Arkocaps Ginseng Bio 150 capsules

Arkopharma  
0 Reviews
  Schrijf een review
€ 57,55
€ 51,79
Bespaar 10% (€ 5,76)
Promotie
Dit product wordt gratis geleverd!

Omschrijving van Arkocaps Ginseng Bio

Arkocaps® Ginseng is een voedingssupplement speciaal geformuleerd voor personen die hun fysieke capaciteiten wensen te stimuleren.

Dankzij zijn unieke knowhow, restitueertArkopharma 100 % van de werkzame bestanddelen van Ginseng, die in synergie werken met het grootste respect voor het lichaam.

Arkocapsules® Ginseng, een formule met 100 % natuurlijke werkzame bestanddelen

Ginseng is een winterharde plant met een min of meer vertakte volumineuze, heldergele wortel die een antropomorf aspect kan hebben. We moeten wachten tot de plant minstens 6 jaar is alvorens de wortel ervan te oogsten.

Zijn traditioneel gebruik in de fytotherapie, initieel voorbehouden aan de Keizer en aan grote feodale bevelhebbers, dateert uit de Oudheid. Nu wordt ginseng hoofdzakelijk gebruikt voor zijn algemeen stimulerende werking op de lichamelijke en intellectuele prestaties. In China wordt ginseng nog gebruikt als mannelijk afrodisiacum.

Steunend op hun expertise in het domein van de fytotherapie hebben de laboratoria Arkopharma de Arkocapsules® Ginseng speciaal ontwikkeld: een exclusieve formule, op basis van ARKOTOTUM® Intégral, waardoor 100 % van de werkzame bestanddelen van de plant behouden blijven terwijl ook de kwaliteit en de integriteit bewaard blijven.

Gebruik van Arkocaps Ginseng Bio

Bestemd voor volwassenen.

  • 2 capsules 's morgens en 's middags in te nemen bij de maaltijd met een groot glas water.

Ingrediënten Arkocaps Ginseng Bio

Poeder* (integraal totum) van BIO Ginsengwortel (Panax ginseng). CAPSULE 100% PLANTAARDIG: Hydroxypropylmethylcellulose. *Poeder bekomen door vriesdrogen van Ginsengwortel getitreerd op minimum 1,5% ginsenosiden.

Waarschuwing

  • Een voedingssupplement mag geen gevarieerde en evenwichtige voeding en een gezonde levenswijze vervangen.
  • Gelieve de aanbevolen dagelijkse dosis niet te overschrijden.
  • Buiten bereik van jonge kinderen bewaren.
  • Donker, droog en koel bewaren.
€ 57,55
€ 51,79

Arkocaps Ginseng Bio kopen

Je kan Arkocaps Ginseng Bio van het merk Arkopharma , geproduceerd door ARKOPHARMA BELUX , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Ginseng of via de volgende categorie:
Vitamines & Voedingssupplementen > Tonica > Fitheid
Welzijn & Gezondheid > Welzijn