Arkocaps Teunisbloemolie Bio 60 capsules

Arkopharma  
0 Reviews
  Schrijf een review
€ 16,70
€ 15,03
Bespaar 10% (€ 1,67)
Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!

Omschrijving van Arkocaps Teunisbloemolie Bio

Arkocapsules® Teunisbloemolie is een voedingssupplement, speciaal geformuleerd voor vrouwen die hun comfort tijdens de premenstruele periode wensten te verbeteren.
 
Dankzij zijn unieke knowhow, restitueert Arkopharma de bestanddelen van Teunisbloemolie, die in synergie werken met het grootste respect voor uw lichaam.

Teunisbloem (Oenothera biennis L.) is afkomstig uit Noord-Amerika en wordt ook “avond-sleutelbloem” genoemd want ze bloeit als de avond valt. We kunnen haar grote, gele bloemen ontdekken aan de rand van de wegen of op niet-bebouwde gronden.
 
Teunisbloemolie is rijk aan polyonverzadigde vetzuren. Ze bevordert het comfort van vrouwen tijdens de premenstruele periode. Vitamine E helpt ook de celoxidatie tegengaan.

Indicatie

Voo het vrouwelijk welzijn

Gebruik van Arkocaps Teunisbloemolie Bio

3 capsules per dag tijdens de maaltijden innemen met een groot glas water, 10 dagen per maand gedurende de tweede helft van de vrouwelijke cyclus.

Ingrediënten Arkocaps Teunisbloemolie Bio

BIO Teunsibloemzaadolie (Oenothera biennis L.). CAPSULE 100% PLANTAARDIG: Glycerol – BIO Maïszetmeel – Geleermiddel: carrageenanen geëxtraheerd uit rode algen.

Waarschuwing

Een voedingssupplement mag geen gevarieerde en evenwichtige voeding en een gezonde levenswijze vervangen.
Gelieve de aanbevolen dagelijkse dosis niet te overschrijden.
Buiten het bereik van jonge kinderen houden.
Donker, droog en koel bewaren.
€ 16,70
€ 15,03

Arkocaps Teunisbloemolie Bio kopen

Je kan Arkocaps Teunisbloemolie Bio van het merk Arkopharma , geproduceerd door ARKOPHARMA BELUX , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Vrouw > Menstruatieklachten