€ 20,09
€ 14,67
Bespaar 27% (€ 5,42)
Promotie
Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!
Argiletz Bandargil Band 5m x 8.5cm 2 stuks
€ 20,09
€ 14,67

Laatste reviews en ervaringen met Argiletz Bandargil Band 5m x 8.5cm

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  5/5
  1 klant vond deze beoordeling nuttig.

  Handige groene klei compressen

  Naar aanleiding van een schouderontsteking was me groene klei aangeraden. Deze compressen sprongen onmiddellijk in het oog,daar ze superhandig zijn in gebruik. Je kan gewoon stukjes met lengte naar wens afscheuren.Je hoeft ze maar licht vochtig te maken, aanbrengen,fixeren met huishoudfolie zodat alles op zijn plaats blijft en de groene klei zijn werking kan doen. Ik gebruik nog bijkomend een warmtebron ( kersenpit / infraroodlamp) om de werking een boost te geven. Je kan ipv het een beetje vochtig te maken met water ,eventueel groene klei pasta of poeder( water bijvoegen om pasta te verkrijgen) gebruiken om de band te bevochtigen. Na enkele dagen reeds beterschap gemerkt.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.

  Voor dit product, niets te zeggen behalve dat het geweldig is, ik gebruik het zodra de behoefte zich voordoet, en ik ben blij. Het is zo veel gemakkelijker te plaatsen dan klei verdund in water, die ik ook af en toe gebruik.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.

  Groene klei is zeer effectief! Uitstekend product dat pijn verlicht en zorgt voor een ongelooflijk welzijn. Het is zeer eenvoudig aan te brengen en door het op zijn plaats te houden met een transparante folie kan er zelfs wat werk worden verricht. Niets dan tevredenheid!

  Was deze beoordeling nuttig?

Argiletz Bandargil Band 5m x 8.5cm kopen

Je kan Argiletz Bandargil Band 5m x 8.5cm van het merk Argiletz , geproduceerd door NATUR'INOV , bestellen in België bij FARMALINE