Caps: Plantaardige cellulose ± 110 mg
*Biologische landbouw
€ 19,90
€ 17,91

Be-Life Ashwagandha 5000 Bio kopen

Je kan Be-Life Ashwagandha 5000 Bio van het merk Be-Life, geproduceerd door BIO LIFE , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Be-Life Mannelijk welzijn of via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Slaapproblemen & Stress