Arkocaps Vitiven Rodewijnstok Bio 45 capsules

Arkopharma  
0 Reviews
  Schrijf een review
€ 11,55
€ 10,40
Bespaar 10% (€ 1,15)

Omschrijving van Arkocaps Vitiven Rodewijnstok Bio

Arkocaps® Rode wijnstok is een voedingssupplement speciaal geformuleerd voor personen die wensen lichte benen terug te vinden.
 
Dankzij zijn unieke knowhow, restitueert Arkopharma 100 % van de werkzame bestanddelen van Rode wijnstok, die in synergie werken met het grootste respect voor het lichaam.

Arkocapsules® Rode wijnstok, een formule met 100 % natuurlijke werkzame bestanddelen
Rode wijnstok is een liaanachtige klimplant met hechtranken. Zijn bladeren hebben een waaiervorm en zijn vrucht, de druif, wordt gebruikt om wijn te produceren. Sinds de Oudheid wordt hij in Europa in gematigde warme gebieden hoofdzakelijk voor zijn vruchten geteeld en momenteel is hij bijna overal ter wereld aanwezig.
 
De weldoende eigenschappen van Rode wijnstok komen uit verscheidene bestanddelen van zijn bladeren, die een goede circulatie bevorderen en bijdragen tot een afname van het gevoel van zware en vermoeide benen.

Indicatie

Bestemd voor volwassenen.

Gebruik van Arkocaps Vitiven Rodewijnstok Bio

3 capsules per dag in te nemen bij de maaltijd met een groot glas water.

Ingrediënten Arkocaps Vitiven Rodewijnstok Bio

Poeder* (integraal totum) van BIO Rode wijnstokblad (Vitis vinifera). CAPSULE 100% PLANTAARDIG: Hydroxypropylmethylcellulose. *Bekomen door het vriesdrogen van het blad van Rode wijnstok getitreerd op minimum 4% totale polyfenolen.

Waarschuwing

Niet gebruiken tijdens zwangerschap en borstvoeding zonder medisch advies.
Een voedingssupplement mag niet in de plaats komen van een gevarieerde en evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl.
De aanbevolen dagelijkse dosis niet overschrijden.
Buiten het bereik van jonge kinderen bewaren.
Bewaren uit de buurt van licht, warmte en vocht.
 
€ 11,55
€ 10,40

Arkocaps Vitiven Rodewijnstok Bio kopen

Je kan Arkocaps Vitiven Rodewijnstok Bio van het merk Arkopharma , geproduceerd door ARKOPHARMA BELUX , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Aambeien & Zware benen > Supplementen
50+ > Aambeien & Zware benen > Supplementen