€ 10,50
€ 9,35
Bespaar 11% (€ 1,15)
Bijsluiter van Antimetil 30 tabletten

Omschrijving van Antimetil

De natuurlijke formule van Antimetil helpt u om een optimaal spijsverteringsevenwicht terug te vinden in verschillende situaties: in geval van overdaad bij het eten of van verandering in voedingsgewoonten (bijvoorbeeld op vakantie), bij zwangerschap en tijdens uw reizen. Antimetil is perfect geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar en het is ook veilig voor zwangere vrouwen vanaf de 1ste maand van de zwangerschap.
 
Antimetil bestaat uit kleine tabletten die gemakkelijk door te slikken zijn. Elk tablet bevat 50 mg gemberextract dat 10 x meer geconcentreerd is dan traditioneel gemberpoeder.
 
Een tip alvorens u op vakantie vertrekt : vergeet niet om Antimetil mee te nemen.

Indicatie

Antimetil is perfect geschikt in volgende situaties:
 • bij overdaad in de voeding
 • bij veranderingen in de voedingsgewoonten (bij voorbeeld op vakantie)
 • bij hectische verplaatsingen
 • bij hoge stresssituaties
 
Antimetil draagt ook bij tot het behoud van een harmonieus spijsverteringsevenwicht tijdens de zwangerschap.

Gebruik van Antimetil

 • Kinderen van 6 tot 11 jaar: 1 tablet per dag
 • Volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar: 1 tablet 1 tot 3 keer per dag
 • Zwangere vrouwen: 1 tablet 's morgens en 's middags, of 2 tabletten in één inname 's morgens (maximum 2 tabletten per dag)
De tabletten innemen met een glas water.
 
In geval van reis of verplaatsing, neem de tabletten 30 minuten voor het vertrek.

Ingrediënten Antimetil

INGREDIËNTEN per tablet: Vulstof: cellulose - gestandaardiseerd gember droogextract* (Zingiber officinale) 50 mg - vulstoffen: calciumfosfaat, siliciumdioxide, magnesiumstereaat - glansmiddelen: hypromellose - titaandioxide - talk.
* 10% gingerol: 50 mg gestandaardiseerd extract stemt overeen met 500 mg gemberpoeder.

Bijwerkingen van Antimetil

Werking
Gember helpt u op een krachtige wijze tijdelijke spijsverteringsongemakken te verminderen. Bovendien veroorzaakt gember geen negatieve werkingen. De werking van gember is aangetoond door een groot aantal studies gerealiseerd bij verschillende doelgroepen waaronder zwangere vrouwen. Antimetil bevat een gemberextract dat 10 x meer geconcentreerd is dan traditioneel gemberpoeder. Zijn natuurlijke formule is perfect geschikt om u te helpen een optimaal spijsverteringsevenwicht te behouden.
 
Veiligheid
Talrijke studies, gerealiseerd onder andere bij zwangere vrouwen, hebben de veiligheid van gember aangetoond. Door deze studies is er ook bewezen dat gember geen negatieve werkingen veroorzaakt. De inname van gember tijdens de zwangerschap is zeer veilig, zelfs tijdens de eerste maanden. De natuurlijke formule van Antimetil biedt een hoge veiligheid zowel voor de moeder als voor haar kleintje. Antimetil kan dus zonder risico ingenomen worden vanaf de eerste maand van de zwangerschap, en het is ook geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.

Waarschuwing

Niet gebruiken in geval van galstenen.
€ 10,50
€ 9,35

Laatste reviews en ervaringen met Antimetil

Schrijf een review
 • fullfullfullnonenone
  3/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   

  Doeltreffend

  Ideaal in geval van misselijkheid of trage spijsvertering na een zware maaltijd. Doeltreffend als preventieve maatregel tegen bewegingsziekte of voor een restaurant

  Was deze beoordeling nuttig?
 • fullfullfullfullfull
  5/5
  Beoordeeld door
   
  1 klant vond deze beoordeling nuttig.

  Ik heb regelmatig last van maagstoornissen. Eén tabletje voor het eten verbetert de vertering. Is een onmisbaar pilletje geworden, wil ik steeds in huis hebben.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • fullfullfullfullfull
  5/5
  Beoordeeld door
   

  Deze tabletten op basis van gember helpen zeer goed tegen de misselijkheid en indigestie. Ze helpen ook tegen wagenziekte en bewegingsziekte. Ik neem deze altijd als ik moet reizen. Helpt gegarandeerd.

  Was deze beoordeling nuttig?

Antimetil kopen

Je kan Antimetil van het merk Tilman, geproduceerd door TILMAN , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Best Reviewed Products of via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Maagproblemen
Welzijn & Gezondheid > Spijsvertering