€ 27,95
€ 17,89
Bespaar 36% (€ 10,06)
Promotie -36% korting geldig t.e.m. 28/02/2019
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!

Omschrijving van Arkocaps Ginkgo Biloba Plantaardig

Het blad van Ginkgo bevordert het geheugen en de concentratie.

Gebruik van Arkocaps Ginkgo Biloba Plantaardig

1 capsule 2 keer per dag in te nemen bij de maaltijd met een groot glas water.

Ingrediënten Arkocaps Ginkgo Biloba Plantaardig

Per 2 capsules
Extract van het  blad van gingko   80mg
Terpeenlactonen   1.2 mg
Ginkgoliden A,B,E en C +bilobalide

Waarschuwing

Gelieve de aanbevolen dagelijkse dosis niet te overschrijden. Een voedingssupplement mag geen gevarieerde en evenwichtige voeding en een gezonde levenswijze vervangen. Bestemd voor volwassenen. Buiten bereik van jonge kinderen bewaren. Donker, koel en droog bewaren.
€ 27,95
€ 17,89

Laatste reviews en ervaringen met Arkocaps ginkgo biloba plantaardig

Schrijf een review
 • 4/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Ik heb weinig perspectief, dit supplement werd me aanbevolen voor zowel het geheugen als de fijne circulatie. Zoals altijd nam ik de grote conditionering.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Deze Ginkgo Biloba werkt voor mij erg goed als ondersteuning van het geheugen ... zeker in tijden van verhoogde mentale belasting merk ik dat dit echt wel nodig is :)
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik kan nog niet weten of het werkt of niet. Ik hoop het wel, ik heb gelezen op internet dat het toch zijn effect heeft. Het is in ieder geval een klein tabletje
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Gemakkelijke bestelling op overzichtelijke website. Interessante korting op het product. Snelle levering door Bpost, het resultaat zullen we nog even moeten afwachten.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Dit is echt top als je een veel te hoog cholesterolgehalte hebt door de dagelijkse doses te respecteren die je ongelooflijke resultaten zult hebben.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  zeer goed product , vlot om in te nemen en het heeft een goede werking op mijn geheugen , zeer tevreden over dit product en zal het altijd blijven bestellen .
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ik lees er niets dan goeds over, of het helpt kan ik niet zeggen, dat ondervind je niet zo direct.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ondanks de niet al te beste smaak van de pillen, geloof ik toch in een positieve werking ervan. Goed voor zowel bloedsomloop zodat zelfs de voeten een goede doorstroming hebben en ook goed voor het geheugen. Ideaal tijdens een examenperiode.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Sinds ik deze capsules neem, ondervind ik dat mijn geheugen er goed op vooruitgaat, alsook mijn bloed-circulatie,geen koude handen of voeten meer. Ik onthoud vele dingen en zaken beter of vroeger en wat ook goed is...ik heb een lichte vorm van tinnitus en dat helpt bij mij enorm goed. Totaal natuurlijk product dat echt goed zijn werk doet. Aan te bevelen ! S. Vandevelde
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ginkgo zorgt bij mezelf voor een heldere geest vermits ik onlangs te kampen heb gehad met een burn-out is dit een perfecte ondersteuning.3x per dag neem ik deze capsules en dit is zeker een meerwaarde voor mijn gezondheid. Dit is zeker aan te raden voor mensen die vermoeid zijn en moeilijkheden hebben om zich te concentreren.
 • 4/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Ik probeerde dit product, als vervanging voor een ander product dat ik in Frankrijk niet kan vinden, dat natuurlijker is dan het oorspronkelijke product, voor hetzelfde effect.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Mijn volwassen zoon en ik neem deze capsules al vele jaren. Vroeger hebben wij het altijd in Spanje gekocht, nu hebben wij het bij Farmaline gevonden. We zijn erg blij en voelen ons nog steeds goed. Heb een goed gevoel dat ik ook iets voor mijn geestelijk welzijn doe.

Arkocaps Ginkgo Biloba Plantaardig kopen

Je kan Arkocaps Ginkgo Biloba Plantaardig van het merk Arkopharma, geproduceerd door ARKOPHARMA BELUX , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Geheugen