Arkoflex Chondro-Aid Expert + Massagecrème 75 ml GRATIS 1 set

0 Reviews
  Schrijf een review
€ 37,90
€ 34,11
Bespaar 10% (€ 3,79)
Product niet verkrijgbaar
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!

Omschrijving van Arkoflex Chondro-Aid Expert + Massagecrème 75 ml GRATIS

Arkoflex Chondro-Aid Expert
Chondro-Aid Arkoflex® Expert is een voedingssupplement waarvan de formule werd ontwikkeld volgens het concept van de chronobiologie om op het juiste ogenblik de nodige ingrediënten te leveren voor het comfort van uw gewrichten
 
De formule Chondro-Aid Arkoflex® Expert werkt overdag om de gewrichten soepel en beweeglijk te houden dankzij curcuma en ‘s nachts om de vorming van kraakbeen, pezen en beenderen te bevorderen dankzij mangaan. 

Gevoelige gewrichten moeten overdag en ‘s nachts anders behandeld worden: er moet een gepast antwoord gegeven worden op elke fase van de dag.

Arkoflex massagecrème 
Arkoflex® Massagecrème werd speciaal geformuleerd uitgaande van 96,5 % van de ingrediënten van natuurlijke oorsprong, zonder bewaarmiddelen en van een unieke combinatie van plantenextracten (Arnica, Harpagophytum, Calendula) en van essentiële oliën (Bergthee, Marjolein), met een licht koude-effect (dankzij menthol en eucalyptol) om de weldoende effecten van een massage te verhogen en zo de zones met spier- en gewrichtsspanningen te verlichten.
 
97 % globale tevredenheid van de professionals uit de gezondheidssector*! 
De massagecrème ARKOFLEX wordt enorm gewaardeerd door 97 % van de fysiotherapeuten en osteopaten. Arkoflex massagecrème is het enige merk met het label van de Spaanse vereniging van fysiotherapeuten.
*Open studie, uitgevoerd bij 8 fysiotherapeuten en 2 osteopaten, hetzij 36 patiënten, in september 2017 in Spanje. 

Indicatie

Arkoflex Chondro-Aid Expert
Voorbehouden voor volwassenen.

Arkoflex massagecrème 
Lokale toediening. Uitwendig gebruik. Niet inslikken.
 

Gebruik van Arkoflex Chondro-Aid Expert + Massagecrème 75 ml GRATIS

Arkoflex Chondro-Aid Expert
1 capsule Chondro-Aid Arkoflex® Expert Dag innemen bij het ontbijt.
2 capsules Chondro-Aid Arkoflex® Expert Nacht innemen bij het avondmaal.

De effecten van de producten van het gamma Chondro-Aid Arkoflex® treden geleidelijk aan op. Het is bijgevolg aangeraden om het programma 2 tot 3 maal per jaar te herhalen.

Arkoflex massagecrème 
De crème aanbrengen en de gevoelige zone masseren (rug, been, elleboog, wervels, schouder, ...). Met cirkelvormige bewegingen masseren tot de crème volledig in de huid is gedrongen. Tot 3 maal per dag een klein beetje product gebruiken.
 

Ingrediënten Arkoflex Chondro-Aid Expert + Massagecrème 75 ml GRATIS

Chondro-Aid Arkoflex® Expert Dag : Poeder van eierschaalmembranen - Extract van de wortelstok van curcuma (Curcuma longa L.) - Vulstoffen: calciumfosfaat en guargom - Antiklontermiddelen: talk, calciumcarbonaat, magnesiumstearaat en cellulose - Extract van zwarte peper (Piper nigrum L.). Capsule: Gelatine - Kleurstoffen: titaniumdioxide en ijzeroxide.
 
Chondro-Aid Arkoflex® Expert Nacht : Glucosaminesulfaat (natriumchloride) (schelpdieren) - Natriumhyaluronaat - Extract van de wortel van polygonum (Fallopia japonica (Houtt.) Ronse Decraene) - Mangaangluconaat - Antiklontermiddel:  magnesiumstearaat - Vitamine D3. Capsule: Gelatine - Kleurstoffen: titaniumdioxide en indigotine.

Arkoflex creme: Aqua, Alcohol, glycerin, menthol, butyrospermum parkii butter, caprylic/capric triglyceride, sorbitan stearate, glyceryl stearate, PEG-100 stearate, Eucalyptol, Menthyl lactate, Harpagophytum Procubens root extract, Calendula officinalis flower extract, Gaultheria procubens leaf oil, origanum majorana flwer oil, psidium guajava leaf extract, magnola officinalis bark extract, tocopherol, helianthus annuus seed oil, carbomer, glyceryl caprylate, propanediol, potassium hydroxide, citric acid, linalool, limonene

Waarschuwing

Arkoflex Chondro-Aid Expert
Gelieve de aanbevolen dagelijkse dosis niet te overschrijden.
Een voedingssupplement mag geen gevarieerde en evenwichtige voeding en een gezonde levenswijze vervangen.
Buiten bereik van jonge kinderen bewaren.
Droog en koel bewaren.

Arkoflex massagecrème 
Bewaren bij een temperatuur lager dan 30°C. Dit product in de koelkast bewaren om het koude-effect te versterken bij het aanbrengen.
Contact met de ogen vermijden, de handen wassen na gebruik.
Niet gebruiken op een beschadigde huid en op de slijmvliezen.
Niet geschikt voor zwangere vrouwen, vrouwen die borstvoeding geven, kinderen jonger dan 7 jaar, personen met epilepsie, astma of allergieën of personen met antecedenten van convulsies.
€ 37,90
€ 34,11
Product niet verkrijgbaar

Arkoflex Chondro-Aid Expert + Massagecrème 75 ml GRATIS kopen

Je kan Arkoflex Chondro-Aid Expert + Massagecrème 75 ml GRATIS van het merk Arkoflex , geproduceerd door Array , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Spieren & Gewrichten
50+ > Soepele Gewrichten > Smering Gewrichten