Arkocaps Olijfboom Bio 45 capsules

Arkopharma  
0 Reviews
  Schrijf een review
€ 11,55
€ 10,40
Bespaar 10% (€ 1,15)

Omschrijving van Arkocaps Olijfboom Bio

Arkocapsules® Olijfboom is een voedingssupplement, speciaal geformuleerd voor personen die een normale bloeddruk wensen te behouden.
 
Dankzij zijn unieke knowhow, restitueert Arkopharma 100 % van de werkzame bestanddelen van Olijfboom, die in synergie werken met het grootste respect voor uw lichaam.

Arkocapsules® Olijfboom, een formule met 100 % natuurlijke werkzame bestanddelen
De Olijfboom (Olea europaea) is een boom met cilindervormige takken, lange bladeren en ovale vruchten. Hij groeit rond de Middellandse Zee, op rotsachtige en droge gronden. In de tijd van Homerus werd de Olijfboom in heel Griekenland geteeld; hij zou in Italië geïntroduceerd zijn in de VIIe eeuw voor Christus. Onder het Romeinse rijk werd hij in het hele Middellandse Zeegebied geteeld.
 
De Olijfboom wordt nu sterk gewaardeerd voor zijn vrucht waaruit een olie gewonnen wordt met erkende voedingseigenschappen. In de fytotherapie worden de bladeren van de Olijfboom gebruikt want ze zorgen voor het behouden van een normale bloeddruk.

Indicatie

Bestemd voor volwassenen.

Gebruik van Arkocaps Olijfboom Bio

3 capsules per dag tijdens de maaltijden innemen met een groot glas water.

Ingrediënten Arkocaps Olijfboom Bio

Poeder* (integraal totum) van BIO Olijfblad (Olea europaea) - Verdikkingsmiddel: BIO Acaciagom. CAPSULE 100% PLANTAARDIG: Hydroxypropylmethylcellulose. *Poeder bekomen door vriesdrogen van Olijfblad getitreerd op minimum 4% oleuropeïne.

Waarschuwing

Niet geschikt voor zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven.
Gelieve de aanbevolen dagelijkse dosis niet te overschrijden.
Een voedingssupplement mag geen gevarieerde en evenwichtige voeding en een gezonde levenswijze vervangen.
Buiten het bereik van jonge kinderen houden.
Donker, droog en koel bewaren.
€ 11,55
€ 10,40

Arkocaps Olijfboom Bio kopen

Je kan Arkocaps Olijfboom Bio van het merk Arkopharma , geproduceerd door ARKOPHARMA BELUX , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Hart & Bloedvaten > Bloeddruk Verlaging