Arkocaps Passiebloem Bio 45 capsules

Arkopharma  
0 Reviews
  Schrijf een review
€ 11,55
€ 10,40
Bespaar 10% (€ 1,15)
Promotie

Omschrijving van Arkocaps Passiebloem Bio

ARKOCAPSULES® PASSIEBLOEM is een traditioneel geneesmiddel op basis van planten dat gebruikt wordt bij lichte nerveuze spanningen en lichte slaapstoornissen.

Het gebruik is voorbehouden voor de gespecificeerde indicatie op exclusieve basis van de gebruikservaring.

Passiebloem (Passiflora incarnata)

Passiebloem die ook nog “granadilla” genoemd wordt, is afkomstig uit de Verenigde Staten. De houtige stengel draagt de tegenoverliggende mooi groene bladeren en brede, paarse en witte bloemen.

De passiebloem werd in de XVe eeuw ontdekt in het Amazonewoud door Spaanse veroveraars. Deze naam werd gegeven door jezuïete missionarissen die de expedities begeleidden. Deze missionarissen vonden dat er een morfologische analogie van deze bloem bestond met de instrumenten van de Christuspassie. De dubbele kroon van paarse filamenten deed denken aan de doornenkroon, de drie stempels deden denken aan de nagels, de vijf meeldraden aan de hamers, de drielobbige bladeren aan de speer en de hechtranken symboliseerden de zweep.

Passiebloem wordt traditioneel gebruikt voor haar kalmerende eigenschappen en om de slaap te bevorderen.

Dankzij zijn unieke knowhow, behoudt Arkopharma 100% van de werkzame bestanddelen van Passiebloem die synergetisch werken.

Gebruik van Arkocaps Passiebloem Bio

Orale toediening. Vanaf 12 jaar.

  • Bestemd voor volwassenen en adolescenten vanaf 12 jaar bij lichte nerveuze spanning.
  • Bestemd voor volwassenen als zelfmedicatie bij lichte slaapstoornissen. 
  • 2 capsules ‘s avonds tijdens de maaltijd en 2 capsules bij het slapengaan innemen met een groot glas water. De dosering kan worden verhoogd tot 6 capsules per dag indien nodig.
  • De duur van de behandeling bedraagt 1 maand. Als de symptomen langer dan 2 weken aanhouden tijdens het gebruik van dit voedingscomplement, raadpleeg dan uw arts of apotheker.

Ingrediënten Arkocaps Passiebloem Bio

Poeder* (integraal totum) van het bovengronds gedeelte van Passiebloem (Passiflora incarnata). CAPSULE 100% PLANTAARDIG: Hydroxypropylmethylcellulose. *Poeder verkregen door vriesdrogen van de bovengrondse gedeelten van Passiebloem getitreerd op minimum 1,5 % totale flavonoïden (uitgedrukt in vitexine).

Waarschuwing

  • Vraag advies aan uw apotheker.
  • Als de symptomen niet verdwijnen of erger worden, neem dan contact op contact op met een arts.
  • Omdat er onvoldoende gegevens zijn, is het uit voorzorgen niet aangeraden om dit geneesmiddel te nemen tijdens de zwangerschap en de borstvoeding.
  • Dit voedingscomplement kan bij sommige personen slaperigheid veroorzaken waardoor het besturen van een voertuig en het hanteren van machines gevaarlijk is. Indien dit bij u het geval is, mag u geen voertuig besturen of machines hanteren tijdens de behandeling.
€ 11,55
€ 10,40

Arkocaps Passiebloem Bio kopen

Je kan Arkocaps Passiebloem Bio van het merk Arkopharma , geproduceerd door ARKOPHARMA BELUX , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Slaapproblemen & Stress