€ 10,50
€ 9,45
Bespaar 10% (€ 1,05)

Omschrijving van Antimetil Gom

Antimetil gom, op basis van gember, helpt om een optimaal spijsverteringsevenwicht terug te vinden in verschillende situaties: na een ongebruikelijke maaltijd, tijdens de zwangerschap en op reis.

De natuurlijke formule van Antimetil gom helpt om een optimaal spijsverteringsevenwicht terug te vinden in verschillende situaties: in geval van overdaad bij het eten of van verandering in voedingsgewoonten (bijvoorbeeld tijdens de vakantie) en tijdens uw reizen.
 
Antimetil gom is perfect geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar.
 
Antimetil gom komt onder vorm van gommetjes zonder suiker met een aangename citroensmaak. Antimetil gom is makkelijk mee te nemen en je hebt geen water nodig om het in te nemen. 
 
Elk gommetje bevat 25 mg gemberextract dat 10 x meer geconcentreerd is dan traditioneel gemberpoeder.

Indicatie

Antimetil gom is perfect geschikt in volgende situaties :
 • bij overdaad in de voeding
 • bij veranderingen in de voedingsgewoonten (bij voorbeeld op vakantie)
 • bij hectische verplaatsingen
 • bij hoge stress situaties

Gebruik van Antimetil Gom

Kinderen vanaf 6 jaar: 1 gommetje 1 tot 3 keer per dag (max. 3 gommetjes per dag)
Volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar: 2 gommetjes 1 tot 3 keer per dag
In geval van reis of verplaatsing, neem de gommetjes 30 minuten voor het vertrek.

Ingrediënten Antimetil Gom

Ingrediënten per gom: Vulstoffen: arabische gom, sorbitolsiroop, beta-cyclodextrine, maltitolsiroop – gestandaardiseerd gember droogextract* (Zingiber officinale) 25 mg – Natuurlijke aroma’s : citroen, munt, eucalyptus – zoetstoffen: sucralose, steviolglycosiden. Glansmiddelen: kokosolie, carnaubawas.
 
Kan sporen bevatten van ei, noten en tarwe.
 
*10% gingerol: 25 mg gestandaardiseerd extract stemt overeen met 250 mg gemberpoeder.
€ 10,50
€ 9,45

Laatste reviews en ervaringen met Antimetil gom

Schrijf een review
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Dit product werd mij aangeraden door mijn huisarts omdat ik veel last van reflux had. Moet soms ook Digestil bijnemen om mijn maagprobleem te verminderen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Deze Antimetil is altijd in mijn handbereik, zowel in mijn handtas als in mijn apotheekkastje. Zeer doeltreffend bij lastige maagkwaaltjes die gewoonlijk te wijten zijn aan een calorie-rijke maaltijd !
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Als ik een zware maag heb, vlug effe 2 gommetjes kauwen en ik kan er weer tegen. Het is echt een handig product wat bovendien ook nog snel werkt. Ik heb het steeds bij me in geval van
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Gekocht voor mijn dochter die snel wagenziek wordt. Met touristil en R-calm werd het alleen maar erger. Ik had al gelezen dat gember helpt en gezien het een natuurlijk product is,kan het geen kwaad.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik neem dit steeds mee in mijn handtas als ik buitenhuis ga uit eten. Een half uurtje voor de maaltijd neem ik één gommetje in en dat zorgt ervoor dat ik mijn eten beter verteer.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Anitmetil Gom is goed voor de maag flora en bevrijd u van een onbehaaglijk gevoel in de maag. Ideaal na een zware maaltijd, zo help je de vertering te bespoedigen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  ik had dit nog niet gehad, omdat er gom kauwtabletten stond, dacht ik dat dit om een malse gom ging, helaas is het een halfharde pil dat aan de tanden blijft plakken als je er op kauwt,
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik heb van dit product voor het eerst een staal gekregen van mijn huisarts omdat mijn spijsvertering niet goed werkt door stress en ik moet zeggen dat het toch helpt.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik had vroeger al eens de pilletjes geprobeerd en deze werkten eigenlijk ook goed. Maar de kauwtabletten vind ik nog beter werken, vooral een snellere werking.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Prima middel om te gebruiken bij een zware maag of bij lichte misselijkheid. Aangename smaak. Gebruik liever de gommen dan kauwtabletten.Goeie prijs/kwaliteitsverhouding.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  zeer goed antimetilgomproduct
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Super product , misselijkheid heel vlug opgelost en ook wanneer te zwaar of teveel gegeten ... smaakt lekker . Niet duur , zeker goede prijs kwaliteit .
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Deze kauwtabletten gebruik ik op regelmatige basis wanneer ik last krijg na het eten.Deze tabletten vind ik beter dan de andere om met water in te nemen omdat je deze kan opkauwen. Zeer goed resultaat na het nemen van deze tabletten.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Item besteld en binnen 24 uur in perfecte staat ontvangen. Zeer tevreden over de doeltreffendheid ervan. Ik raad het zonder aarzelen aan. Zeer concurrerende prijs
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik kende het product al, dus van de kwaliteit was ik verzekerd. Omdat ik erg veel op zee ga vissen gebruik ik de tabletten ook tegen zeeziekte. Net alms één van m'n vismakkers die zonder nooit zou mee de boot op kunnen, nu dus wel en...de prijs is lager dan bij de huisapotheek.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  onmiddellijke reactie zodra de "antimetil" gom wordt ingenomen na tijdelijke misselijkheid, opgeblazenheid, opgeblazenheid, opgeblazenheid, besmeurde maag, wordt de spijsverteringsrust hersteld
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Als ik soms een misselijk of zwaar gevoel heb in mijn maag neem ik zo een zuigtablet en dan gaat die misselijkheid vrij snel over. De smaak is ook lekker
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dit is een natuurlijk middel dat ik gebruik voor maaglast na een zware maaltijd of na lang in de auto zitten. Ook gewoon bij misselijkheid doet dit middel wat het beloofd.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Omdat ik last heb van reflux heb ik al heel wat middeltjes gebruikt. En ik ben zeer tevreden over Antimetil gom. Het beschermt mijn maag heel goed en vermindert de reflux.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Vooral gewaardeerd door mijn kleine meisje dat last heeft van misselijkheid als ze met de auto reist. Dus zeer nuttig tijdens de vakantie. Bovendien "smaakt het tandvlees als snoep".
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Ik gebruikte al langer Antimetil tabletten bij spijsverteringsproblemen (opgeblazen gevoel en/of misselijkheid) en heb zonder veel nadenken Antimetil gom gekocht zonder me eerst te informeren over de meerwaarde ervan. Die blijkt er niet echt te zijn maar de gommen hebben best een lekkere smaak en textuur.

Antimetil Gom kopen

Je kan Antimetil Gom van het merk Antimetil, geproduceerd door TILMAN , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Spijsvertering of via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Maagproblemen
Welzijn & Gezondheid > Spijsvertering