Arkofluide Gewrichten Bio 20 unidosis

Arkopharma  
0 Reviews
  Schrijf een review
€ 17,30
€ 14,71
Bespaar 15% (€ 2,59)
Product niet verkrijgbaar

Indicatie

Het gamma Arkofluide wil het beste uit de natuur halen voor uw welzijn.Het onderzoek en de vernieuwing in Frankrijk en internationaal worden verbonden met zeer strikte kwaliteitscontroles om een natuurlijke gezondheid te verzekeren. De biologische landbouw is een soort duurzame, nietvervuilende landbouw met productietechnieken die de vruchtbaarheid van de grond bewaren, het milieu respecteren en zo deelnemen aan de optimalisatie van de kwaliteit van de voedingsmiddelen.

De bladeren van Brandnetel en Zwarte aalbes zijn van groot belang voor een beter gewrichtscomfort. De schietwilg versterkt deze werking door de beweeglijkheid van de gewrichten te verbeteren. Harpagophytum, die de bijnaam duivelsklauw heeft omwille van zijn vruchten die gekromde haken hebben, is gekend voor een volledige en algemene werking te verkrijgen op het comfort , de soepelheid en de beweeglijkheid van de gewrichten.

€ 17,30
€ 14,71
Product niet verkrijgbaar

Arkofluide Gewrichten Bio kopen

Je kan Arkofluide Gewrichten Bio van het merk Arkopharma , geproduceerd door ARKOPHARMA BELUX , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Spieren & Gewrichten
50+ > Soepele Gewrichten