€ 38,00
€ 34,20
Bespaar 10% (€ 3,80)
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!

Omschrijving van Arti-Forte Glucosamine/Chondroïtine Collageen MSM

Arti-Forte® is een voedingssupplement met een uiterst uitgebalanceerde samenstelling van natuurlijke stoffen dewelke het gewrichtskraakbeen ondersteunen, vb. vernield kraakbeen ten gevolge van artrose. Arti-Forte® houdt de gewrichten soepel en zorgt voor een optimale gewrichtssmering.

Arti-Forte voorziet het lichaam niet alleen van glucosamine en chondroïtine (voor elasticiteit kraakbeen/stimuleert de productie van nieuw kraakbeen en gewrichtsvocht), maar ook collageen II (voor sterkte kraakbeen), hetgeen vernieuwend is.
Bijkomend werden MSM en kruiden toegevoegd. Ze hebben een snelle pijnstillende en anti-inflammatoire werking. De meeste mensen met gewrichtspijn ervaren een duidelijke verbetering al 1 week na aanvang van de inname.
Tenslotte zijn de concentraties van glucosamine, chondroïtine en MSM hoger dan ieder ander product op de huidige markt.

Arti-Forte is een voedingssupplement van Global Medics.

Indicatie

Arti-Forte® is een voedingssupplement met een uiterst uitgebalanceerde samenstelling van natuurlijke stoffen dewelke het gewrichtskraakbeen ondersteunen.

Gebruik van Arti-Forte Glucosamine/Chondroïtine Collageen MSM

Behandeling van 3-5 weken
1) De eerste 10 dagen: 2 tabletten drie keer per dag (ochtend, middag, avond)
2) Daarna 2 tabletten twee keer per dag (ochtend en avond)

-Men kan ook (zelfs beter) continu nemen Arti-Forte nemen. Het heeft geen schadelijke bijwerkingen, maar bevordert het herstel van kraakbeen en zelfs de regeneratie ervan na een paar maanden. Bovendien hebben alle ingrediënten van hoge kwaliteit een verzachtend en positief effect op het hele lichaam (botten, bloedvaten, spieren, huid ...). In dit geval is het voldoende om 3-4 tabletten per dag te nemen, dus de verpakking is voldoende voor 5-6 weken.
-De tabletten worden best ingenomen met een glas water tijdens de maaltijd.
-Bewaren in een droge plaats op kamertemperatuur.
-De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden.
-Niet te gebruiken door mensen met allergieën voor schaaldieren.
-Niet te gebruiken tijdens de zwangerschap of door diabetespatiënten.
-Voedingssupplementen mogen niet als vervanging voor een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl worden gebruikt.
-Bevat geen lactose en kan gecombineerd worden met andere geneesmiddelen (indien u twijfels heeft, omdat u een geplande kuur volgt/sterke medicamenten neemt, is het uiteraard het beste om na te vragen bij uw arts)

Ingrediënten Arti-Forte Glucosamine/Chondroïtine Collageen MSM

Filler (microcrystalline cellulose) 263.20 mg
Glucosamine Sulfate 2KCL 250.00 mg
chondroitin 200.00 mg
Methylsulfonylmethane (MSM) 166.67 mg
Harpagophytum procumbens extract (Devil's claw) 83.33 mg Polishes (Hydroxypropyl methylcellulose, Talc, Microcrystalline Cellulose, Glycerin) 25.20 mg
Collagen type II 13.33 mg
DL-α-tocopherol acetate (Vit E) 9.90 mg
Urtica dioica extract (Stinging nettle) 5.00 mg
Dyes (Titanium dioxide, Sunset Yellow) 4.80 mg
Equisetum arvense extract (Horsetail) 3.50 mg
Anti-caking agent (Silicon Dioxide) 2.70 mg
magnesium 1.30 mg
Taraxacum officinale extract (Dandelion) 1 mg

Glucosaminesulfaat 2KCL is een kleine aminosaccharide die het kraakbeenmetabolisme ondersteunt. Het vormt een belangrijke bouwsteen voor onze chondrocyten (= kraakbeencellen). Bijgevolg ondersteunt glucosamine het behoud van kraakbeen en gewrichtsvocht. Glucosamine remt bijkomend de productie van bepaalde enzymen die schadelijk zijn voor het kraakbeen.
Chondroïtinesulfaat is een complex glycosaminoglycaan die in het gewrichtskraakbeen aanwezig is en een grote bijdrage levert aan het waterbindend vermogen van het kraakbeen. Deze molecule bevordert het schokdempend vermogen van het kraakbeen. Chondroitinesulfaat remt net als glucosamine de productie van bepaalde enzymen die schadelijk zijn voor het kraakbeen.
Methylsulfonylmethaan (MSM) is een natuurlijke zwavelverbinding die in het lichaam voorkomt en een verzachtend effect heeft bij stramme gewrichten en stijve spieren. De lichaamseigen productie neemt af met de toenemende leeftijd.
Harpagophytum procumbens, ook wel duivelsklauw genoemd, is een kruid met een krachtige verzachtende werking bij gewrichtskwalen.
Collageen type II is het hoofdeiwit van kraakbeen en is verantwoordelijk voor de sterkte en elasticiteit van het kraakbeen.
DL-?-tocoferolacetaat (Vit E) speelt een cruciale rol bij het behoud van gezonde lichaamscellen en dus ook onze kraakbeencellen. Het is een krachtig anti-oxidant dat meer energie geeft en zorgt voor een algemeen versterkend gevoel.
Urtica dioica of brandnetel is een plant waarvan gekend is dat deze stoffen bevat die de vorming van schadelijke enzymen o.a. in het kraakbeen remmen.
Equisetum arvense, ook wel heermoes of paardenstaart genoemd, is een plant die al eeuwenlang ingezet wordt ter ondersteuning van de gewrichten.
Taraxacum officinale is de alom gekende paardebloem. Deze plant is net als de duivelsklauw en heermoes gekend omwille van het gunstig effect op gewrichten en spieren.
€ 38,00
€ 34,20

Laatste reviews en ervaringen met Arti-Forte Glucosamine/Chondroïtine Collageen MSM

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  resultaat nog af te wachten !

  Ik weet nog geen resultaat van dit product. ik veronderstel dat ik het meer dan één maand moet nemen om een juiste beoordeling te kunnen geven

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.

  sterke kunstenaar

  na een grote knieoperatie, neem ik al zo'n tien jaar msm glucosamine. Ik ben begonnen met lage doseringen, en met de leeftijd moesten we ze verhogen, dus ben ik overgestapt op Arti-forte, wat een compleet product is en me brengt wat ik nodig heb voor het onderhoud van mijn kniegewrichten. TB product en dat past bij mij TB

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  prima product

  handige tablet waar alles in zit. i.p.v 3 tabletten nu nog maar 1 nodig

  Was deze beoordeling nuttig?

Arti-Forte Glucosamine/Chondroïtine Collageen MSM kopen

Je kan Arti-Forte Glucosamine/Chondroïtine Collageen MSM van het merk Global Medics , geproduceerd door GLOBAL MEDICS , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Arti-Forte of via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Spieren & Gewrichten > Chondroïtine
Welzijn & Gezondheid > Spieren & Gewrichten > Glucosamine
Welzijn & Gezondheid > Spieren & Gewrichten > MSM
Welzijn & Gezondheid > Spieren & Gewrichten > Combinatiepreparaten
Vitamines & Voedingssupplementen > Glucosamine
Vitamines & Voedingssupplementen > Chondroïtine
Vitamines & Voedingssupplementen > MSM
Vitamines & Voedingssupplementen > Collageen
50+ > Soepele Gewrichten > Smering Gewrichten > Combinatiepreparaten
50+ > Soepele Gewrichten > Smering Gewrichten > Glucosamine
50+ > Soepele Gewrichten > Smering Gewrichten > Chondroitine