€ 10,55
€ 9,18
Bespaar 13% (€ 1,37)
Promotie

Omschrijving van Arkocaps Paardebloem Plantaardig

Paardebloem - is een plant waarvan de voordelen werden ontdekt in de oudheid, maar niet aangetoond in de zestiende eeuw. De paardebloem heeft veel eigenschappen, waaronder die van een reinigingsmiddel, een diureticum, een effectieve plant tegen galstenen en nierstenen, verlies van eetlust of nuttig tegen bepaalde huidziekten.

Indicatie

De wortel van paardebloem bevordert de verwijdering van water, de spijsvertering en de productie en uitscheiding van gal in de darm te vergemakkelijken.

Gebruik van Arkocaps Paardebloem Plantaardig

2 capsules ’s morgens en ’s middags in te nemen bij de maaltijd met een groot glas water.

Ingrediënten Arkocaps Paardebloem Plantaardig

Paardebloemwortel poeder: 325 mg / Capsule, Anti-klontermiddelen: magnesiumstearaat, siliciumdioxide, omhulsel van plantaardige oorsprong: hydroxypropylmethylcellulose.

Waarschuwing

Gelieve de aanbevolen dagelijkse dosis niet te overschrijden. Een voedingssupplement mag geen gevarieerde en evenwichtige voeding en een gezonde levenswijze vervangen. Bestemd voor volwassenen. Buiten bereik van jonge kinderen bewaren. Donker, koel en droog bewaren.
€ 10,55
€ 9,18

Laatste reviews en ervaringen met Arkocaps Paardebloem Plantaardig

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  ok

  werkt prima,maar ik neem maar de halve dosis,en ik voel me daar heel goed bij,niet teveel naar het toilet maar genoeg,ik drink nu met veel plezier 3 liter water minimum per dag

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.

  Uitstekend

  Ik heb al heel lang leverproblemen en die zijn drastisch afgenomen sinds ik deze paardenbloemcapsules heb genomen. Ik neem het al een aantal maanden en ik voel me beter met een betere spijsvertering.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  tevreden

  ik hou in de zomer heel veel water op en dat is lastig zeer lastig, dus ik heb dit gevonden om te gebruiken en in het begin was ik wel tevreden hier over. ik nam er eentje in s'morgens met wel een groot glas water en ik had wel een goed resultaat.

  Was deze beoordeling nuttig?

Arkocaps Paardebloem Plantaardig kopen

Je kan Arkocaps Paardebloem Plantaardig van het merk Arkopharma , geproduceerd door ARKOPHARMA BELUX , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Spijsvertering of via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Spijsvertering
Afslanken > Vochtafdrijvers