€ 10,50
€ 8,09
Bespaar 23% (€ 2,41)
Promotie -23% korting geldig t.e.m. 31/05/2018
Antimetil Gom 24 kauwtabletten
Antimetil Gom 24 kauwtabletten
€ 10,50
€ 8,09

Laatste reviews en ervaringen met Antimetil gom

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Prima middel om te gebruiken bij een zware maag of bij lichte misselijkheid. Aangename smaak. Gebruik liever de gommen dan kauwtabletten.Goeie prijs/kwaliteitsverhouding.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Super product , misselijkheid heel vlug opgelost en ook wanneer te zwaar of teveel gegeten ... smaakt lekker . Niet duur , zeker goede prijs kwaliteit .
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Deze kauwtabletten gebruik ik op regelmatige basis wanneer ik last krijg na het eten.Deze tabletten vind ik beter dan de andere om met water in te nemen omdat je deze kan opkauwen. Zeer goed resultaat na het nemen van deze tabletten.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik kende het product al, dus van de kwaliteit was ik verzekerd. Omdat ik erg veel op zee ga vissen gebruik ik de tabletten ook tegen zeeziekte. Net alms één van m'n vismakkers die zonder nooit zou mee de boot op kunnen, nu dus wel en...de prijs is lager dan bij de huisapotheek.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Als ik soms een misselijk of zwaar gevoel heb in mijn maag neem ik zo een zuigtablet en dan gaat die misselijkheid vrij snel over. De smaak is ook lekker
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dit is een natuurlijk middel dat ik gebruik voor maaglast na een zware maaltijd of na lang in de auto zitten. Ook gewoon bij misselijkheid doet dit middel wat het beloofd.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Omdat ik last heb van reflux heb ik al heel wat middeltjes gebruikt. En ik ben zeer tevreden over Antimetil gom. Het beschermt mijn maag heel goed en vermindert de reflux.
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Ik gebruikte al langer Antimetil tabletten bij spijsverteringsproblemen (opgeblazen gevoel en/of misselijkheid) en heb zonder veel nadenken Antimetil gom gekocht zonder me eerst te informeren over de meerwaarde ervan. Die blijkt er niet echt te zijn maar de gommen hebben best een lekkere smaak en textuur.

Antimetil Gom kopen

Je kan Antimetil Gom van het merk Antimetil, geproduceerd door TILMAN , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Maagproblemen
Welzijn & Gezondheid > Spijsvertering