€ 7,10
€ 6,04
Bespaar 15% (€ 1,06)
Product niet verkrijgbaar

Omschrijving van Arkocaps Arkovital Ca-Mg

Arkovital Magnesium Calcium - Magnesium en Calcium dragen bij tot de normale werking van het zenuwstelsel. Ze helpen ook om de botten, gebit en een normale spierfunctie te behouden. Bovendien helpt magnesium vermoeidheid te verminderen, vooral in gevallen van overwerk.

Indicatie

Calcium en Magnesium spelen een rol bij de normale werking van het zenuwstelsel. Ze dragen eveneens bij tot het behoud van een normaal beendergestel, van een normaal gebit en van een normale spierfunctie. Bovendien helpt magnesium vermoeidheid verminderen, vooral bij overspanning.

Gebruik van Arkocaps Arkovital Ca-Mg

2 capsules per dag in te nemen met een groot glas water. Gelieve de aanbevolen dagelijkse dosis niet te overschrijden. Een voedingssupplement mag geen gevarieerde en evenwichtige voeding en een gezonde levenswijze vervangen.

Ingrediënten Arkocaps Arkovital Ca-Mg

Dolomite: 550 mg / capsule; plantaardig omhulsel: hydroxypropylmethylcellulose; Kleurstoffen: titaandioxide, ijzeroxide. Gemiddelde nutritionele analyse: 2 capsules. Koolhydraten: Sporen. Calcium: 264mg - 33% ADH. Magnesium: 132 mg - 35% ADH.

Waarschuwing

 • Een voedingssupplement mag niet als vervanging dienen van een gevarieerde en evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl.     
 • Buiten bereik van jonge kinderen bewaren.
€ 7,10
€ 6,04
Product niet verkrijgbaar

Laatste reviews en ervaringen met Arkocaps Arkovital Ca-Mg

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  4/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.

  ik begin de kuur nog niet met overtuigende resultaten

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  4/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.

  Ik heb een magnesiumtekort waardoor ik veel krampen krijg, dankzij Arkovital Calcum Magnesium voel ik me veel beter, de capsules zijn niet moeilijk in te slikken

  Was deze beoordeling nuttig?

Arkocaps Arkovital Ca-Mg kopen

Je kan Arkocaps Arkovital Ca-Mg van het merk Arkopharma , geproduceerd door ARKOPHARMA BELUX , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Vitamines & Voedingssupplementen > Calcium
Vitamines & Voedingssupplementen > Magnesium